sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Life, bitches!Devin Townsend - Life

Veljen retale suvaitsi kahden viikon jälkeen vihdoin häipyä. On se saatana, kun joululomakin tuntuu työltä. Kaiken sen asiakaspalveluhässäkän jälkeenkään ei päässyt kunnolla palautumaan, sillä oma rauhaa ei juuri ollut. Mutta nyt...

ELÄMÄ!

Täältä tullaan, mitä sitä tekisikään. Tankki on tyhjä, oikeastaan ei jaksaisi tehdä mitään. Paitsi ehkä nukkua ja vetää hanskaan. Ottaa aikansa ennen kuin elinvoimani todella palaa.

Ensimmäistä kertaa koskaan olen tässä: ei koulua, ei deadlineja, ei virastoja, ei työtä. Ei mitään ikävää taivaanrannassa näkyvissä, no worries.

Nyt on aikaa, jumankekka. NYT!

Olen odottanut ja odottanut ja se on ohitse. Kivi on pois sydämeltä. Vuosikaudet olen hokenut mielessäni, "jonain päivänä". Tänään on se päivä.

Viime kuukausina toistelin The Crow -elokuvan erästä repliikkiä, "it can't rain all the time". Ja kuinka ollakaan, sääkin on ollut harmaa ja sateinen. Mutta tänään on sade lakannut, pilvet väistyneet. Katsoin taivaalle tähtiin.

Life, life, life!

9 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Iloitse nuorukainen nuoruudestasi! Älä ny liian kauan kuiten:

en tiedä missä päin vaikutat saati onko sinulla tiedossa jo tuleva työpaikka. Mikäli ei, ala äkkiä metsästää sellaista joltain pieneltä paikkakunnalta!
Muuten hyvä työministerimme Pihvi voi aktivoida sinut 9-eurolaiseksi johonkin pääkaupunkiseudun kirjastoon, joita ollaan kuulemani mukaan kovaa vauhtia kehittämässä Ruotsin mallin mukaisiksi kehitysmaalaisten barbaria- ja anarkiakeskuksiksi.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Kiitos neuvosta Qroquius, aion parhaani mukaan tehdä sen etten joudu byrokraattien kynsiin.

Mutta kyllä mää perkele ainakin hetken tässä vedän lonkkaa!

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Allaspalo kirjoitti...

Hyvä K.o.o!

Tähän aikaan vuodesta jokainen järkevä olento olisi talviunilla. Kesälomat on jotain vitun mädätystä.

Joulut ja uudet vuodet ovat muutenkin ihan perseestä. Ensinnäkin missään ei tunnu olevaan tilaa leijailla kunnolla md:n siivillä, kun joka paikossa on ihmisiä joulu häärinässä. Ja sitten se kaikki vitun pyöriminen ja ah, yhdessä olo. Ihmisiä, oi ihanaa… VITUT. Miten unilaaksossa nähdään asia -ainakin näin pakonomaisen haaveilijan näkökulmasta?

Itse otin vielä viime vuoden kahdelle viimeiselle viikolle, ja tämän vuoden ensimmäiselle viikolle, ekstravuoroja ekstravuoron päälle. Nyt alkaa jo pää hajoilemaan. Se on amerikan temppu jos sunnuntaihin selviän ilman vatsahaavaa. Onneksi pääsin viime viikolla mukaan orgioihin ja selvisin siitä ilman tippuria.

QK on kyllä siinä oikeassa, että kannattaa etsiä jotain tointa, kun pöly vähän laskeutuu. Arkkidianmäen eläintarhasta voi pärähtää sellainen vittuilupieru katajaisen kansan päälle ettei tosikaan. Aktivointimallinhan pitäisi mukailla Tanskan mallia, vaikka siinähän tehdään miltei kaikki Tanskan systeemin toimivat proseduurit perseelleen.

Oma vinkki: nyt menet käymään kaikki hygieniapassit, työturvallisuus ja anniskelupassit mitä vain voit. Ja laitat kylmän viileesti vanhempas sponsoroimaan ainakin tuon hygienia passin! Eikä mitään mutinoita Sieltä on kuule puoli kolmannenmaailman meidän ikäisistä miehistä tunkemassa sinunkin kotikuntaasi vanhemmiltaan pummituilla rahoilla. Ja sitä paitsi, kun meidän vanhemmat olivat meidän ikäisiä pikkutöitä sai kun meni ahkerasti tehtaille ja työmaille kyselemään apumiehen paikkoja. Nykyään jos menet ilman proppuja kyselemään hanslankarin paikkaa, niin soittavat AVARN:in miesoletut pamputtamaan. Olen nähnyt. Ei omakohtainen kokemus, mutta seurasin vierestä kun erääseen hanttihommafirmaan tuli joku äidinpikkuspurdos kyselemään apumiehen hommia. Pomo näytti yrmyposkena ovea sekä huusi perään jotain poliisista jos heille tullaan vielä jotain muuta kuin MOLL:n kautta. Eli meillä on ihan surutta oikeus vähän olla terveesti itsekkäitä. Passit ja muut pläpyskät ei tietenkään takaa mitään, mutta vähän nostavat esille.

Mutta hei! Nyt kun Korpilla on aikaa niin, sinähän ehdit pelata syöpäisim*** aikamme ikonisimman pelisarjan läpi. Vapaamuurarisarjaan tulikin juuri sopivasti kunnon Bilderber finaaliosa. (Mitä? Ai että parempia teasereita? Meidän syöpä-nallelle? Sallikaa röpöttäjän nauraa )

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Allaspalo.

Miten unilaaksossa nähdään asia -ainakin näin pakonomaisen haaveilijan näkökulmasta?

Rakastan joulua ja uutta vuotta, olen aina rakastanut. Myös sitä yhdessäoloaspektia. Nyt vain oli niin, että töistä johtuen olin jo valmiiksi stresaantunut ihmisiin. Sama oli oikeastaan viime vuonna. Mutta muuten joulu on juhlista maagisin ja merkityksellisin.

QK on kyllä siinä oikeassa, että kannattaa etsiä jotain tointa, kun pöly vähän laskeutuu.

Juuri pääsin lomalle ja kaikki patistavat töihin! Perhana, isänikin sain juuri ja juuri suostuteltua ajatukseen lomasta. Muutamaan kuukauteen en tee mitään, perseeni ei täältä liiku minnekään! Silläkin uhalla, etten sen takia saa koskaan enää töitä ja kuolen katuojassa, vedän lonkkaa. Ennemmin haaveilen hetken kuin kärvistelen loppuelämäni jossain stressi-näppylä-aktivointiorjatyössä.

Kiitti beuvoista nyt kuitenkin :D

Mutta hei! Nyt kun Korpilla on aikaa niin, sinähän ehdit pelata syöpäisim*** aikamme ikonisimman pelisarjan läpi.

Vai tuo, jotenkin en jaksa innostua. En sano, että on huono peli koska en ole pelannut sitä. Mutta klippien perusteella vaikuttaa vain hieman eksentrisemmältä säikyttelypeliltä. Mikä tuossa on sellaista, että siitä on tullut joillekin niin iso juttu ja meemien lähde?

Hauskoja biisejä tosin.

Jos kuitenkin peleistä puhutaan, on tarkoitus vetää ainakin yksi Master of Magic -kampanja läpi sekä pelata Alien: Isolationin DLC:t.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Onneksi pääsin viime viikolla mukaan orgioihin ja selvisin siitä ilman tippuria.

Homoloordi! Vedän turpaan tollasia homoloordeja!

Pidä sinäkin nyt lomaa. Pitäkää kaikki saatana nyt joskus lomaa, kunnolla perseet olalle.

Kaikki matalaksi!

Alllaspalo kirjoitti...

Homoloordi, vääärin.
Se kuule oli alusta loppuun asti hyvin heteronormatiivosta meininkiä :D

Korppi on oikeus kirjoitti...

Sun pitäis avata blogi ja kertoa noista seikkailuista. Mä ainakin lukisin :p

Allaspalo kirjoitti...

Lopeta vittuilu hinttari xD

Kato mää oon oikeasti uskomattomat tylsä ja pölyinen tyyppi joka vain joskus pulpahtaa (hämillään) outoihin tilanteisiin. Ei tulisi kiintoisaa blogia.


Pölyisitä jutuista puheenollen...
jos kerran fnati ei nappaa niin (ja hyvä näin, älä anna niiden saada sinuakin -minä olen jo menetetty tapaus), niin koeta ainakin toista pölyisän hyvää indie jumpscare-simulaattoria*. Henk.koht tykkään tuosta tavallaan enemmän kuin fnatista.

Master of magicia voisi muuten ainakin wikipedia artikkelin ja luutaman läpi peluu videon verran vilkaista.


(*Älänytoikeastimenekertomaanmeinaatkokokeillatuotavaietkoskasinullaonoikestiparempaakintekemistäkuinjuostatoisenpuolihullunysiykkösenpaskojenajantappovihjeidenperässä.)

Korppi on oikeus kirjoitti...

Vittu homo taidehomo, kuole homo taidehomo!

Mut enmmää oikeastaan edes vittuillu. Muistelen vaan aikaisemminkin sun viitanneen johonkin seikkailuun, joka kuulosti aika huuruiselta. Toki ei tarvitse omaa blogia, kun voi tännekin tula kertomaan. Anna palaa!

FNAF on semmoinen, että olen ennakkoluuloinen. Voihan se olla hyvä, mutta lähtökohtaisesti ei vetoa. Siksi kiinostaa, miksi se sinuun tai moniin uppoaa tavalla että biisejäkin yms. väännetään.