lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kunnallisvaaliehdokkuuteni

Ohjelmani, translitteroituna:

Mitä tulee päätöksentekomenettelyyn, niin koko orkesteri oli niin pierussa, ettei minkäänlaista dokumenttia saatu aikaiseksi. Viittaisin julkisuudessa esitettyihin väitteisiin, joiden mukaan johtotasolta puuttuisi munaa. Tämä on luonnollisesti täysin perätön väite; parhaan näytön on antanut ulkomaankaupan suunnittelutyöryhmä, joka viime keskiviikon vastaisena yönä keskikaljan voimalla murtautui lasten päiväkotiin ja hasispäissään pani koko paikan tasaiseksi.

Niin, me olemme lähteneet siitä, että perusteluksi ei kelpaa se, että jos jakkuli vuotaa hunajaa niin valiokunnan hubat alkavat vaatia torttua ja kyrsää. Liukkaillehan on aivan turha lähteä, jos epäilee että heti ensimmäisen satsin jälkeen floppaa. Eri asia tietysti on, jos alle saadaan rappariperät ja risapuoli päällepäin niin sutia voidaan niin kauan kuin antabukset nivusissa helisee. Ja sen ajan kun lippulaiva plaanaa vesirajassa, niin voidaan alkaa vatkata seuraavaa Mirkkua. Mutta nyt on kuitenkin syytä muistaa, että samalla kun harjastukka kuivahtaa, on syytä niistää myöskin anjovikset, ja sadetakki umpisolmuun ja hyllylle. Näillä eväillä uskoisin onnistuttavan, vaikka stetson sitten aika ajoin lerpahtaisikin ja hanuri lakkaisi naukumasta.

2 kommenttia:

Allaspalo kirjoitti...

Miten kommentoitte huhuja, että aiotte korvata koko ystävyyskaupunkinpäivän ohjelman
tällä?

Korppi on oikeus kirjoitti...

Uimahallinn rakentamistyöryhmä on totta kai valmistautunut, mutta luottamustoimihenkilön vedettyä kuivat naisten pukuhuoneen lattialle, on ohjelma sovitettava muuttuneen työaikalainsäädännön puitteisiin. Muilta osin lähdemme siitä, että nöpön hierominen ei kuulu palkallisen työajan piiriin, joten ajankäytön tehostustusta on näiltä valvottava. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutunutta häiriötä ja mielipahaa, ja toivomme uudistuneen ohjelmanumeron tuottavan karvakolmion stimulaatiota.