keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Jyväskylän puukottajan tuomio

Jussi Halla-ahon naamakirjasivulla ehdittiinkin jo asiaa kommentoimaan:

Dan Koivulaakso itkee Fb-seinällään Jyväskylän veitsimiehen liian lievää tuomiota. Tämä on aika hassua, kun ottaa huomioon, että äärivasemmisto yleensä vastustaa ankaria rangaistuksia ja syyttää herkästi fascisteiksi niitä, jotka koventaisivat rangaistuskäytäntöä.

Ilmeisesti on niin, että proletariaatin plutoonanpäälliköt ovat hiukan erityistapauksia ja heihin kohdistuneet rikokset majesteettirikoksia, joiden kohdalla pitää käyttää erityistä rangaistusasteikkoa.

Kuten olen monessa yhteydessä todennut, rangaistusten absoluuttista tasoa tärkeämpää on ihmisten yhdenvertaisuus lain edessä. Se kyllä toteutui nyt ihan hyvin.

Näin on marjat, Dan Koivulaakso on idiootti. Vihaan nykyvasemmistoa koko sydämestäni, ja vihaa kasvattaa tuon roskasakin tekopyhyys. Kyllä nyt valitellaan oikeuslaitoksen mädänneisyydestä. Valitteliko kukaan heistä sitä, kuinka lapsia hakkaavan mamujengin tekijät pääsivät käytännössä kuin koira veräjästä? Eivä tietenkään, mamut ovat uhreja. Minä antaisin auliisti kunnon kakun arvon kirjastopuukottajalle, mutta vasemmisto on valmis tekemään saman vain poliittisille vihollisilleen. Mamurikollisiin taas, kuten ählämeihin ja afrikkalaisiin ylipäätään toimii vain yksi ratkaisu: etninen puhdistus. Koko porukka olisi syytä tuikata rahtikoneisiin ja kiidättää sinne mistä tulivatkin. Ei siis vain rikolliset, vaan koko sakki.

Ei kommentteja: