Kuka Olen?Olen parikymppinen kynäilijä ja patologinen haaveilija. Tulevaisuuden epämääräisenä tavoitteena olisi siirtää haaveilut paperille romaanien muotoon, aion kirjailijaksi. En lupaa mitään, enkä tiedä mitään. Tämä blogi käsittelee siitä huolimatta kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja enimmäkseen aion palvoa rakastamiani asioita ja haukkua vihaamiani; en pidä nykyajasta ja länsimaailman syöksykierteestä kohti tuhoa. Pidän Suomesta ja historiastamme, Noomi Rapacesta ja kaakaosta.

Elämäni olen elänyt pääni sisällä, enkä haluaisi ulos tulla. Olen hermoheikko itkupilli, joka ei kestä todellisuutta.

Tervetuloa lukemaan.

PS. Olen piinkova runkkari, joka ei usko(?) Jumalaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Korppi on raadonsyöjä joka toimii eliömaantieteessä indikaattorina alueen monimuotoiselle eliöstölle, mumnarosmo ja kalman kauneuden vaalija ei muutoin paikalle vaivaudu.

oli kiintoisaa lukea sun vihasta, toivottavasti on löytynyt kanavoita sille

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Ano.

Tämäkin esittelyteksti on tosiaan olemassa, katsos vaan. En odottanut siihen kommenttia, kiitoksia vain. Nimimerkkini takana ei tosin ole mitään sen ihmeellisempää kuin tämä animaationpätkä.

Anonyymi kirjoitti...

Morjesta Koo. Kai olet tietoinen Ruukinmatruunan bloginsa jatkoksi perustamasta keskustelufoorumista? takkirauta.boards.net

Korppi on oikeus kirjoitti...

No tervehdys.

Joo, olen tietoinen. Tein sinne nimimerkinkin, mutta seuraaminen on jäänyt aika vähälle. Aktiivisuutta näyttäisi kyllä olevan, mikä on hyvä. Saisi kuitenkin Matruuna avata bloginsa uudelleen.