lauantai 28. tammikuuta 2017

Trump tulee ja tappaa

Uncle Donald on pannut hösseliksi, eikä välitä vastalauseista:Ensimmäinen viikko on takana ja tehtyjen päätösten tahti on ollut murskaava. Obamacare roskikseen, TPP jäihin, maahantunkeutujat ulos ja muuri pystyyn. Eikä tuossa ole edes kaikki. Media ei pysy perässä, eivätkä viholliset tiedä mitä ajatella. Myös minä pidin Trumpia puhtaana opportunistina, joka tuskin pitäisi ensimmäistäkään lupaustaan. Tällä menolla joudun vielä syömään sanani. On tietysti yksi asia antaa käskyjä ja toinen panna niitä toimeen. Mutta alku on vähintäänkin lupaava, now arrives the hour of action.

Olen edelleen epäileväinen, ja pidän Trumpia vastenmielisenä. Mutta, mutta. Hän kyykyttää presidenttinäkin mediaa suvereenisti, odotusten vastaisesti hän ei ole pehmentänyt otteitaan. Katsokaapa tätäkin klippiä, hän antaa verbaalisen nyrkiniskun vasten toimittajan kasvoja: you are fake news. Onko kukaan USA:n presidentti koskaan tehnyt mitään tällaista? Hän ei ole vain immuuni medialle, vaan vetelee sitä naruista. En tunne pienintäkään sympatiaa toimittajia, tätä nilviäisten ammattikuntaa kohtaan. He ovat vuosikaudet ja kymmenet sanelleet ihmisille mitä ajatella, he tykkäävät kiusata pienempiään. He ovat pakottaneet muut pelaamaan sääntöjensä mukaan. Nyt on kehässä isompi kiusaaja, joka pakottaa heidät pelaamaan uusien sääntöjen mukaan. Media on kuvitellut olevansa isäntä, mutta valkoisen talon herra näyttää heille oikean paikkansa.

Hyvältä näyttää. Liberaalit ja vasemmisto elävät edelleen vaalienjälkeistä psykoosia, koska eivät kykene tunnustamaan todellisuutta. Tämä on sinänsä ymmärrettävää traumaattisissa tilanteissa. Shokkivaiheessa on ominaista tapahtuneen kieltäminen, mitä myöhemmin seuraa asian käsittely masennuksen tai aggression kautta. Lopulta seuraa hyväksyminen.

Are you tired of winning yet?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Trump luottaa siihen että kaikki ne asetukset mitkä on nyt viikonaikana laittanut liikkeelle ei johda mihinkään senaatissa, mutta voi ainaki sanoa että pidin lupaukseni, mutta ..

-jpt-

Korppi on oikeus kirjoitti...

Tervehdys.

Jooh, näinkin on mahdollista käydä. Aika näyttää, mihin tuosta oranssista vekkulista lopulta on.

Curufin kirjoitti...

Mahtava otsikko! :D

Median itkua tosta on hauska seurata. Esim. CNN:ltä Trumpin Blitzkrieg ja Breitbartin Stephen Bannon synkkänä takapiruna: https://www.nytimes.com/2017/01/21/us/politics/richard-spencer-punched-attack.html

Tässä rasistisesti oletetaan, että Jared Kushnerin tulisi etnisen taustansa takia torjua Trumpin politiikkaa: https://www.nytimes.com/2017/02/01/opinion/where-is-jared-kushner.html?_r=2

Korppi on oikeus kirjoitti...

Terve Curufin.

Media tekee, mitä media tekee. Ilmeisesti holokaustin pitäisi tarkoittaa, että juutalainen ei voi olla Trumpin liittolainen. Tämä implikoi, että Trumpilla ja holokaustilla on yhteys, että yksi johtaa toiseen. Asian voi toki näinkin nähdä, eri asia on ketä sillä enää vakuutetaan.

Spencerin tapaus on myös mielenkiintoinen. Vassarit ilmeisesti luulevat, että voivat hyökätä eri mieltä olevien kimppuun ja rankaisematta juosta karkuun. Jonain päivänä he astuvat väärille varpaille ja katuvat sitä, mihin ovat päättäneet ryhtyä.