perjantai 20. heinäkuuta 2018

Turku on Suomen persereikä

No, oikeasti se on mukava kaupunki. Linna on hieno ja kirkko myös. Tuli siellä käytyä äskeittäin nääs, pääosin aika kului terasseilla rötvätessä. Mutta kyllä on pakko sanoa, ei siitä mihinkään pääse...totuus arvon naiset ja herrat:

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Turkuhan on hyvä kaupunki, ja ilman turkua kaikki turkulaiset olisivat ympäri suomea muiden haittoina :)

-jpt-

Korppi on oikeus kirjoitti...

Tervehdys jpt.

Tosiaan, persereikä on tarpeen että paska tulee yhtä reittiä eikä leviä ympäri kehoa. Mietipä sitä, jos meillä ihmisillä ei olisi persereikää ja virtsaputkea, hikoilisimme kusta ja paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ole Turun linnassa käynyt enkä kaupungissakaan muuten kuin nopeaa läpi ajaen. Saamani vaikutelma oli, että kaupunki on ihan helvetin ruma. Toisaalta kattavaa kuvaa koko paikasta en tietenkään kerennyt saada.

Mitkä fiilikset muuten Korpille jäi Putinin ja Trumpin tapaamisesta? Itselläni lähinnä ristiriitaiset.

Ja Korpista puheenollen, tuo profiilikuva. Mitä helvettiä? Onko Pikku Hukka nyt oikeus?

-Eräs

Korppi on oikeus kirjoitti...

Morjensta Eräs.

Turun tauti on selitys rumuuteen. On Turussa vanhaakin rakennuskantaa, mutta vähänlaisesti.

Fiilikset Helsingin konferenssista? En suoraan sanottuna ole oikein perehtynyt asiaan, joten en osaa sanoa. Se lienee selvää, ettei kyseessä ole maanpetos tai katastrofi kuten USA:n massamedia ja muut toitottavat. Jos siellä pedattiin tietä vähän rennommille suhteille, niin hyvä niin. Saapa nähdä.

Profiilikuvani oli vain satunnaisen googlailun tulos. Ei muuten aikaisempikaan esittänyt Korppia, joten ei tässä kovin konsistenttia linjaa ole; mikä nyt sattuu näyttämään hauskalta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Pikku Hukalla on korpin oikeus viedä kaikki mikä irki lähtee? - Trumpin ja Putinin tapaamisesta en ainakaan itse voi muodostaa mitään näkemystä, koska eihän meillä ole sitä mitään todellista tietoa.

Valemedian mustamaalaus aiheesta
"Trump on niin tyhmä ettei osaa edes paskalla käydä ilman jonkun apua, ja siksi Putin taas juoksutti häntä kuin orjarenkiään, vei kuin litran mittaa, manipuloi tekemään aivan kaiken mitä halusi"
ei ole enää uskottavaa edes sen levittäjien silmissä, koska he takertuvat siihen spastisen epätoivoisesti kuin hukkuva oljenkorteen.

Sillä tottakai me uskomme, että mies joka on neuvotellut maailman talouseliitin kanssa gigadollareiden diilejä kauemmin kuin häntä halveksivat Kaikkien Alojen Asiantuntijat ovat edes eläneet, on nyt presidenttinä menettänyt kaiken osaamisensa ja kokemuksensa.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Terve, terve tervaperse.

Pikku Hukalla on korpin oikeus viedä kaikki mikä irki lähtee?

Se voi olla. Enkä kerro mitä pussissa on.

Trumpin ja Putinin tapaamisesta en ainakaan itse voi muodostaa mitään näkemystä, koska eihän meillä ole sitä mitään todellista tietoa.

Ei tainnut tosiaan olla julkinen tapaaminen. Mitäpä siihen siis sanomaan kuin, että odotellaan ja katsellaan. Trump on yllättänyt muutamaankin otteeseen, joten en ole vielä luovuttamassa hänen suhteensa. Moneen kertaan on naulattu viimeisiä nauloja arkkuun ja luvattu pikaista erottamista, mutta kaiken savun alla en ole vielä nähnyt tulta. Katson kortit, sillä vastapuoli taitaa pelata huonolla kädellä.