keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Kehitysmaalta turpaan

Jaaaha, palasiko Suomikiekkoilu tasolleen? Toisen kerran peräkkäin turpaan kehitysmaalta näiden kotikisoissa. Kiekko polttelee leijonilla lavassa, ja juutit pelaavat suomalaiset ulos kiekoista väkevin ottein. Vitun runkkutanskalaiset kehitysmaakiekkoilijat, pitäisi tästä hyvästä polttaa koko maa napalmilla. Vittu, että vituttaa niin vitusti. Mikään ei vituta kuten tappiot runkkukeharimaille. Saatanan vitun paskat, että vituttaa koko jääkiekko. Hävetkää jellonat!

Vitun vittu, mullisaukon kyrpä. Äsh ennen, äsh nyt, äsh iät kaiket. Vituixmän, viutxmenee.

Vittu oon ihan palasina. Tuli isku vyön alle. Pitäisi kostoksi hakata tanskalaiset ja jellonat, kiekkoliitto ja eduskunta.

RIKOTAAN KAIKKI!!

EDIT. Nyt, kun olen HIEMAN rahoittunut, voin sittenkin olla ampumatta itseäni. Tanska ei ole Suomea parempi, mutta tällä kertaa oli. Palautus maan pinnalle. Tilastotappio, josta jatkettava Kanadan kaatoon. Vittu silti, mrrrh...noh...vorwärts!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenhä muuten Eteläkorea mahtaa tulevaisuudessa pärjätä jääkiekossa ?
koreanpoja on ainaki innokkaita ja sitekeitä oppimaan, eivät pärjää ehkä fyysisyydessä, mutta taktiikana jataidon avulla päästä pikällekin ..

-jpt-

Korppi on oikeus kirjoitti...

Päivää jpt.

En povaile heille menestystä ainakaan lähitulevaisuudessa. Mutta pitkällä aikavälillä voivat panostukset alkaa näkymään, ei sitä tiedä. Fysiikassa jäänevät aina vähän jälkeen, vaikka voisi kuvitella että niin isosta maasta löytyy isompaakin kaveria.

Sitten joku Tanska, jolle Suomi hävisi, ei edes ole enää niin kehitysmaa. Fyysisesti pystyivät haastamaan leijonat, minkä lisäksi heillä on itse asiassa useampi NHL-vahvistus. Esimerkiksi Frederik Andersen on Toronto Maple Leafsin ykkösmolari, parempi kuin omat veskarimme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ehkä se huippupeli pojilta taas löytyy. Ja jos ei, niin ensi vuonna uudestaan. You win some, you lose some. Mutta kun sinäkin lätkää seuraat niin kysyn että mitäpäs mieltä olet NHL:n tämän hetken tilanteesta? Meinaan, läntisen konferenssin finaalissa ovat Winnipeg Jets ja Las Vegas Golden Knights. Jos joku olis veikannut tommosta asetelmaa rahalla ennen kautta niin olispa tehnyt hyvän voiton. Käsittääkseni (sen ensimmäisen laajentumisen jälkeen) yksikään laajennusjoukkue ei ole päässyt ensimmäisellä kaudellaan edes pudotuspeleihin ja nyt Vegas on jo konferenssifinaaleissa.

Noin henk koht olisin muuten toivonut että Nashville olisi mennyt jatkoon ja voittanut kannun. Tämä ihan Pekka Rinteen vuoksi. Hepulla ei ole enää monta mahdollisuutta mutta Patrik Laineella on paljon vuosia edessään.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Hyvää iltaa Yrjö.

NHL:n pleijarithan ovat tänä vuonna pirun kutkuttavat. Varmuudella saadaan uusi voittaja, kun pingviinit putosivat. Tampa Bay Lightning on tosin voittanut 2004, mutta siitäkin on siis jonkin verran aikaa.

Käsitit Vegasin osalta ihan oikein. He ovat tehneet laajenusjoukkueiden historiaa, paitsi voittamalla oman divisioonansa runkosarjassa, myös etenemällä konferenssifinaaleihin. Osoitus siitä, ettei änärissä juuri huonoja pelaajia ole, kun jo jämäpelaajista saadaan koostettua voittava joukkue.

Winnipeg Jets teki myös historiaa, kun se eteni konferenssifinaaleihin. Nykyinen Jets ei ollut aikaisemmin voittanut pleijareissa otteluakaan ja alkuperäisen Jetsien tie pysähtyi aina toiselle kierrokselle (jossa noutajana oli usein Gretzkyn ja Kurrin Edmonton). Enpä olisi minäkään tätä osannut veikata, vaikka paperilla Winnipegillä oli hyvä joukkue jo viime kaudella. Tällä kertaa ovat sitten ulosmittaamassa tuota potentiaalia myös jäällä.

Rinnettä käy kyllä sääliksi, tämä saattoi olla kaverin viimeinen tilaisuus voittaa Stanley Cup. Tosin olen liputtanut koko kauden Jetsien edestä, sillä Laine on tämän hetken suomalaisista suosikkini. Katsotaan, josko jannu nostelee kesäkuussa kannua.

Jos muuten kiinnostaa seurata hyvää analyysia NHL-kiekosta, kannattaa katsastaa The Hockey Guyn kanava. Kaveri ei ole minkään mediatalon edustaja tai trendipelle, vaan duunari joka vapaa-ajallaan seuraa kiekkoa intohimolla. EI viljele hokijargonia Tamin tapaan, vaan tarjoielee aika konstailematonta näkemystä. Kaveri pyrkii pitämään eri tiimejä esillä tasapuolisesti ja nostaa välillä erikoistarkkailuun pelaajia, suomalaisiakin. Esimerkiksi tässä teki hiljattain jutun Barkovista.