perjantai 10. heinäkuuta 2015

Batman ReturnsEn ollut nähnyt Tim Burtonin Batmaneja sataan vuoteen ja tästä leffasta muistin ainoastaan sen, kuinka pingviini puraisee mieheltä nenän. Kannattaa TV aukaista näemmä joskus, Batman Returns on sangen viihdyttävä elokuva. Parasta on se, ettei se edes yritä olla järkevä tai realistinen, vaan on silkkaa absurdia fantasiaa alusta loppuun. Gotham ei ole kuin mikä tahansa kaupunki jossain puolella Amerikkaa, vaan goottimainen fantasiakylä. Christopher Nolanin Batmanit ovatkin hyvistä puolistaan huolimatta liikaa nykysensibiliteettiä palvelevia, sen maailma on kovin arkinen. Batman Returns on taasen hervoton ja sen maailma myyttinen.

Kukahan mahtoi keksiä pääpahikseksi niin älyttömän hahmon kuin pingviini? Nolanin tosikkomaisiin Batmaneihin tuskin olisi voitu siirtää tätä hahmoa, mikä Jokerin kanssa vielä onnistui. Danny DeVito on selvästi päässyt pitämään hauskaa tässä. Syy sille, miksi näyttelijät ottavat tällaisia rooleja tuskin selittyy taiteellisella kunnianhimolla, vaan silkalla perseilynhalulla. Ja hyvä niin, hahmon järjettömyys tarjosi hupia, oikea friikkien friikki. Pingviinin motiivit esimerkiksi valtaan pääsemiseksi ovat ilahduttavan suoraviivaiset: paljon pillua!

I could really get into this mayor stuff. It's not about power, it's about reaching out to people - touching people - groping people!

Jos itse pääsisin valtaan, tuskin tekisinkään muuta kuin kourisin ja ahdistelisin naisia. Panisin ja panisin, toteuttaisin jokaisen perversioni. Tarpeeksi korkeassa asemassa ilman vastuuta elämä olisi helppoa redusoida peruselementteihinsä. Totta kai minulla on halua hyvään, mutten usko haluni hyvään ylittävän seksuaalisia halujani. Totisesti, elämäni olisi silkkaa aistinautintojen kulutusjuhlaa. Kyllä, haluan ulottua ihmisiin, siis naisiin – kosketella ja kouria, paijata ja painaa, kosketella ja kouria; kiimapillua, märkää tussua, suloista ja kuumaa naisen vittua, litisevää lovea ja tiukkaa pimppaa.

I'd like to fill her void.

Kissanainen on aika sexy, haluaisin hänet lemmikiksi. Paijaisin ja rynkyttäisin – aina takaapäin. 
Just the pussy I have been looking for!

Ei kommentteja: