maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vaalien tulokset

Ja niinhän siinä kävi, että kepulit voittivat aivan odotetusti. Aivan sellaista rökälevoittoa, jota hurjimmat gallupit ennustelivat, ei onneksi tullut. Kakkoseksi ylsi perussuomalaiset 38 edustajallaan, menettäen vain yhden paikan viime vaaleihin nähden, mikä on hyvä tulos. Kolmantena on sekoomus ja viimeisenä demarit kaikkien aikojen huonoimmalla tuloksellaan.

Seuratessani sosiaalisessa mediassa vasemmistolaisten ja vastaavien oikeinajattelijoiden tyrmistystä, olen saanut mitä suurinta sadistista mielihyvää. Jytky ei sulanutkaan, kuten jotkut ennakoivat. Keskusta ja persut ovat suurimmat puolueet, siis porvarit voittivat. Tätä on luonnollisesti vaikea sulattaa, uumoilevatpa jotkut Suomelle jopa dystooppisia tulevaisuudenkuvia tämän johdosta. Ilmeisesti viimeistään nyt pannaan rajat kiinni ja lopetetaan sosiaalituet kaikissa muodoissaan. Uunit pistetään vähemmistöjen varalta lämpenemään. Kaikki hyvä ja kaunis tuhotaan. Olisi varmaan täytynyt käydä jossain vasurien vaalivalvojaisissa, voin vain kuvitella sitä vitutuksen määrää. Edellisissä vaaleissa tunnelma taisi lähennellä jo silkkaa pakokauhua.

Olen huomannut myös maininnan Suomen jakautumisesta. Yhtäällä ovat pääkaupunkiseudun suvaitsevaiset ja toisaalla muun maan taantumukselliset, jotka ovat rasisteja, koska eivät ole koskaan olleet tekemisissä maahanmuuttajien kanssa. Tässä on kyse vain suvakkien virheoletuksesta, jonka mukaan maahanmuuttajien kanssa tekemisiin joutuminen muuttaa asenteet automaattisesti suvaitsevammiksi. Ihan kiva, jos se vain pitäisi paikkansa. Todisteena tästä nimittäin käytetään Helsingin vaalituloksia, joissa persut eivät ole olleet kärjessä. Mutta tässä jätetään huomiotta persujen alueellinen kannatus, joka on - kas kummaa - suurinta alueilla, joissa myös maahanmuuttajien osuus on suurin. Myös Lieksassa on viime aikoina saatu nauttia monikulttuurisuuden hedelmistä ja persujen kannatus on noin 27 %. Suvaitsevaisten logiikan mukaan juuri näillä alueilla persujen kannatus pitäisi olla pienintä, eli jälleen huomaamme suvakkien irrallisuuden todellisuudesta. Punavihreän kuplan sisältä on helppoa huudella, jos ei ole joutunut tekemisiin monikulttuurisuuden paskojen puolien kanssa. Tyypillinen reaktio suvakeilta siis - jos monikulttuurisuus ei toimi, sitä vaaditaan lisää; ihmiset opetettakoon suvaitsevaisiksi vaikka väkisin. Ne, jotka ovat toistaiseksi säästyneet harmeilta, eivätkä halua samoja ongelmia takapihalleen, ovat vain uudelleenohjelmoitavia rasisteja.

Saapa siis nähdä kuinka käy, muuttuuko mikään? Pessimistinä uskon nimittäin, ettei mikään muutu. Maahahnmuuttajia ei palauteta maihinsa, rikollisia ei karkoiteta, heidän tuloaan ei vähennetä vaan ehkä jopa lisätään ja slummiutuminen kiihtyy. Suomi ei mene Natoon, puolustusmeoja leikataan, velkaa otetaan lisää, ja asiat menevät yleisesti ottaen päin helvettiä, kuten ne usein tuppaavat menemään.

Toivon olevani väärässä. Voin yllättyä vain positiivisesti.

2 kommenttia:

Juho kirjoitti...

Kun ennakkoäänestyksen tulos julkaistiin olin ihan: "Suosittelen, että meistä jokainen rasvaa kakkosensa valmiiksi niin ei sitten satu niin paljon kun homma alkaa."

Nyt on pientä toivoa, että tuota neuvoa ei tarvi antaa ollenkaan.

Ruotsi on muuten jo alkanut neuvoa Sipilää hallituskumppanien valinnassa. Luettavissa molempien roskalehtien sivuilta.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Juho.

Määhän en kattonu ollenkaan ennakkoääniä, vaan aloin seuraamaan tuloksia vasta viime metreillä. Eipähän tarvinnut alkaa turhaan jännäämään.

Jos Ruotsin oppeja noudatettaisiin, persut suljettaisiin seuraavaksi kahdeksaksi vuodeksi ulos kaikista mahdollisista hallituskoalitioista. Se siitä demokratiasta.