sunnuntai 6. tammikuuta 2019

SUAMI! SUAMI! SUAMI!



Kolmas junnumestaruus kuuteen vuoteen! Otteluakaan en katsonut, kun tulivat niin myöhäiseen aikaan. Mutta onhan se mukava herätä ja nähdä ottelutuloksista, että kultaottelu on Suomelle ratkennut.

Kupari, Kakko, Tolvanen, Luukkonen, joukkue, leijonat, Suami, perkele!

Pullat ovat uunissa!

Ja hyvää loppiaista kans.

4 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Suomi on jääkiekon mailmanmestari (hei!)! Mailmanmestari (hei!)! Mailmanmestari!
Suomi on jääkiekon mailmanmestari (hei!)! Mailmanmestari (hei!)! Mailmanmestari!
(da capo ad infinitum!)

Lauri Stark kirjoitti...

Juuri näin!

Anonyymi kirjoitti...

Aikaeron vuoksi noi ottelut nuorten MM-kisoissa olivat sellaiset, että tyydyin vain katselemaan lopputulokset IS:n sivuilta ja tärkeimpien matsien huippukohdat Tubesta.

Puolivälieräottelussa Kanadaa vastaan Suomen tasoitusmaali ottelun loppuhetkillä (ilman maalivahtia) ja erityisesti se voittomaali jatkoajalla lienevät sarjasta eeppinen, onko Suomeen tarttunut jo se Ruotsin "Hannu Hanhi" tuuri? Epäonnisella Kanadan hyökkääjällä oli ns. miljoonan taalan paikka ratkaista ottelu, mutta maila meni ratkaisuhetkellä säpäleiksi ja siitä seuranneesta vastahyökkäyksestä Suomi iski ratkaisun. Tästä innostuneena eräs suomalainen mailafirma lähetti epäonniselle pelurille kiakkomailan!

Olikohan kanadalaisten mailat "hecho en Mexico" eli valmistettu Meksikossa, mene ja tiedä?

Välierä Sveitsiä vastaan oli käytännössä taputeltu jo 1. erässä, Sveitsi sentään lähetti rakkaan Länsinaapurimme laulukuoroon puolivälierässä. Heh, tästä suivaantuneena eräät ruotsalaiset junnut lähtivät sitten "nollaamaan" tilannetta vancouverilaiseen yöelämään. Tässä pitää toki huomioida, että se juomaikäraja on 18 wee Kanadassa eikä se Jenkkilän 21. Ruotsin junnuvalmentaja eikä heidän jääkiekkoliittonsa olleet ihan tyytyväisiä tähän tempaukseen! Eli jälkipyykkiä onpi luvassa asian tiimoilta. Taisi ruotsalaisia ottaa tuo häviö kupoliin kuin konsanaan se salibandyn loppuottelu Tshekeissä Suomea vastaan?

Sitten kun junnujen MM kulta oli varmistunut, jengi näköjään lähti Stadissa torille. Mantan suihkulähteessä uiminen tähän vuodenaikaan ei sopine ihan heikkohermoisille? Nämä kaksi kevyehkösti pukeutunutta juhlijaa hukkasivat tiimellyksessä myös noi alushousunsa, lol! Kunhan nyt eivät saisi keuhkokuumetta tuosta tempauksesta. Tosin, he olivat tainneet ottaa jo ihan tarpeeksi sitä sisäistä lämmikettä ja/tai tottuneet avantouintiin....


- Soomepois Eestist -

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys Soomepois.

Siinä oli varsin hyvä raportti pääkohtineen. Kyllähän Suomella kävi satumaisen hyvä onni Kanada-ottelussa, mitä ei nyt historiallisesi ole tuntunut liian usein siunaantuneen. Kun se on ollut usein Suomi, jolle tasoitetaan viime hetkellä ja joka häviää ne tärkeät pelit. Kun ynnätään vielä ne kaksi viimeaikaista U18-kultaa, niin tässähän alkaa suorastaan tottua voittamiseen.

Kunhan alkaa juniorimenestys heijastumaan myös aikuisissa, niin hurlumhei. Toistan toistamasta päästyänikin, että tämä on oivallista aikaa olla suomalainen kendojanari.