tiistai 15. toukokuuta 2018

Jenkkipellet nurin

Pohjois-Amerikan pösilöt nuijittiin ja jälleen TYLYIN lukemin, 6-2. Lohkovoitto messiin ja puolivälierässä vastaan Sveitsi, nyt ollaan matkalla kiakkokultaan. Sebastian Aho mälläsi hattutempun ja kasvatti pistesaldoaan 17:ään, mikä on kaikkien aikojen leijona-ennätys MM-kisoista. Aivan hurjaa.

EDIT. Kirotaan tähän muuten maikkari ja kaupalliset mediat maan rakoon. Jatkuvat mainostauot ovat täyttä tuskaa. Mainosten kehittelijöille tulisi antaa palkkioksi ruoskaa, mainokset ovat rikos ihmiskuntaa vastaan. Vihaan maikkaria ja muita hömppämedioita, saisi vittu YLE hankkia lätkän takaisin itselleen.

2 kommenttia:

Apoliteia kirjoitti...

Melkoista vuoristorataa on ollut leijonien peli, mistä väkevästi todistaa jo tämän blogin viime päivitysten luonne. Mistähän moinen germaanikammo on joukkueeseen pesiytynyt ja miksei siitä ollut tietoakaan sinänsä viime vuosina vahvasti esiintynyttä Norjaa kaadettaessa?

Jatkaen samalla: mahtaako tuo epäonninen suhtautuminen jatkua Sveitsiä vastaan?

Korppi on oikeus kirjoitti...

Ehtoota.

Mä en kyllä tajua oikein. Onko kyseessä Mixumäen ajoittain ontuva valmennus, pelaajien ylimielisyys taikka väsymys? Ainakin Tanska-ottelussa oli jellonilla ollut neljä matsia viiteen päivään, mikä on varmasti tuntunut jalkanopeudessa. Tanskalaisilla oli myös huippmaalivahti ja muutenkin nälkäisempi ote. Kenties se palautuu viime kädessä asenteeseen, tai sitten on vain liian monien tekijöiden summa.

Jatkaen samalla: mahtaako tuo epäonninen suhtautuminen jatkua Sveitsiä vastaan?

Parempi olla, ettei. Muuten kaivetaan talikot ja soihdut esiin.