tiistai 3. huhtikuuta 2018

Islantilaista ASMR:ää


Tytyllä on mitä kutkuttavin aksentti.

8 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Taidan viimeinkin ymmärtää tätä ASMRää. Siinähän vetoavat tissit.

Aksenttia en pannut merkille, luulin videon olevan äänetön.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Päivää Tuplis.

Tissit on vaan plussaa :p Ihan tosi.

Apoliteia kirjoitti...

Hyvä pätkä on kyllä. Ainakin itselleni saagat rokkaa ja kovaa, islanti on kaikessa arkaaisuudessaan jylhänkaunis kieli (hieman samalla tavalla kuin saame) ja neidillä on kaunis ääni.

Ja nuo rinnat - hohhoh! Siinä on spengleriläisittäin sanottuna naisessa rotua!

Mitä saagoihin tulee, oma suosikkini on kyllä Poltetun Njálin saaga. Siinä on hyvässä suhteessä kaikkea laatueepoksen ainetta: asutushistoriaa, oikeussalidraamaa, sanamagiaa, saippuaoopperaa ja jopa luontokuvausta (tärkeää sikäli, että yleensä ajatellaan jälkimmäisen tulleen eurooppalaiseen kirjallisuuteen vasta renessanssin myötä).

Jos tykkää enemmän vendettadraamasta ja väkivallasta, Lohilaaksolaisten saaga painottaa niitä enemmän. Vaikka kyllä niitäkin edellä mainitusta löytyy.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Tervehdys.

En ole lukenut islantilaisia saagoja. Niiden vaikutteita on epäilemättä tullut vastaan yhdessä sun toisesa tarinassa, nykymuotoinen fantasiakirjallisuus kun noin yleensäkin on epäsuorasti velkaa eurooppalaisille mytologioille.

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, kyllä tuossa pätkässä kutkuttaa muu kuin neidin aksentti! Onko ihan pakko laittaa tuollaista paitaa päällensä :-)? Ja sitten naiset valittavat kun miehet tuijottavat heidän tissejä?!

"Isot pojat" antoivat hyvän neuvon nuoruudessani: jos näet baarissa isopovisen naisen ja haluat tutustua häneen lähemmin, katsele/ihaile niitä tissejä sopivalta etäisyydeltä, jotta et tee itsestäsi täydellistä (riemu)idioottia kun juttelet hänelle ja tuijotat vain hänen rintavarustustansa. On kokeiltu ja hyväksi havaittu.

Ehkä tässä pitää tutustua paremmin noihin saagoihin...


- Soomepois Eestist -

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa.

Perseitä ja tissejä!

Anonyymi kirjoitti...

Guten Abend Korppi,

no niin nyt päästiin sitten kaikkien paheiden alkujuurille! Pitikö sinun nyt sitten linkittää tuollaisia "silmäkarkkeja" wanhalle äijälle? Vähemmästäkin sitä ovat yöunet jääneet vähemmälle, kun näkee tuollaista paljasta pintaa ;-). Enemmän tuosta ranskalaisesta neitokaisesta jäi kyllä mieleen noi sukkikset kuin hyvä peppu. Vaikea valita jotta olenko tissi vai peppu-mies, ehkä olen kumpaakin?

Vakavammin puhuen, se oli tyly yllätys kun nuoruudessani ihannoima "isokeuhkoinen" laulajatar & The Sun lehden kolmossivun tyttönen Samantha Fox paljastuikin sitten "lepakoksi". Kyllä siinä The Unelmat rapisivat nopeasti alas kuin kulissit ikään.

Meikäläisen ihannenaisella kun on naiselliset muodot kohdillaan (pitää olla mistä ottaa kiinni) ja pitkät hiukset. Vaikea tähän googletella mikä se hyvä kombinaatio voisi olla, ehkä tämä daami liippaa läheltä?


- Soomepois Eestist -

Korppi on oikeus kirjoitti...

Sieg Heil.

Luulisin olevani peppumies, sillä pienet rinnat voivat olla sievät kun taas lattea peppu ei niinkään. Mutta kyllähän sitä mieluiten ottaisi koko paketin.

Siellä päässä joka tapauksessa näemmä suositaan kurvikkaita paketteja. Vaikka asteen verran liikaa tavaraa on tuossa daamissa, en silti nirsoilemaan alkaisi. Pitää muuten tehdä se analyysi omasta naismaustani, pidemmän aikaa jo ollut mielessä kirjoittaa siitä.