torstai 12. helmikuuta 2015

Päivän Noomit


Erityisen kaunis yksityiskohta on sauma leuan ja kaulan välillä. Eli tuo varjoisa linja, joka alkaa korvan juuresta ja jatkaa siitä. Se on kaunein näkemistäni, täydellisen sulava. Pelkästään sitä kelpaa ihastella vaikka kuinka pitkään (jos haluette tiirailla lähemmin, ladatkaa kuva ja zoomailkaa siitä), kokonaisuudesta puhumattakaan. Juuri tällaisesta asennosta saisi kuvanveistäjä hyvän mallin, mutta mainitsemani täydellisen yksityiskohdan tuottaminen olisi suuri haaste.

6 kommenttia:

Juho kirjoitti...

Noomi on yksi niistä, joiden nättiys ei riipu kuvasta, vaan joka kuvassa on aivan yhtä sievä.

Asiasta kolmanteen: tänään se sitten tapahtui. Kotiäitejä ympäri maailmaa villinneen pehmopornokirjan elokuvaversio alkoi pyöriä.

Finnkino myi pelkkiä ennakkolippuja yli 20 000 kpl. WTF

Ei voi kuin nauraen ihmetellä tätä ilmiötä. Suosittelen lukemaan dome.fi:n arvostelun kommentteineen asiasta. Siinä on sadepäivälle hupia kerrakseen.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltapäivää juho ja kiitos kommentistasi.

Hän on kyllä sievä vaikka mistä kulmasta katsottuna (hmm, ei latautunut tuo kuva jostain syystä täysikokoisena. Miksihän?).

Noniin, roskakirja on saapunut valkokankaille. Surettaa, että tämmöinen paska myy. Eräs elokuva, jonka olisin mielelläni teattereissa nähnyt (koska Noomi Rapace), otettiin pois Finnkinon ohjemistosta, koska se ei ilmeisesti menestynyt USA:ssa tarpeeksi hyvin. Vittu mitä paskaa, Suomeen pitäisi saada Finnkinon rinnalle kilpailijoita, laajenisi tarjonta.

Juho kirjoitti...

"Suomeen pitäisi saada Finnkinon rinnalle kilpailijoita, laajenisi tarjonta."

Tuosta olen aivan samaa mieltä. Tarjonnan laajenemisen lisäksi voitaisiin saada myös lippujen hintoja painettua alemmas. Finnkinolla on kyllä plussapistepäivä keskiviikkoisin, mutta noin muuten lippujen hinnat ovat todella suolaisia.

Se on iso ongelma, että Finnkinolla ei ole maassa todellista kilpailijaa. "Kilpailijat" ovat pääosin pieniä yksisalisia teattereita, jotka eivät siksi voi muuta, kuin pyörittää samaa mainsteamkamaa kuin iso kiho.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Näin on näreet. Pienet teatterit eivät myöskään välttämättä tarjoa yhtä hyviä puitteita kuin Finnkinon vastaavat. Muistanpa kuinka eräässä tällaisessa teatterissa filmi katkesi kesken näytöksen.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikissa isommissa kaupungeissa todellakin on Finnkinolle kilpailija, laatuleffateatteri, joka esittää hyvää matskua tusinatuuban sijaan. "Kilpailija" on väärä termi, koska niissä esitettävät leffat pyörivät aivan eri sarjassa.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Terve Anonyymi ja kiitos kommentistasi.

Joo, tiedän kyllä muitakin teattereita olevan. Tarkoitin kilpailijalla enemmän sitä, että Finnkinon rinnalla olisi toinenkin ketju. Tämä pitäisi hintoja kurissa.
Nythän on niin, että itsenäisiäkin teattereita on suljettu, koska ne eivät yksinään pärjää.