keskiviikko 3. tammikuuta 2018

SCHOOL'S OUT!!!

Se on siinä. Todistus on käsissäni, se on tallessa. Amis on valmistunut ja olen kirjastovirkailija. Paska on ohitse, olen vapaa. Seitsemän vuoden, oikeastaan kymmenen vuoden tarpominen koulutuskoneistossa on ohitse. Voin siis sanoa, että SCHOOL'S OUT:


School's out for summer!

School's out FOR EVER!

School's beeen blown to pieces!

Vihaan koulua, vihaan koulua, vihaan koulua ja opettajia. Vihaan työtäni, puolitoista vuotta silkkaa paskaa. Puolitoista vuotta työskentelyä ilmaiseksi, penniäkään en tienannut. Työkkärin homo-ryssäläiset byrokraatit eivät antaneet mitään, koska olin jo aloittanut palkattoman harjoitteluni. Logiikka? Neekerit saavat kaiken ilmaiseksi. No, samapa tuo, kun lapsuudenkodissani nyt asun; safka ja ylöspito ilmaiseksi. Ja ehkäpä tällä tuli ne kuusi vuotta yliopistossa turhan päiten lusittua vuotta kuitattua, en ole enää yhteiskunnalle velkaa. 

Vihaan kirjastoja, vihaan kouluja. Kirjastossa työskentely oli paskempaa kuin museossa työskentely, mutta vähemmän paskaa kuin yliopistossa lusiminen.

Peruskoulusta lukioon ja sieltä yliopistoon. Kuusi vuotta paskaa ja sitten amikseen. Puolitoista vuotta olen ollut käytännössä puolikuollut. Elämä on tuntunut painajaiselta, kaikki on ollut harmaata ja tarkoituksetonta. Olen ollut orjana vailla omaa tahtoa, kieli on pysynyt keskellä suuta. Tidättekö mitä on olla työpaikalla ja kuunnella punikkien poliittisia saarnoja sun muita avautumisia? Koskaan en ole tuntenut olevani niin ahdingossa kuin siellä, vainoharhaisena mietin kaikkia sanojani ja tekojani. Vitun kirjastotädit, kuppaiset punatädit, ihratynnyrit! Laihduttakaa ja lopettakaa se VITUN VALITUS!! KIVIÄKIN KIINNOSTAA!

Olen ollut orja vaan nyt olen vapaa. Vapaa, vapaa ja vapaa. Jopa täällä blogissa olen joutunut pidättelemään aika ajoin, koska olen pelännyt paljastumista. Vaan nyt sillä ei ole enää väliä, sanon mitä sylki suuhun tuo ja panen kaikkea mikä liikkuu.

NeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeriNeekeri.

HuoraPilluHuoraPilluHuoraPilluHuoraPilluHuoraPilluHuoraPilluHuoraPillu

HuoraHuoraHuoraHuoraHuoraHuoraHuoraHuoraHuoraHuoraHuoraHuora

PilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPillu

HomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomoHomo

PilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluvPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPilluPillu

Vittu, että mä vihaan työelämää. Vihaan kirjastoja, vihaan asiakkaita. Tulispa saatana sota ja tappais kaikki. Vittu että alkaa helpottaa, kaikki te saatanan nilkit ootte koko ajan ollu elämäni eessä. Runkkaan niin, että mälli lentää seinille. Tajuatteko!?

Vitun työelämä, VITUN BYRO-KRATIA! Ne kaikki elottomat silmät ja toivottomat ihmiset. Kuka haluaa hypätä mukaan, kun kaikki duuni on pelkkää paskaduunia. Kiirettä ja kiirettä, aina liian vähän porukkaa. Hoidin sen mitä pitikin, oman osuuteni. Tein mitä käskettiin, mutten enempää. Koska kuka haluaa syödä lisää paskaa, kun on jo päiväannoksensa saanut?

Miten ihminen menee näin eteenpäin, ilman haaveita? Mikä niitä ihmisiä liikuttaa? Kaikkia vituttaa ja juorutaan selän takana. Kaikki ovat stressaantuneita ja säännöllisesti sairaina.

Jumalauta, leipätyöksi tästä kyllä on. Sopivasti manuaalista puurtamista, mutta ei vain sitä. Koskaan en tule tätä paskaduunia rakastamaan, kuten en mitään muutakaan: kaikki työ on paskaduunia minulle. Mutta jos se leipä tällä lohkeaa, niin olkoon. Mutta sieluani te vitun byrokraatit, kommarit, punikit ja mokuttajaämmät ette saa. Missä milloinkaan mitään teen, tietäkää että teen sen vain rahasta. Tämän vitun kusisen harjoittelun tein pakosta ja se on nyt ohitse, oksennus periköön.

Ettekö te vittu ymmärrä!? Ottakaa tästä:

Lakupaavi - Morjens!!!

SAATANAN SAATANA!!

Ei vittu mitää enää tajuu!
Maailmassa on pelkkää koodii!
Ihmiset numeroiksi muuttuu!
Realiteettien kanssa joutuu painii!

14! 88! vitun kotinatsit!
666! syökää paskaa satanistit!
Työnnä matemaatikko alkuluvut hanuriis!
Meitsi on numero uno kuitenkis!

Ei saatana voi käydä kaupassakaan!
Hintojen sijaan pelkkiä mustia viivoja
Ei nauraa voi matkalla pankkiinkaan
Ilman että haistelee liimoja!

311! 911! vitun jenkkipellet!
4:20! saatanan blosse-pasifisti-hippi!
Chillaa vittu rastoines vittu keskenäs!
Ei siinä ambulanssit auta kun sulle aukee hauta!

Vitun numeroyhdistelmät ja koodit!
Saatanan sekuntikellot ja mittarit!
Montako ekonomia mahtuu tusinaan?
Vittu mä tapan ne kaikki ja lähden lusimaan!

Voi vittu, että mä vihaan tätä maailmaa. Byrokratiaa ja vitun homokratiaa, saatanan työelämää. Aikaisia herätyksiä ja vihaisia asiakkaita, voi vittu mä ammun ne kaikki. Vittu mä oon nyt vapaa ja kukaan tuu vittu enää ryttyilemään, vedän kaikki turpaan!

Saatana kun juuri runkkasin ja kyllä tuntu hyvältä ja lensi hyvin. Punasia bikinejä, pillua ja nännejä mielessä, mitä muutakaan! Ei tässä ehdi hienouksia kelaamaan, vittu EN OO SAATANA OLLU PUOLEENTOISTA VUOTEEN ELOSSA!!

Puolitoista vuotta mun elämää, kiitti vitusti orjuuttajat. Homot ja neekerit!

Vitun amis ja hyödyttömät oppitunnit, LÄSSYTI LÄSSYTI LÄSSYTI!! Voi vittu voin yhtyä siihen mamuopiskelijaan, joka totesti amistunneista näin: "ihan paskaa!"

Jumalauta siellä kukaan opi mitään, onneksi tää olikin työharjoittelua. Pääsi tekemään asioita omin käsin, eikä kuuntelemaan jotain lässytystä. Tunkekaa ne powerpointit vittu hanuriinne ja vetäkää syanidia naamaan, vittu että mä vihaan teitä kaikkia!!

Jumalauta, meikä on vapaa, ryyppään ja runkkaan!! Te opettajat, kollegat ja byrokraatit olette nyt takanapäin, terveisiä perseestä!

Kuunnelkaa, kun nyt koohotan ja vittuilen:

Strapping Young Lad - S.Y.L

[Spoken intro by 3-years-old Devin Townsend:]

"This is a play Devy - spelled Devy. I like me who wants to play, play to Devy? And then once there was a bear out there... a real live bear... and he... ate the kids.”

I am the coming of a new age
Past your shit by far
I was a puzzle in your sick life,
But will never be a piece anymore.
Because I worked through your fucking bullshit
And I worked through your fucking lies
Now I'm working on the edge

With a thousand times the stress,
So I can damn you down to size.

I!

I worked in your fucking warehouse
I worked in your fucking dream
I worked on the edge of the product community
and found that nothing's what it seemed.

I fucking hate you [7x]
I fucking hate…

Devy worked in the corner of the piss yard
Bored and plagued by pain,
Devy got a taste of the corporate community,
And never went back again.

I!

I worked for you fucking bastards
I worked for your fucking lies
I went and pissed away too may fucking opportunities
To try and make you fuckers feel right
and I fucking hate you... I fucking hate you [6x]
I fucking hate…

[Chorus:]
I am the coming of a new age
Stained we still stand tall
I am the coming of a new age
And I will never fall
I bear the questions of a new time
Seen but never heard
I've seen the comings of a new time, get ready...
‘Cause here it comes.

Pushing your incompetence, And racial views aside
And never now, Until death again, is there anywhere to... hide

It starts here my friends,
My brothers and sisters,
The courage to show what is brave, and not to be weakened
To stand it through, by any length

To look into the eyes,
And have the strength of men who say "fuck you"
I won't do what you tell me... "fuck you"
I don't care who you are... "fuck you"
I'll never stop believing... "fuck you"
And I'll never be the one who takes the heat in the name

Of the remorse that isn't pushed into a hole
Waiting now, and packing down
Into the open spaces we must go and not be frightened
As children we came, As children we go,
So never look behind you, never look behind... "fuck you"
It isn't a decision... "fuck you"
It's a sign of greater things... "fuck you"
and a loss will never matter... "fuck you"

[Chorus:]
I am the coming of a new age
stained we still stand tall
I am the coming of a new age
and I will never fall
I bear the questions of a new time
seen but never heard
I've seen the comings of a new time, get ready...
‘Cause here it fucking comes.

Strapping Young Lad Cheesy metalhead Go

 [Spoken outro by Devin Townsend:]
“Howdy, welcome to A&W. My name's Devin. Can I take your stinkin' order?"

Koskaan en ole ollut niin stressaantunut ja ahdistunut kuin tämän pulitoistavuotisen painajaisen aikana. Ilonhetket ovat olleet vähissä, inspiraatio kadoksissa. Lyhyinä hetkinä olen karkuun päässyt, mutta vain tullakseni revityksi takaisin paskaan. Vitutuksen voimalla olen raahannut itseni töihin, päivästä toiseen, nostanut raajani aina aamuherätyksen soidessa.

Pidän lomaa, minä tarvitsen lomaa. Panen kaikkea mikä liikkuu.

En ole koskaan ollut niin vainoharhainen kuin tänä aikana, vain vaivalla sain pidettyä normaalin ihmisen maskin päälläni. Menin täydestä ja työtoverit kiittelivät minua läksiessäni pois. Jospa he vain tietäisivät mitä mielessäni liikkuu, ja he olisivat tappaneet saman tien. Mutta ei paskani heidän syytään ollut, kollegat olivat juuri niin mukavia kuin vain voi toivoa. Asia vain on niin, että heidän keskellään olin henkisessä vankilassa. Edes armeijassa en tuntenut itseäni yhtä kahlituksi kuin kirjastossa. Toisinajattelua ei sallita, koska systeemi ei sitä salli. Yksilöt tarpovat siinä suossa miten taitavat.

Olen ollut niin väsynyt, olen väsynyt. Nyt tuo kaikki on ainakin hetkeksi ohitse, pidän lomaa. Runkkaan ja oksennan kaikkialle, pidän lomaa. Maistakaa sappeani nilviäiset, nitistän teidät kaikki. Olen mennyt systemistä toiseen, koulusta ja virastosta toisen. Joku on aina ollut kyttäämässä selän takana, milloin kela taikka työkkäri. Nyt ovat kaikki mulkut hetkeksi poissa ja olen vapaa, kenties ensimmäistä kertaa koskaan. Kahleet ovat rikki ja orja on karkuteillä. Jo nyt voin tuntea elinvoimani palaavan, sillä vapaus on elämää. Moderni elämä on kuolemaa ja latistumista. Syljen sen päälle ja nousen korkeammalle, jokin taas alkaa sykkiä rinnassani.

Säälin ja halveksin kollegoitani, jotka tyytyvät pieneen todellisuuteensa. Heillä ei ole haaveita, ei unelmia. Maailma on heille niin pieni, tietäisivätpä vain. Olen ylpeä paskiainen ja oksennan alhaison päälle, sulakoon sapessani.

Kymmenen vuotta sitten menin lukioon. En ollut vapaa, vihasin koulua. Vitun ylioppilaskirjoitukset ja nekin ovat takana. Kuusi turhaa vuotta yliopistossa, kiitti niin vitusti. Mutta tarvitsee tässä vitun byroslaviassa jonkin koulutuksen, joten pitihän vaikka sitten amispohjalta semmoinen hankkia. Vittuun ylpeys, olivathan myös äitini ja hänen äitinsä kirjastotätejä. Jatkan traditota, vaikka mokomaa paskaduunia vihaan. Mutta en vihaa sitä sen enempää kuin muitakaan paskaduuneja, joita ovat kaikki duunit. On olemassa vain paskoja sekä vähemmän paskoja paskaduuneja. Elämä on myös kipua ja kärsimystä, enkä sille voi mitään. Mutta nyt tämä Kafkan painajainen on ohitse ja voin olla vapaa. Mihin vitun työhön menenkään tämän jälkeen, olen siellä vapaa. Ei tarvitse kuikuilla selkäni taakse, aivan sama jos paljastunkin. Aivan sama jos tietävät ajatuksistani. Tämä vitun amis oli viimeinen este, tästä eteenpäin tulee olemaan toisin. Olen vapaa.

Vedän kessua, ryyppään ja runkkaan.

Tuliko se jo teille selväksi? Otetaanpa uudestaa, VITUN HOMOT!!!


Voi vittu, että mä vihaan koulunkäyntiä. Voi vittu, että vihaan luentoja. Ei tässä vitun byroslaviassa ole vitun tolkkua. Kaksitoista vuotta pitäisi itse kunkin koulua käydä, ainakin yhdeksän. Minä olen ollut YHDEKSÄNTOISTA vitun vuotta kouluissa! Sairas maa, joka tekee ihmisilleen tällaista. Räjäyttäkää jo koulut. Pol Pot oli oikeassa, kun päätti ammuttaa kaikki rillipäiset. Siinä menisin muuten minäkin, mutta sehän olisi vain oikein.

School's out for summer!

School's out FOR EVER!

School's beeen blown to pieces!

Tajutatteko? Tajuatteko aivan vitun oikeasti mitä vittua tämä vittu merkitsee. Jumalauta, tämä kaikki tarkoittaa että se vitun koulu on ohitse. Tappakaa kaikki tai minä tapan! Teen sen omin käsin.

School's out FOR EVER!

Pillu.

Pillu.

Pillu.

Pillu.

Pillu.

Pillu.

Vetäkää viikseen, heittäkää sadetakit menemään.

TÄÄLTÄ TULLAAN ELÄMÄ!

Vittu luuserit ja köyhät, neliapila perseessä on helppo hymyillä.


Eikö mennyt jo perille? Eikö hermot kestä? Heitä homo voltti:


School's out...

FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Ei-vittu-IKINÄ-enää. Nope.

Haistakaap' aivan aluksi vaan vittu.

Ei kiinnosta, lälläti lää.

Hevosen kyrpä, VOI HEVOSEN KYRPÄ!!

HEVOSEN KYRPÄ!!

Matti.

PS. Ai niin, vielä yksi asia. Kuunnelkaa tarkkaan:

HAISTAKAA PASKA!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinäpä vaikutat "terveeltä".

Allaspalo kirjoitti...

No hyvä Korppi!

Siellä on sen verran vauhti päällä, että toteemieläimeni kehottaa vain: pitämään näpit irti kynttilästä.
Hyvin se kyllä siitä sitten menee

Korppi on oikeus kirjoitti...

Moikka Anonyymi, moikka Allaspalo.

Ano: terve kuin huoripukki.

Allaspalo: kiitoksia. Ja jottei jäisi väärinkäsityksiä, olen siis mitä parhaimmalla tuulella pitkään aikaan. Tai hieman ehkä tyhjä olo. Mutta tässä tulivuori pääsi purkautumaan pitkällisen paineenkasvun jälkeen, nyt ei enää mitkään lukot taikka ketjut pidättele.

Aika omaperäinen tuo traileri, pidin laulusta.

Sametti kirjoitti...

Homokratiaa :D

Korppi on oikeus kirjoitti...

Öyh öyh!