keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Kulttuurisotaa kirjamessuilla

Kiuas Kustannus suljettiin ulos tämänvuotisilta kirjamessuilta vasemmistobottien toimesta. Yllätys se ei ole, tässähän vain aikamme pavel-morozovit suorittavat perusrutiinejaan. Vastavirtaan uiminen ei ole helppoa ja lähitulevaisuudessa voimme odottaa aallokon vain yltyvän. Ottaen huomioon, että Kiukaan entinen maksunvälittäjä taannoin irtisanoi sopimuksensa, on vihollistemme pitkän aikavälin tavoitteena kustannustoiminnan tuhoaminen. Lyhyellä aikavälilä pyritään eristämiseen - ja vaientamiseen, johan esitettiin messujen ohjelmapäällikön suusta toive ettei tapauksesta kirjoitettasi mediassa. Eristä ja vaienna, siinä heidän strategiansa.

Yhdellä tavalla homma on jo kussut heidän nilkoilleen. Kiuas Kustannus on saanut rutkasti ilmaista mainosta samalla kun kaiken maailman komukat osoittavat, kuinka peloissaan he ovat. Muistakaa, että pelko on vihollisemme tärkeimpiä motivaattoreita. Me olemme menneisyydestä nouseva haamu, Kehä Kolmosen takaisen pimeän maan mörkö. Turvatilojensa ja soijankatkuisten piiriensä ulkopuolella alkaa kauhun territorio. Kun me kasvamme, kutistuu heidän elintilansa ja paisuu heidän pelkonsa. Antaa siis vastakkainasettelun yltyä ja panosten kasvaa. Eriä voimme hävitä, mutta taistelun me voitamme.

He vetoavat siihen, että messut voivat valikoida osallistujansa. Että emme sovi heidän arvoillensa, "rasismi on rikos". En lainkaan epäile tätä. Kuten he vaientavat meidät tänään, me vaiennamme heidät huomenna. He eivät toden totta sovi arvoillemme, eikä heidänlaisilleen tule olemaan tilaa kansallisessa Suomessa. Kun valta vaihtuu, he voivat kernaasti askarrella lentolehtisiä turvatiloissaan. Sinivalkoisilla kirjamessuilla ei olisi punaisia hyllyjä.

No Mercy!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parasta mainostahan tuo on kyseiselle kustantamolle ..
säästää monta euroa mainostamisessa.
-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Joo, näin on marjat.

Tapsa kirjoitti...

Jos Lahtinen ei olisi vetänyt itkupotkuraivareitaan ja masinoinut tätä älämölöä, niin Kiuas olisi ollut messuilla lähinnä yksi ständi muiden joukossa. Nyt kustantamolle tulvii tilauksia ilmaisen mainoksen johdosta. Siinä on ihan turha messujohtajan toivoa medialta "pelisilmää" kun paskat on jo housussa. Lällällää!

Tähän kai sopisi se kulunut "miten meni noin niinkuin omasta mielestä?"

Lauri Stark kirjoitti...

Morjensta Tapsa.

Juuri näinhän asia on. Vasemmisto toisaalta haluaisi vaieta meistä, että emme saisi näkyvyyttä. Jos toisaalta saamme toimia rauhassa, kasvamme. He eivät voi antaa sen tapahtua, joten he eivät jätä meitä rauhaan ja tulevat riekkumaan kerta toisensa jälkeen. Ongelmana tässä on taas se, että ilmiannot antavat meille näkyvyyttä ja homma nousee.

Tulevaisuudessa vasemmisto todennäköisesti pyrkii yhä enemmän ilmiantamaan kulissien takana. Tällä tavoin he voisivat vaientaa JA eristää, kaksi kärpästä yhdellä iskulla; oikeistoa suljetaan pois, mutta mediat eivät kirjoittaisi siitä. Kuitekin aikana, jolloin vaihtoehtomediat kasvavat valemedioiden kustannuksella, tämä tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi. He eivät voi enää eristää taikka vaientaa meitä, eivät täysin.

Homma on nousussa.

Tapsa kirjoitti...

Juomapeli perjantaiehtoon ratoksi:

Kuuntele Veikka Lahtisen ja Pontus Purokurun Mikä meitä vaivaa?-podcastia ja ota huikka joka kerta kun

a) sana "tendenssi" mainitaan.
b) sana "affektiivisuus" mainitaan.
c) Timo Hännikäinen mainitaan (voi ottaa useammankin).
d) kuuluu vittumaista narinaa joka muistuttaa ruosteisen rautaoven avaamista (käytännössä koko lähetyksen ajan).

Ja siitä sitten vaan avaruushomoluksuskommunismia fiilistelemään.

Lauri Stark kirjoitti...

Jonkun episodin kerran kuuntelinkin, kenties kaksikin. En muista enää mistä oli puhe, ei tehnyt vaikutusta. Jätän juomapelit viihdyttävämpään materiaaliin.

Mitä tulee Hännikäiseen, niin useamman kerran on tehty selväksi ettei kaverista tulisi puhua. Ja yhä uudelleen he myös osoittavat, etteivät kerta kaikkiaan kykene olemaan puhumatta hänestä. Joku taisi päästä ihon alle.

Sametti kirjoitti...

No mitä helsvettiä. Yksi mun motiiveistani mennä noihin pippaloihin ylipäätään oli mennä morjenstamaan Hänniä.

Haistakaa kukkanen apinat.

Lauri Stark kirjoitti...

Vasemmisto perusrutiineillaan.