tiistai 27. helmikuuta 2018

Maahanmuutto & Sota

Blogisti Vox Day on väsännyt informatiivisen videon siitä, kuinka maahanmuutto ja sota liittyvät yhteen:


Video on vain viidentoista minuutin mittainen, joten suosittelen kiireellistenkin katsastamaan. Perusteesi on suunnilleen se, että maahanmuutto ja sota ovat saman kolikon kääntöpuolet. Miksi? Se selviää avaamalla videon.

Kiinnittäkää huomiota myös siihen, että video on asetettu "rajoitettuun" tilaan. Tämä on Youtuben uusi sensuurikäytäntö, jolla voidaan estää liian vaarallisia ajatuksia leviämästä. Videota ei voi kommentoida taikka löytää normaalihaun kautta, tilastot ja related -palkki loistavat poissaolollaan. Niin pelottava asia se nationalismi on.

4 kommenttia:

Curufin kirjoitti...

Mielipiteitä tästä (veikkaan että luet kuitenki Sarastusta suht tiheään)?: https://sarastuslehti.com/2018/02/09/awakening-kohti-kansallista-heraamista-kutsu-seminaariin/

Osa puhujista on jo vähän triggeröiny maltillisempaa skeneä Hommalla ja toisaalta taas Hännikäinen on saanut pakolliset haukkunsa beetaksi ja hevosenkyrväksi. Oma mielipide on, että on mainiota että täälaista kansainvälistä ajatustenvaihtoa, verkostoitumista ja yhteistyötä tapahtuu ja puhujat vaikuttavat kuitenkin asiallisilta ja fiksuilta. Katselin osittain Viron Etnofutur-konferenssia ja MW ja Kuru ainakin vetivät hyvää settiä.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Ehtoota Curufin.

Awakening on mainio juttu, nostan hattua skenen työmiehille. 612 on paras esimerkki tapahtumasta, joka onnistui ja josta tehtiin jokavuotinen traditio. Homma on nousussa!

Itse en näihin osallistu, koska henkilökohtaisesti ei kiinnostusta ole. "Konservatiivien" ulina on tietysti parasta jättää omaan arvoonsa, sillä he eivät itse saa aikaiseksi mitään. Kun joku muu sitten vihdoin tekee jotain, valitetaan väärin sammuttamisesta. Turhaa porukkaa.

Vehvilä kirjoitti...

Luin sekä Hännikäisen että Hamilon kommentit, ja kummatkin tuntuivat omalla logiikallaan perustelluilta enkä osaa tuomita kumpaakaan visiota vääräksi. Ehken vielä olekaan ihan ajautunut yhden totuuden kuoppaan...

Youtuben politiikassa näkyvä sensuuri-into on kyllä aina yhtä turhauttavaa, vaikkakin linjassa vasemmiston (tai ainakin new leftin) maailmankuvan kanssa, jossa utopiaan pyrkiminen on pakollista ja kaikki mikä ei ole linjassa sen kanssa antaa ”väärän signaalin” ja pitää tuhota. Itsekin olen pari kertaa tehnyt typeränä virheen, että olen yrittänyt väitellä jonkun vasemmistoradikaalin kanssa sellaisen itsensä kuratoimalla foorumilla, vaikka tämähän on lähtökohtaisesti hyödytöntä argumentoinnin mennessä tyyliin
”Mielestäni miehet pitää kuohia tasa-arvon nimissä.”
–”Minusta ei.”
”En salli tasa-arvon vastustamista, jos jatkat sitä saat bänniä / poistan viestisi.”

Tosi hyvät väittelyt saakin kun saadakseen luvan keskustella pitää ensin hyväksyä toisen sanoman oikeellisuus.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Eiku se olikin Vehvilä eikä Anonyymi. No, terve taas.

Parastahan vasemmiston sensuurissa on se, kun se osuu heitä itseään nilkkaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että äärivasemmisto erityisesti toimii ainoastaan hallitsevan eliitin hyödyllisenä idioottina. Toisin sanoen sensuurilakeja käytetään tarpeen vaatiessa heitä itseäänkin vastaan.