lauantai 25. maaliskuuta 2017

Rappio on kaunista

Jos kuvotus onkin modernismin päälimmäinen tunne, voi oikeassa mielentilassa päästä sen estetiikan sisään. Tiedättehän ne hetket, kun humalan lävitse katsotte yökerhon kiimaa euforialla. Tunnette sykkivänne saman pulssin mukana, tahdotte halailla tuntemattomia ja saada sylitanssin kissanaiselta. Ja naiset, ne ovat kauniita. Urokset viettelevät ne ja himo tuottaa hedelmää. Olette dekandenssin ytimessä ja nautitte siitä. Pakana teissä muistaa kuinka hyvältä voikaan tuntua. Sinne tahtoisitte jäädä ja syvemmällekin sukeltaa, ainakin niin syvälle kuin alkoholin voima kantaa.


En tiedä voinko moralisoida bilehileitä. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, miksi hedonismi kutsuu luokseen. Joinakin hetkinä tulee suorastaan ikävä infernaalisia teiniluolia, sekaan on helppo heittäytyä ja unohtaa kaikki muu. Tätä kirjoitusta edelsi aivan odottamaton kaipuu, suorastaan halu ryypätä ja upota toverien kesken keskelle urbaania hauskanpitoa. Tahtoisin hetkeksi unohtaa aivan kaiken, hiiteen totuus, hyvyys ja kauneus. Politiikka on vain kivi kengässä, työelämä turhaa. Miksi en siis minäkin luovuttaisi ja vain nauttisi nauttimasta päästyänikin. Olen alennustilassa ja haluan vajota vielä lisää. Tiedän millaista moderni euforia on, se puuduttaa kivun ja tuntuu hyvältä, hyvältä, hyvältä, hyvältä. Porno tekee hyvää, huora kainalossa tekisi hyvää. 

Perspillu ja hyvät vitut.Lady Gaga - Heavy Metal Lover


Edellä oleva kipale muistutti degeneraation ihanuudesta. En tiedä, enkä välitä pätkääkään mistä se kertoo. Se kuulostaa niin hyvältä kuin syntinen yökerho tuntuu. Nahkaa, korkokenkiä ja hyvät vitut. Pillu, pimppa ja tussu.

Olen luontainen saatananpalvoja. Haluni ei tunne moraalia ja perversioni voisi ekstrapoloida suoraan helvetin sydämeen. Ota halu, dekonstruoi se ja löydä uusi kerros halua ja entistä haisevampaa sellaista.

On muuten hauskaa. Tuntuu hyvältä olla halujensa suurkuluttaja, olen vailla mitään rajoja. Hintaa en kuitenkaan joudu maksamaan, enhän? Enhän...? Mitä pahaa voisi seurata?

I want your whiskey mouth
All over my blonde south
Red wine, cheap perfume and a filthy pout
Tonight bring all your friends
Because a group does it better


Hipi hipi heijaa, kyllä muuten kelpaa. Saatatan perkele, kun kello on jo näin paljon. Kaverit ovat kaukana, EIKÄ MISSÄÄN OLE VIINAA! Miksen ole jo kännissä, saatana haluan viinaa ja heti! Vihaan alkoholia, jokaista juomaa. Haluan vain pääni sekaisin.

Äpärää...

Kaikki hipit hukutetaan.

Eikös eloa sykkivässä kaupungissa ole kuitenkin jotain aidosti kaunista? Kun nousuhumalassa sitä katsoo, on siinä ehkä ripaus oikeaa iloa. Kun muuttuu yön eläimeksi, voi unohtaa itsensä pahassa, mutta ehkä edes joskus hyvässä.

Laura Branigan - Self Control

Joku sanoi, että 80-luvulla hedonismi oli viattomampaa. Kun AIDS oli vielä huhu. Voisiko olla, ehkä kaikki nautinto ei ole helvetistä. Tämä klassikkobiisikin kuulostaa jotenkin vähemmän syntiseltä kuin Lady Gagan vastaava, kuin yön ja kaupungin jännitys ei olisikaan pelkkää sokeaa halua.

Oh, the night is my world

Aika levotonta kamaa silti. Dionysos ei kysele suostumusta, kun nussimaan ruvetaan. Ei teekään mieli enää viinaa, menen nukkumaan.

19 kommenttia:

Allaspalo kirjoitti...

Olipa kokonaisvaltaista.

Jos herra haluaa sitä rappiota niin ei muuta kuin työhakemusta sisään P:hen.

Ai että saa uhrata planeettani kosmiselletodellisuutta syövälle lovecraft pedolle kuulkaas... paljonko pitää maksaa että pääsee töihin?
HAIL WYRM!

Miksi? Koskaa äiti Gaiaa halaavia turreja pataan!

Ai niin mutta meidän maailmassa nuo ovat niitä Sorosin yms. ylikansallisten corporastioiden miehiä... Vittu ylikansalliset megacorporaatiot oli meikäläisten aatteellisia vihamiehiä. Sori.

Me synnyttiin K väärään todellisuuteen.

Qroquius Kad kirjoitti...

No voihan! Juuri kun odotin bloggauksen päättyvän kuvaukseen, kuinka blogisti sukeltaa sukupuolineutraalien lakanoiden väliin uppoutuakseen hedonistisen heteroseksin pyörteisiin hehkeän yökerhohilettären kanssa, hän tekikin sen vain nukkuakseen yksin.

Nyt meni hyvät humalat hukkaan.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Perseitä ja tissejä.

Laitan hakemuksen bordelliin ja alan parittajaksi.

Vedän turpaan homoloordeja. Antaa tulla vaan, kyllä täältä pesee.

Korporaatiot ei mitään mahda, magnumít on aina valmiina. Toisessa todellisuudessa olisin atlantislainen irstailija, mutta täällä olenkin suomalainen rivologi. Perverssi olen kyllä.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Kas vain Qroquius, sniikkasit väliin.

Oli joo antikliimaksi, mutta perhana ku alko väsyttämään. Ja ryyppääminen, siitä tulee kauhea olo aina seuraavana päivänä. Erityisen paha, jos vetää viinaa ja antabusta sekaisin.

Elämä on laiffii.

Allaspalo kirjoitti...

Vakavasti (pitäisi lopettaa tää nousuhumalassa kommentointi).

"Tahtoisin hetkeksi unohtaa aivan kaiken, hiiteen totuus, hyvyys ja kauneus. Politiikka on vain kivi kengässä, työelämä turhaa."

Salaisuus: Jotta mies voi pyörittää noita, niin pitää silloin tällöin nollata jollain salonkikelvottamalla tavalla. Jos ei muuten niin laitetaan silloin verho eteen kun jumalainen markiisi kirjoitti.

Ai vihaat alkoholia ja krapulaa. Toinen vitsi on, että pitää antaa iljettävien asioiden dominoida välillä jotta pääsisi itse hyötymään.

Tai mistä minä tietäisin?

Apropoo. Miten osasit Korppi valita juuri sen ainoan kissanais inkarnaation joka on minusta hemaiseva- muut ovat sellaisia vittumaisia "kato kun mä oon niin v*tun hyvännäköinen oikein kalliilla budjetilla. Kato perkele kato!" Michelle Pfeiffer teki ihmeellisen rooli suorituksen Batmanin paluussa. Danny f*ckingGod Devitosta puhumattakaan! Mutta ihmekkös se kun katsoo ohjaajaa.

Jos haluat sitä pakanallista meininkiä niin katohan tää. Vittu old schoolii!

Tässä taustamusiikkia jos edellisen äänimaailma ei nappaa.

Tuo musiikki on niin kaunista. Miksi tuo kohta jossa viitataan höyrylaiva Villeen saa minut vetistelemään? Se on vain jotenkin niin, niin gnostilaista...

Allaspalo kirjoitti...

Erityisen paha, jos vetää viinaa ja antabusta sekaisin.

Jos asia on näin niin hatun nostoni: tiedän tasan yhden tyypin joka on ryypännyt antaumuksella antabuksen kanssan, mutta hän on ns. alan mies. Hän opetti minulle myös että krapula on vielä humalaa suurempi nautinto. Josta huomenna nautitaan Aah, aaah, aaaaaahhh

Ps. Kokeilehan vaihtaa joskus yökerhot ja nuorekkaat just ja just sakkolihan yli mimmit (kaiken maailman bile-Danit voi mun puolesta korkata noi hottikset -eihän ne osaa kuin maata kuin lahnat) räkälöihin ja puumiin.
Tiedän, musiikka -"musiikki"- on lähiöpubeissa paskaa, samoin juomat ovat sitä yhtä tiskivesi lager-paskaa. Mutta jos sattuu se jackpot sen hyvin säilyneen puuman kanssa niin voit kuolla onnellisena -nimimerkillä kokemusta on -Allaspalo kehuu.♧ yhden yön jutuillaan vittu LOL.. mutta vakavasti ottaen jos pokaat itseäsi vanhempia naisia varaudu siihen että yhdennellä toista hetkellä tulee miltei satavarmasti se mut hei, mä voisin olla sun äitis... -kommentti. Mutta siihen voi vastata oikein -mutta älä ala viisastelemaan mitään Freudista - nimimerkillä sekin virhe on tullut tehtyä vuosien varrelle*

*Pitää tosiaan lopettaa tää nousuhumalassa kommentointi..

Korppi on oikeus kirjoitti...

Jotta mies voi pyörittää noita, niin pitää silloin tällöin nollata jollain salonkikelvottamalla tavalla. Jos ei muuten niin laitetaan silloin verho eteen kun jumalainen markiisi kirjoitti.

Luonto ei ole poliittisesti korrekti. Tietyt halut vaativat purkautuakseen epäsiistejä kanavia. Alkoholi on yksi turboboosteri kanavalle syöksyä varten.

Miten osasit Korppi valita juuri sen ainoan kissanais inkarnaation joka on minusta hemaiseva

Jaa, se on kyllä tosi että Pfeiffer on nätti, mutta tuossa elokuvassa erityisen maukas. Olen jopa kirjoittanut kyseisestä filmistä, ööh, "arvion".

Jos haluat sitä pakanallista meininkiä niin katohan tää. Vittu old schoolii!

Tässä taustamusiikkia jos edellisen äänimaailma ei nappaa.


Hervoton animaatio. Vapaata mielikuvituksen laukkaa, paljon anarkistisempaa kuin moni sittemmin tai nykyään tehty.

Biisi on hauska, en tosin tiedä mihin sen on tarkoitus olla referenssinä. Mistä löydätkään oikein tätä superoutoa kamaa? Olet niitä tyyppejä, jollaisia varmaan löytyi wanhoista vaudeville-teattereista ja sirkuksista. Tai Burtonin Gothamista.

Tätä et muuten varmasti ole nähnyt.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Jaaha, sniikkasit sinäkin väliin.

Väliaikatiedote: TÄNNE SAA KOMMENTOIDA NOUSUHUMALASSA. JA HASISPÄISSÄÄN.

No, emmää oikeesti oo vetäny viinaa ja antabusta sekaisin :p Siteerasin vaan Matti nykäsen yhtä sitaattia niistä monista lukemattomista.

Mä en tiedä hirveesti lähiöpubeista. Oikeastaan voisin ottaa tehtäväkseni käydä eräässä paikkakuntani perinteikkäässä räkälässä, jonka olen jotenkin missannut. Ihan siis muuten vain, vaikka ei puumia olisi näköpiirissäkään. Kyllä kaverien kesken saa hyvän illan aikaan milloin vain.

Pidän kyllä vanhemmista naisista, työpaikallanikin on yksi aristokraatin olemuksella varustettu ja viidenkymmenen ylittänyt 180-senttinen blondi. Tietenkin se on naimisissa, ei tuollaisia jätetä heitteille. Perkele.

Allaspalo kirjoitti...

No jos kerran on tuvan isännän lupa ölistä humalassa...

Ihan hyvä analyysi. Miten tuo on mennyt ohi, mutta ehkä Pingviini olisi ansainnut lisää palstatilaa.

"Mistä löydätkään oikein tätä superoutoa kamaa? "

Älä nyt. Mä punastun. Noh ensin näin tän ja sit laitoin lyttyotsaisesti kuukkeliin uuden sankarini Bimbon nimen ja lähin wikipedian kautta etsimään missä muualla hra on seikkaillut. Sitähän tarina ei kerro mistä löysin tuon alkuperäisen xD

Biisi on hauska, en tosin tiedä mihin sen on tarkoitus olla referenssinä.

Nyt Koo olen pettynyt, luulin sinun tajunneen, koska sinä olet meistä se älykkäämpi (<-ilman sarkasmia). Laulu kertoo (pelistä joka kertoo) vanhan koulukunnan piirretty hahmosta tanssiva-demoni-Bendystä. Tajusit sä? Siinä linkki: satanistinen animaatio ja satanistisesta animaatiosta kertova biisi.

"Tätä et muuten varmasti ole nähnyt."

No en xD Tuo oli hauska. Mutta siinä oli yksi vika. Se näytti Mickeyn erektion liian selvästi, parhaita minun mielestäni ovat sellaiset piirretyt jotka eivät suoraan näytä verta/seksiä/kosmista nihilismiä/pakanallisuutta/pervoa/K-18, mutta jotka kertovat rivien välistä että kulissien takana on jotain meneillään on poliittisesti epäkorrektia parisuhdeväkivallasta/seksuaalisesti ja eksistentiaalisesti ahdistavasta/lovecraftilaiseen kauhunäytelmään.

Näinhän se on oikeassa elämässä. Pitää tiedostaa, että ympärillä on on meneillä kulissien takana kaikenlaista hyytävää/hämäräperäistä kulissien takana lähipiirissä vaikkei itse koskaan pääsekään si näkemään. Näin INFJ:n kommentti.

Siksi en lämpene niin hirvestä kaiken maailman South Parkeille ja Family guylle joita kaiken maailman teekkarijäynä burgerit nykyään suoltavat, jotka tuovat kuvottovat elementit suoraan naamaan eteen. Ei sillä splatterille/pervoilun suoralle esitykselle on omat kanavansa, mutta mun mielestä se ei ole animaattorin kynän kautta.

Allaspalo kirjoitti...

"Korporaatiot ei mitään mahda, magnumít on aina valmiina."

Oikee asenne!
Perkele, turha tässä on kilttinä poikana taivaspaikkaa vongata vaan kuten edellä mainittu itseäni ilmaisuvoimaisempi sanoi "Helvetissähän me kaikki herätään, et ei kukaan tästä Taivaaseen pääse"

Korppi on oikeus kirjoitti...

Tajusit sä?

Kai mä vähä. Helvetissä on hauskaa, tai niin ainakin uskotellaan.

Mutta siinä oli yksi vika

Huomautettakoon, että tuo kyseinen pätkä on ilmeisesti feikki. Tosin ottaen huomioon, millaisia pervoja Disneyllä ja muuallakin oli hommissa, meni tuo minuun ainakin täydestä.

Sinänsä olen samaa mieltä, että hervottomimmat pervoudet kätketään hieman näkökentän alapuolelle. Sittenpähän niitä on hauska löytää, eikä mikään ole enää kuin ennen.

Samaa mieltä myös South Parkista, itse asiassa inhoan syvästi koko sarjaa.

Näinhän se on oikeassa elämässä. Pitää tiedostaa, että ympärillä on on meneillä kulissien takana kaikenlaista hyytävää/hämäräperäistä kulissien takana lähipiirissä vaikkei itse koskaan pääsekään si näkemään. Näin INFJ:n kommentti.

Koska olen idealisti, uskon että kulisssien takana tapahtuu myös suurenmoisia ihmeitä ja ihanuuksia. Työkaverin hymyn takana voi olla se, että kerrankin on nussittu kunnolla. Ehkäpä se asiakkaana käyvä hyväntuulinen teini katsoi rakastettunsa kanssa edellisenä yönä tähtiin.

Helvetissähän me kaikki herätään, et ei kukaan tästä Taivaaseen pääse

Mestari on puhunut.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Nyt chillataan, on lauantai-ilta. Videon kundi on aika komea.

Miten sitä tunteekaan nostalgiaa sellaiseen aikaan, jona ei edes ollut täällä hengittämässä?

Korppi on oikeus kirjoitti...

Some people find it with devotion
Some with gold and some with bourbon
Some like praying to the blue skies
Some like putting on a disguise

But I prefer kick drums and red wine
I prefer kick drums and red wine
I prefer kick drums and red wine
I prefer kick drums and red wine

Allaspalo kirjoitti...

"Helvetissä on hauskaa, tai niin ainakin uskotellaan."

Ei, ei, ei et tajunnut. Edellisessä lauseessa mainitsin että Bendy on tanssiva-demoni. De-mo-ni. Siksi (tanssiva demoni) siksi linkki animaatioon jossa on tanssivia pikku piruja, jotka.. Äh antaa olla, ei tää avaudu jos ei ole INFJ. Koska kaikki on tehty samasta substanssista ja se mikä voidaan keksiä 2000-luvulla on keksitty jo satavuotta sitten. Hei mä mä tiedän, koska INFJMutta oikeesti (hehe Allas humalassa) sä sanoit sen hyvin: Nyt chillataan, on lauantai-ilta.

Loistava biisi, se avaa taivaam auki pleromaa myöten. Mistä löydät näitä? :)Korppi on oikeus kirjoitti...

Kai mää NYT tajusin.

Noi biisit on hauskoja.

...

Wanha kunnon MBTI, kyllä sen INFJ:n sanotaan tietävän kun on intuitio paikallaan. Olen INFP-hippityttö ja lähinnä ihmettelen ja tunteilen. En pidä ajattelemisesta.

Mistä sä löydät näitä? :)

Mulla on hyvä maku. Vinkkinä voin suositella tätä kanavaa. ;)

Qroquius Kad kirjoitti...

Kissanaisesta muistui mieleeni, että Michelle Pfeifferille tarjottiin tiettävästi naispääosaa leffassa "Basic instinct". Hän hylkäsi sen kommentoiden jälkeenpäin roolin menneen oikealle naiselle, koska Sharon Stone on häntä rohkeampi ja hänellä on kauniimpi vartalo.

Olihan Sharonilla näköä ja uskallusta ja on toki vieläkin, ja sen roolin hän tekikin ikimuistettavasti. En silti vähättelisi Michellenkään ulkoisia avuja, saati ammatillista osaamista. Millainen hän olisi mahtanut ollakaan Catherine Tramellina?

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Qroquius.

Michelle Pfeiffer oli viehättävä, mutta joiltain piirteiltään kenties liian eksentrinen. Stone oli enemmän perinteisellä tavalla kaunis, mihin sitten yhdistyi kylmän ämmän kylmä katse.

Mitä sitten uskallukseen ja luonteeseen tulee, olisi Pfeifferkin tehtävään sopinut.

petturi kirjoitti...

Elämä alkaa orgioiden jälkeen. Himo ja raivo tuhoavat järjestyksen, mutta tuhoutuva onkin vain äitien, opettajatätien ja juoruakkojen järjestys: uskonto ja moralismi, jotka ovat vanhojen ja rumien naisten katkeruuden tuotos.

Sairas ihminen lohduttaa itseään pyhyyden kokemuksella ja muulla Ruukinmatruunalaisella elähtäneellä sentimentalismilla. Hän kurittaa itseään ja saa epämukavuudesta lohtua kuin itseään nipistelevä häiriintynyt lapsi.

Himon irtipäästäminen nostaa esiin uuden järjestyksen, joka on luja koska se perustuu luontoon ja järkeen eikä dogmeihin ja toiveajatteluun. Lisäksi se on esteettisesti paljon hienostuneempi kuin ihmissuhdepuheen ja yhteiskunnan maailma.

Kauniissa naisissa on loputtomasti ihailtavaa. Voitte puhua, kuinka Pfeiffer on täydellisempi kuin Stone koska hän ei ole niin täydellinen. Kauneuden ideaa ei voi tavoittaa, mutta se on ilmiselvästi ja käsinkosketeltavasti (heh) olemassa, ja se ilmenee erityisesti kauniissa ihmisissä, kuten Platon kirjoitti.

Himo eli Eros hyväksyy vajavaisuutensa ja halunsa ja suuntautuu sillä kohti todellisuutta: ideoiden ja totuuden maailmaa. Filosofi on tuomittu tietämättömäksi lopullisesta totuudesta, mutta hän pyrkii sitä kohti lopullista voittoa toivomatta kuten Eros kauneutta.

Olen hieman huolissani, miten nykynuoriso on niellyt pureskelematta poroporvarillisen poliittisesti korrektin ja medikalisoivan diskurssin, mutta nämä Unilaakson hedonistiset päivitykset palauttavat uskon.

Huomatkaa muuten, miten sosialismikin kuuluu samaan kateellisten ämmien rakennelmaan. Korppi on oikeus voi himoita ja nauttia näistä naisista poikuuudestaan huolimatta. Järjellä ja himolla todellisuutta kosketettaessa ei ilman jäämisellä ole merkitystä. Kateus syntyy vasta kun asetetaan toivemaailma etusijalle todelliseen maailmaan nähden. Todellisuus kutsuu kuitenkin koko ajan takaisin ruumiimme jokaisella solulla.

Hyvä!

Korppi on oikeus kirjoitti...

Hyvää iltaa Petturi ja kiitoksia kommentistasi.

Elämä alkaa orgioiden jälkeen. Himo ja raivo tuhoavat järjestyksen, mutta tuhoutuva onkin vain äitien, opettajatätien ja juoruakkojen järjestys: uskonto ja moralismi, jotka ovat vanhojen ja rumien naisten katkeruuden tuotos.

Ikävä tuottaa pettymys, mutta oikeastihan olen juuri sentimentaalinen moralisti. Luonto on vain päättänyt kirota/siunata minua riivaavalla himolla, joka ei ota millään loppuakseen. Sen energian, jonka käytän haluissa rypemiseen, voisin kanavoida johonkin luovempaan. Eros on välttämätön osa elämää, mutta hedonismi on alistumista sen talutusvitjaan. Mielummin asia olisi päinastoin.

Elämäntapani on rappiollinen. Koska kuitenkin kärsin neurooseista, tarvitsen henkistä laukeamista aina välillä. Annan painaa ilman sensuuria ja ennakko-oletuksia. Turmiollista tai ei, se on hauskaa. Alkoholi ei oikein sovi minulle, mutta kyllä jumalauta välillä tekisi mieli juoda kunnes halkean.

Korppi on oikeus voi himoita ja nauttia näistä naisista poikuuudestaan huolimatta. Järjellä ja himolla todellisuutta kosketettaessa ei ilman jäämisellä ole merkitystä. Kateus syntyy vasta kun asetetaan toivemaailma etusijalle todelliseen maailmaan nähden. Todellisuus kutsuu kuitenkin koko ajan takaisin ruumiimme jokaisella solulla.

Kuulostaa veikeältä, en olekaan ajatellut asiaa näin. Pari vuotta takaperin oli osattomuuteni suuren katkeruuden lähde, nyt en välitä enää. Osani on mikä on ja tyydyn siihen hyvään, mitä saan. Perseitä ja tissejä!