lauantai 18. heinäkuuta 2015

Barely LegalKommentti: "I never ever wanted to touch something this much."

7 kommenttia:

L kirjoitti...

kesä ja hormonit ja nuoruus. oh well.

Olen näitä katsellessa aina välillä tuntenut ärtymyksensekaista huvittuneisuutta. Sitten olen mennyt itseeni ja todennut että jos meidän naiskauneuden käsityksemme menisivät edes auttavasti ristiin niin tuskin olisin niin tuohtunut. Aika alhaista tuntea ylemmyyttä ja tuomita joidenkin mielipiteitä vain siksi että itsellä ei tunnelma lämpene kyseisistä daameista.

Mutta tämä kyseinen daami. Miten voi keikkuminen näyttää niin 110% laskelmoidulta. Itseltä menee fiilis samantien :| On tädin elämä rankkaa taas.

Voisi ehkä olla vähemmän rankkaa jos vaikka nukkuis päänsä selväksi.

Cheers ja auringon toiveita päiviisi.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Terveeks L.

Vai et lämpene näistä daameista? Noomi Rapace on numero uno kuule, ei ole muita jumalia. Mutta kerro toki millaisista naisista itse viehätyt.

Näyttää Alizeen liikkeet laskelmoiduilta vai? Se on aivan mahdollista, tosin hän ei näytä lainkaan väkinäiseltä. Hän ei näytä erityisemmin yrittävän edes, mutta on viettelevä.

Cheers sullekin. Kysymys muuten: oletko mies vai nainen L? Joidenkin kommentoijien tapauksessa sukupuolen näkee aika äkkiä tyylistä, mutta ei kaikilla. Luulen, että olet mies mutta välillä on tullut toisenkinlainen mielikuva.

L kirjoitti...


Noomissa suurin omakohtainen tunnelmanlatista aika paha "yksi ilme"-syndrooma.

Aika vaikean pistit kyllä naisten suhteen, ehkä jos näin äkkiä pitää listata niin mieleen tulee Naomi Campbell, pre-luuranko Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Kate Moss, Hilary Swank ja Aubrey Plaza. Osa ei ehkä ulkonäöllisesti ole ihan 10+ mutta puutteet korvaantuu sitten olemuksella noin muuten.

Ja jooh, pysyyhän Alizee rytmissä eikä näytä hankalalta, mutta mielestäni tanssin ei pitäisi näyttää rytmiseltä voimistelulta jossa liikkeet menee kyllä todella hienosti teknisesti, mutta minkäänlaista tunnetta ei näytä olevan mukana. Mutta jokaiselle jotain jne...

Olen nainen, ja on jotenkin sellainen mielikuva että tästä on ollut puhetta ennenkin...:P

Korppi on oikeus kirjoitti...

Ehtoota L.

Jos viittaat Noomin rooleihin, hän ei tosiaan ilmaise kasvoillaan paljoa. Tai siis, totta kai mutta hän tekee sitä roolista riippuen aika vähäeleisesti. Näyttää siis makuasialta kokeeko tällaisen viehättävänä. Filmien ulkopuolella, jos hänen haastattelujaan ja kuviaan katsoo, huomaa kuitenkin aika kuplivan persoonan.

Ymmärrän, että makumme naisten suhteen eroavat melko tavalla. Kaikki mainitsemasi naiset ovat toki kauniita, voin sen sanoa. Hilary Swank esimerkiksi on kaunis ja jotenkin epätavallisen näköinen. Michelle Pfeiffer on kaunis ja kaikkein hehkeimmillään kissanaisen ominaisuudessa. Pidän myös hänen äänestään.

Olen nainen, ja on jotenkin sellainen mielikuva että tästä on ollut puhetta ennenkin...:P

Se olit siis sinä, muistelinkin kysyneen asiaa joltakulta kommentoijalta. Olet ilmeisesti tajunnassani jotenkin androgyyni tapaus, kun olen kerran kysynyt asiaa useampaan kertaan. Aika hassua :p

L kirjoitti...

Ihan mielikuvien säilyttämisen vuoksi koitan välttää mielestäni hyvännäköisten julkkisten lähempää tarkastelua. Eipähän tule ensimmäisenä naaman nähdessä mieleen jotain täydellisen typerää mitä he ovat sattuneet sanomaan siviilissä. Vastaavan kanssa olen ehkä vielä tarkempi muusikkojen suhteen, jos joku biisi on kolahtanut niin koitan parhaani mukaan vältellä ko. artistin haastatteluja yms. Vasta sitten kun se paras alkuhuuma on nautittu voi vähän varovasti tutkailla minkälaisia ihmisiä siellä taustalla oikein puuhaa.

Ja jooh, ei se netissä aina ole niin helppoa muodostaa niitä realistisia mielikuvia vastapuolesta..

http://imgur.com/gallery/NVI817R

harhar

Korppi on oikeus kirjoitti...

Ihan mielikuvien säilyttämisen vuoksi koitan välttää mielestäni hyvännäköisten julkkisten lähempää tarkastelua. Eipähän tule ensimmäisenä naaman nähdessä mieleen jotain täydellisen typerää mitä he ovat sattuneet sanomaan siviilissä.

Tuo on oikeasti sangen kätevää, välttyy isommilta pettymyksiltä. Tuntuu siltä, että useilla asioilla on taipumus muuttua paskaksi, ihan sama mistä on kysymys. Mitä vähemmän tietää, sitä enemmän voi helliä omia mielikuviaan. Itsessäni on vain se paha puoli, että kiinnostun ihmisistä taideteoksien takana ja otan heistäkin aina selvää.

Such a doge.

L kirjoitti...

Jooh, tuolla on tuo _koitan_ ihan hyvästä syystä. Näyttelijöiden/mallien/ulkomaan julkimoiden kanssa on ehkä helpompi pitää linjaa koska he eivät yleensä itse ole sen taiteellisemman puolen takana vaan leffat on käsikirjoittanut ja ohjannut joku henkilö josta voi pitää jostain muusta syystä kuin ulkonäöllisten avujen vuoksi. Muusikoiden kanssa taas lähes poikkeuksetta käy ilmi että he ovat itse kokonaisuuden takana joten sitten jos sieltä paljastuukin jotain....mmf...sovittamattomia ristiriitoja maailmankatsomuksessa niin harmittaa enemmän. Mutta yleensä jos jotain artistia alkaa seurata niin väkisinkin saa tietää enemmän tai vähemmän.