lauantai 9. toukokuuta 2015

Kovuudella Jutilan!

Lejjonien kiakkovoiton kunniaksi laitetaan äijämusaa soimaan:Tämä biisi ei koskaan epäonnistu piristämään päivääni, joka kerta suuni taipuu virneeseen. Parasta mahdollista junttiparodiaa, parhaita mahdollisia musiikkivideoita. Ja löytyy kappaleesta muuten oikeasti hyvä kitarasoolokin. Samainen kaveri - Supermoniveto -  on tehnyt runsaasti muutakin huumorimusiikkia, kannattaa vilkaista.

Tänään ei ole panettanut enää niin paljon, ehkä sykli on kääntymässä loppuun ja voin taas ajatella. Tekisi kuitenkin mieli hukuttaa itseni maallisiin nautintoihin kuin loputtomaan yöhön. Pimeän puoltahan nautinnot edustavat, jotain pahaa niissä on. Voisin siitä huolimatta pelkistää elämäni seksiin, kirjallisuuteen ja musiikkiin, mitä muuta tarvitsisin?

Minä se vaan vedän kessua, ryyppään ja runkkaan.

2 kommenttia:

L kirjoitti...

On muuten jännittävä ajatus että juntteilu jotenkin täydellisesti pyyhkii kaiken ajattelun ja sivistyksen ihmisestä. Toiseen suuntaan efekti ei toimi yhtään niin vahvasti, jos joku luiskaotsa ilmoittaa vaikkapa lukeneensa Korkeakulttuuria niin harva katsoo hänen samantien muuttuneen sivistyneeksi.

Ehkä juntteudessa on vain eläimellistä voimaa joka peittää kaiken alleen.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Huomentapäivää L.

Primitiivisyyden voima tulee sen helppoudesta. On helppoa heittäytyä rappiolle tai viettiensä vietäväksi, kaikki sivistys on konstruoitua (tässä yhteydessä sanalla on täysin neutraali merkitys). Sivistys ja henkisyyden kehittäminen vaativat ponnisitelua ja jatkuvaa sellaista; joka hetki oma arvokkuutensa on lunastettava uudelleen. Halujensa ja vaistojensa varasssa eläminen ei vaadi mitään ja on siksi houkuttelevaa.