sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Rakastan ihmisiäTai ainakin ystäviäni. Ultimate Werewolf lienee paras korttipeli ikinä, aivan mahtavan ihana. Idea on yksinkertainen: on kolme tai useampi pelaaja, joista yksi tai useampi on ihmissusi. Kyläläiset haluavat tappaa ihmissudet, jotka yrittävät uskotella olevansa jotain muuta. Jos ihmissudet säästyvät eli onnistuvat kusettamaan pelissä, he voittavat. Jos taas kyläläiset onnistuvat identifioimaan suden ja tappamaan sen, he voittavat. Tämä peli on mitä hauskinta taktiikan ja psykologian yhdistelevää autismipelleilyä.

Mainitsin Juhannuksena erään ystäväni ripuliäänitteistä. Noh, niitä on tullut lisää; ilmeisesti hän ei voi enää käydä paskalla äänittämättä sessioitaan. Olivathan ne toki taas hauskaa kuultavaa. Vielä hauskempaa oli tosin se, että näin miesporukalla saimme puhua niin paljon paskaa ja aivan kaikesta mahdollisesta. Estotonta verbaalioksennusta ja väkivallalla hekumointia kaikui talo täynnä. Tuomio lankesi monen vihattavan asian päälle, saimme haukuttua yhteen syssyyn niin naiset kuin koulukiusaajat. Eräs tovereistani esitteli haaveitaan sen suhteen, mitä tekisi erinäisille kusipäille. Väkivallan ja vihan sammio on minullakin pohjaton ja siellä paskaa, mistä ammentaa. Jakelisin innolla kuolemantuomioita ja brutaalia väkivaltaa vihaamilleni ihmisille. Enhän tunnusta universaaleja ihmisoikeuksia, vaan moraalini on partikulaarista. Tunnustan feministit, vassarit ja monet muut halveksittavat hengen kääpiöt ihmisiksi vain siksi, että minulle sanotaan niin. En luota omiin moraalisiin vaistoihini tässä asiassa, syntyjäni olen vain impulsiivinen ja väkivaltainen: ajattelen kuin intiaani, vain läheiseni kuuluvat ihmiskuntaan, koska kukaan heistä ei ole gay ass nigga. Jospa sitoisin räjähdelangalla anarkistien päät yhteen ja posauttaisin heidät helvettiin. Takoisin rumien feministien päät veriseksi muhjuksi. En sittenkään koskisi heihin pitkällä tikullakaan, joten parasta olisikin ampua heitä sarjalla kasvoihin. Hienoa olisi odottaa koulukiusaajan menestyvän elämässään ja lopulta murhata tämän puoliso ja lapset tämän itsensä katsellessa. Haluan kusta sen päälle, mitä ihmisyydeksi nimitetään. Tahdon hävittää elämän, olemassaolon ja onnen, omat viholliseni. Minulla on loputtomasti vihaa ja katkeruutta, voisin helposti realisoida ne silmittömäksi murhaamiseksi. Polttaisin mielelläni koko naiskunnan elävältä, ja hukuttaisin loput ihmisistä happamaan oksennukseeni.

Gay ass nigga, burning nigga.

Täällä on KKK-huput ja roviot valmiina, musta rotu paistuu makkaraksi valkoiselle kuluttajalle. Uunit on lämmitetty, paska valuu pitkin seiniä ja tissieläimet syövät itsensä. Uskon, että loppupeleissä maailma on sieni-itiöiden tuottama hallusinaatio ja tälläkin hetkellä sulan limaisessa vehreydessä, sienen sisällä; ravitsen rihmastoja, ei ole suurempaa elämää kuin biologinen hajoaminen.

Polttakaa huorat!

Ampukaa hanhet!

Voi vittu, pitää herätä muutaman tunnin päästä töihin. Ei vittu, ei saatana. Ei perkeleen, pillun, kirvanesteen siitin. Tapan vittu kaikki, jättäkää minut hetkeksi yksin. Koko ajan ihmisiä, joka puolella ja suunnassa, joka ajassa. Syvennyn, mutta vain minuutiksi kerrallaan, keskeyttäminen on ainoa logiikka, jolla tämä maailma toimii, se ei suostu jättämään minua rauhaan. Ei sitä päivää ettei. Joku haluaa aina jotain. Lakatkaa kaikki haluamasta.

Peace On Earth! Peace On Earth! Peace On Earth!

Peace On Earth! Peace On Earth!

Peace On Earth!

Voi pähkinä…

HUORAA TURPAAN!

Ei kommentteja: