perjantai 19. joulukuuta 2014

Läski uutishavainto

Lihavuus aiotaan ilmeisesti määritellä vammaksi. Mikäs siinä, mitäpä ei nykyään määriteltäisi. Samaten minut voitaneen määritellä sotainvalidiksi, jos ammun itseäni tahallani jalkaan. Tai irrottaessani tieten tahtoen jalkateräni pistolapiolla, voidaan se määritellä työtapaturmaksi. Siis saatana, ihmiset syövät itsensä parisataakiloisiksi ja ihmettelevät, kun eivät voi enää työskennellä. Aivan varmasrti juuri läskit ovat olleet päättämässä tällaisesta laista, kuinka se olisi muuten mahdollista? Heillähän on oma lehmä ojassa, ja tämä on erinomaisesti linjassa kaikenkarvaisten fat acceptance-perseilyjen kanssa. En tajua, miksi ihratynnyrit tällaista hyväksyntää etsivät, laihduttakoon. Lihavuus ei millään mittareilla ole osoitus hyvistä elintavoista, moisesta pitäisi kannustaa kaikin tavoin pois. Lihavuus ei ole kaunista, se ei ole tervettä. Normaalia se tosin alkaa olla yhä enemmän ja enemmän, koska suurin osa lienee kohta ylipainoisia. Perkele, tämä maailma menee päin helvettiä!

WE ARE ALL GONNA DIE!!

HYÄHHÄHHÄHHÄÄ KÄKÄKÄKKÄKKK!!!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tämä välttämättä huono linjaus ole, läskit pakkohoitoon :P

Eikös kaikensortin vammaiset ole käytännössä pakotettuja erilaisiin kuntoutuksiin ja vuosittaisiin uudelleenarviointeihin vamman haitta-asteesta? Toisekseen jos henkilö on ihan helvetin läski niin yleensä siinä on taustalla muutakin kuin se että sattuu nyt vaan pitämään liikaa ruoasta. Ehkä he ovatkin jollain henkisellä tasolla vammaisia. Toki olisi mukava tietää minkälaisia rajanvetoja tässä tehdään, jonkinsortin ylipaino kun alkaa ilmeisesti olla ihan tilastollisestikin enemmän normi kuin poikkeus.

Olen seurannut näitä kuntoutuskuvioita neliraajahalvaantuneen osalta, omalla tavallaan osoittaa aika liikuttavaa uskoa ihmeparanemiseen että joka vuosi pitää erikseen lääkärin todeta että ei heilu raajat, ei...

Korppi on oikeus kirjoitti...

Tervehdys Anonyymi ja kiitos kommentistasi.

Mitä tulee sairaalloiseen ylipainoon, voi siinä olla muita syitä kuin pelkkä ylensyönti. Mutta kun katselee ns. jenkkiläskejä ja heidän lukumääräänsä, ymmärtää että sama tavoite onnistuu ihan hyvin vain syömällä niin saatanan perkeleen helvetisti. Plus jenkit syövät ihan täyttä paskaa, he kyllästävät kaiken niin runsaalla sokerilla ja rasvalla, että oksennus lentää kolmen metrin päähän.

Oikeasti vammautuneet ihmiset ovat eri asia, he ovat kokeneet tragedian.

Sametti kirjoitti...

Maailma on ihan päin helvettiä joo. Mutta ei hätää, olen ihan varma, että vielä minun elinaikanani tulee tapahtumaan jonkin sortin murros/romahdus. Sen jälkeen asiat ovat sitten toisin. Mutta onko asiat paremmin vai huonommin, en tiedä. Ainakin ovat erilailla.

Korppi on oikeus kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Korppi on oikeus kirjoitti...

Kyllä, muutos on vielä tulossa. Uskon, että fasismi kokee valtaannousun kaikkialla Euroopassa. Saamme uusintakierroksen reconquistasta, minkä lisäksi kaltaiseni heikot itkeskelijät tuhotaan. Minulla ei tule olemaan mitään sijaa vahvemman oikeudella pyörivässä kulttuurissa, muutos tulee ja minä kuolen.