lauantai 24. lokakuuta 2015

Kaikkea sanomaanne...


...voidaan käyttää todisteena teitä vastaan.


Joku kilari sitten meni ja viilteli miekalla teinejä. Eikä kuka tahansa ja keitä tahansa, vaan kantaväestön edustaja viilteli etnisen vähemmistön edustajia; rasistinen viharikos siis. Ja kuten arvata saattaa, politikointi alkoi heti. No, se ei ole yllättävää, poliittisella rikoksella on poliittiset seuraukset. Kummallista tosin, että vastaavissa kouluiskuissa Suomessa ampujien eksplisiittisesti ilmaisemat poliittiset motiivit kuitattiin henkisen pahan olon projisointina, eikä esimerkiksi Pekka-Eric Auvisen ihailemaa Linkolaa vaadittu mihinkään vastuuseen. No, ei mennä siihen sen enempää.

Kaikki tapahtuva on suvakeille yksi lisätodiste sen puolesta, että rajavalvontaa on vähennettävä, turvapaikkoja lisää myönnettävä ja arabien perseidennuolentaa vauhditettava. Kaikkea mitä kantaväestön edustajat tekevät, voidaan pitää todisteena heitä vastaan ja todisteena rajoittamattoman maahantulon puolesta. Tietenkään tämä ei sinänsä ehkäisisi väkivaltaa, kuten ei sormienheristely koskaan. Tokihan heillä on suunnitelmansa senkin varalle. Eli logiikkahan menee jotakuinkin niin, että rasistien vihapuheet lietsovat tiettyä osaa ihmisistä hyökkäämään kuviteltuja uhkia vastaan. Ei sillä ettei tällaista tapahtuisi, tokihan sitä aina ja kaikkialla. Mutta se ei ole homman ytimessä. Kun invaasio ja etninen segretaatio kiihtyvät, myös etninen väkivalta kiihtyy. Kantaväestö hyökkää muukalaisia vastaan ja muukalaiset kantaväestöä vastaan. Sillä, kuka heittää ensimmäisen kiven, ei ole väliä, koska jostakin se joka tapauksessa lentää. Kerran alkanutta väkivallan kierrettä ei ole pysäyttäminen ja yhteiskuntaa leimaa jatkuva matalan intensiteetin konflikti. Ruotsin vallanpitäjät voivat toki vangita kaikki ruotsindemokraatit, rasistiset nettikirjoittelijat sun muut. Aivan kaikki epäilyttävät ihmiset, heidän sukulaisensa, jälkeläisensä ja ystävien ystävät voidaan eristää vaikka gulakeihin, eikä väkivalta silti loppuisi. Maahanmuuttajat eivät lopettaisi rötöstelyään, eivätkä kantaväestön edustajat kostoiskujaan ja omia ilkivallantekojaan. Vain yksi asia on varmaa: niin kauan kuin tämä invaasio jatkuu, myös väkivalta ja segretaatio jatkuvat.

2 kommenttia:

Lone kirjoitti...

Toisaalta se suurin ero on että valkoisen ihmisen voi pistää vastuuseen ja eritoten kollektiiviseen vastuuseen tekosistaan, kun maahanmuuttaja, vaikka sitä ei saa ääneen sanoa, on suvakkien ideologiassa nähtävästi sylilapsen tasolla, eikä häneltä voi vaatia yhtään mitään tai pistää mistään vastuuseen.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Lone.

Näinhän se usein on, eräänlaista käänteistä rasisimia siis. Vitsailen toisinaan, että valkoinen mies on viimeinen vapaan tahdon omaava, sillä vain hänet voidaan katsoa syyntakeelliseksi suvaitsevaisessa universumissa.