sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Kanada nurin!

Hahaa, vaahteralehtien kukistaminen on aina yhtä makoisaa. Ei jäänyt mitään sijaa jossitteluille, kun jellonat lanasi kanukit TYLYIN 5-1 -lukemin. Kanadan maalivahti tykitettiin vaihtoon ja kultapoju Connor McDavid pidettiin kurissa; ei hän päässyt spurttailemaan karkuun kuin ehkä kerran. Harri Säteri maalilla oli sitten lopullinen varmistus, ainoa maalikin oli huonoa tuuria. Eeli Tolvanen oli oiva lisä tuomaan maalintekotaitoa, kyllä lähtee.

Suamenlejjona - Nakkimuki

Teeepsi voittaa tänään, NIIN VITUSTI!!! Ja mulla on nakkimuki!!

Sitten vaan sakemanneja ja jenkkipellejä turpaan. Turpaanvedolla kultamitaleihin asti, ei säästellä lämäreitä, ei mustelmia.

Teris ja Sebu ovat velhoja.

EDIT: yön Stanley Cup-kierroksella Winnipeg Jets voitti ensimmäisen ottelunsa konferenssifinaaleissa. Patrik Laine oli iskemässä maalin toimistoltaan. Hyvältä näyttää.

Jos kiinnostaa muuten seurata rapakontakaista kiekkoa enemmänkin, kannattaa kasastaa The Hockey Guyn kanava. Hän ei ole median edustaja taikka hokijargonia lateleva trendipelle, vaan tavallinen jantteri ja duunari joka rakastaa lätkää. Ote on asiantuntevaa ja tasapuolista, hän ei anna omien joukkuemieltymystensä sumentaa liiaksi arvostelukykyään. Oiva kaveri.

Ei kommentteja: