tiistai 13. kesäkuuta 2017

Takinkäännöksiä & hopearahojaPetturi Timo Soinin sanoin:

Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä. Kolmellakymmenellä hopearahalla, jotka kavaltaja sai, ostettiin savenvalajan pelto muukalaisten hautausmaaksi

Paitsi Juudas, on Soini myös fariseus. Valehteleva kanalja, joka kavaltaa omansa hopearahojen – siis Audin takapenkin tähden. Sammakko-Jabba möi perustamansa puolueen jatkaakseen rosvohallituksen kumileimasimena. Ylensyönyt sika teki tempun, jota hän ei millään sutkauksella enää voi selittää; peli on ohitse, ura lopussa. Hän voi kätyreineen nostaa liksaa vielä kaksi vuotta, mutta poliittista tulevaisuutta heillä ei ole. Pettureiden nimet muistetaan.

Kaksikymmentä nimeä, painakaa ne mieliinne. Shimon Eloh, tuo Israelia mielistelevä rotta toimii joukkion puhemiehenä. Oinonen, Lindström ja kaikki, luopion kuva on otsassa ikuisesti. He sössöttävät arvoista ja nimesivät käpykaartinsa mitä ironisimmalla tavalla: Uusi vaihtoehto. Vitsi vetää vertoja vuoden 1938 Münchenin sopimukselle.

On selvää, että tämä oli hallituksen ja takinkääntäjien yhdessä junailema operaatio. Mitään hallituskriisiä ei ollutkaan, vain teatteria. Petturit ovat niin syvällä vallan liemissä marinoituneet, että he eivät lähde venettä keikuttamaan. He kyllä tekevät mitä käsketään ja riemumielin. Loikkarit puhuvat selkärangan säilyttämisestä, vaikka sitä ei heillä alun perin ollutkaan. Mitä he sanovatkaan, voi päinvastaisen olettaa todeksi.

Tämä on synkkä päivä perussuomalaisille, ei siitä mihinkään pääse. Mutta on katsottava pidemmälle. Saimme verettömän version pitkien puukkojen yöstä, ja vieläpä pettureiden oma-aloitteisesti orkestroimana. Tämä puhdistaa jyvät akanoista ja antaa vapaat kädet kansallismielisen politiikan ajamiseksi. Kompromissien aika on ohitse, keskustelut eivät johda mihinkään. Luopioita on turha surra, sillä heistä ei ollut koskaan mitään hyötyä. Ei ole masennuttava yksittäisistä gallupeista ja vaaleista, sillä hyvä tulee hitaasti. Takaiskuja tulee, mutta taistelua ei tule jättää. On aina muistettava se tärkein työ, joka ei tapahdu Arkadianmäellä vaan ihmisten mielissä. Me kansallismieliset olemme jo nyt saaneet agendamme pinnalle, olemme normalisoineet näkemyksiämme. Sen sijaan, että pyytelisimme anteeksi, olemme jo muuttaneet politiikan parametrejä. Työ on vasta alussa, mutta henkisen ilmapiirin vähittäinen muutos osoittaa voiton mahdolliseksi. Karavaani kulkee ja koirat haukkuvat.

Taistelu käy kuumana ja siitä on syytä nauttia. Emme ole täällä antautuaksemme vaan voittaaksemme. Kansallismieliset joutuvat hakemaan vauhtia alhaalta, mutta se terävöittää rivejämme. En ole ahdistunut vaan biletunnelmissa. Historia ei lopu vaan saamme olla osana sitä, todistamme kansojen vuoroveden nousua.

Are we having fun yet?


45 kommenttia:

Curufin kirjoitti...

Joo samaa mieltä siinä, ettei tule masentua tästä. HA:n PS saa nyt tällä uskottavuutta kun päästään eroon pettureista ja hallituspolitiikan voi kätevästi sälyttää loikkareiden harteille. En näe päivää sinänsä edes kovin synkkänä. Oppositio on strategisesti nyt oikea paikka ja sinne päästään niin että syy on muiden niskoilla. Julkisuutta on nyt tarjolla, se pitää osata käyttää hyödyksi. Sampo Terho on jotenkin itselleni pahin petturi kun vielä kokouksessa oli niin hyvää häviäjää ja isänmaan ja puolueen yhtenäisyyden puolella. Kuka oikein noita enää äänestää ensi vaaleissa? Toivottavasti silloin on PS:n lista suht puhdas.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Curufin.

Puheenvuoroosi voin todeta seuraavasti: näin on marjat.

Sampo Terho on jotenkin itselleni pahin petturi kun vielä kokouksessa oli niin hyvää häviäjää ja isänmaan ja puolueen yhtenäisyyden puolella.

Terho oli niitä kavereita, joista ajattelin hyvää ennen tätä. Että on kenties varovainen sanoissaan, mutta kuitenkin meidän miehiä. "Of all the people..."

Anonyymi kirjoitti...

Terhon palopuhe ennen pj-vaalia oli teatraalinen ja kovasti pakotetun oloinen, hän tiesi mitä tulee tapahtumaan. Pitkään hän vakuutteli olevansa Halla-ahon kanssa samalla linjalla niin maahanmuutto- kuin EU-asioissa, nyt Halla-aho on halveksittu epähenkilö ja Terho hallituksen johtoryhmässä.

Hassua että vieläkin salaliittolaiset yrittävät pistää tapahtumat puoluekokouksen nöyryytyksen piikkiin, vaikka heidän huolella valmistelemasta juonestaan jo tiedetään. Sipilä ja Orpo olivat showssa mukana ja kusettivat koko Suomen kansaa, dramaattiset neuvottelut ja u-käännös ilmassa olivat pelkkää teatteria. Nyt on sitten pedattu Halla-ahon persuille ikuinen korpivaellus oppositiossa, koska ihmisarvo on pyhä, puhumattakaan EU-yhteistyön syventämisestä.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Terve Ano.

Petturit tekevät mitä petturit tekevät. Ja nyt niillä on vielä otsaa valittaa, kun saavat paskaa niskaansa. Vaikka pidän uhkailua liiallisena, niin nämä kaverit valitsivat osansa itse. Konkkaronkka valmisteli kulissien takan kaikkien aikojen poliittisen petoksen ja lässyttävät arvoista.

Kertooko sitten kaverien vihjeettömyydestä, mutta he ilmisesti kuvittelevat itselleen valoisan tulevaisuuden politiikassa. He ovat totaalisesti epäonnistuneet näkemään, mihin suuntaan suomalaisten mielialat ovat liikahtamassa. He eivät tajua, että Halla-ahon ja kummpaneiden valinta tapahtui ihmisten tahdosta. Noin sokeista kavereista ei olisi ollut mitään hyötyä, vaikka olisivat puolueeseen jääneetkin.

Nyt on sitten pedattu Halla-ahon persuille ikuinen korpivaellus oppositiossa, koska ihmisarvo on pyhä, puhumattakaan EU-yhteistyön syventämisestä.

Se nähdään sitten tulevaisuuden vaaleissa. Kuinkahan moni niitä luopioita vielä aikoo äänestää? Paavo Väyrysen ketkuilu on pientä tämän rinnalla.

Tom Kärnä kirjoitti...

Puhut, blogisti, väkevästi.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Ugh.

Allaspalo kirjoitti...

Yhtään selkäänpuukottaja Timosaurusta ja uuvattien muuta rottalaumaa fanittamatta, Halliksen esikuntansa kanssa olisi ollut syytä muistaa mitä hampurilainen sanoi nälkäiselle Jeesukselle R. Crumbin sarjakuvassa:
"Only keep in mind,
when you've scarfed me down!
That's only half o' the merry-go-round!
"

Se mikä minua oikeasti huolestuttaa on miten puullapäähän lyötyjä (allekirjoittanutta fiksumpi) porukka -varsinkin tuore puheenjohtaja - on. Kukaan ei osannut nähdä tätä; tai ainakaan ottaa vakavastim Se kertoo, että tuulia ei osattu haistella tarpeeksi hyvin. Paha juttu.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Allaspalo.

Tuulenhaistelijat on siivottu pois, joten mitäpä heistä enää. Ymmärrän, mikä pointti on siinä, että halla-aholaisten valitetaan putsanneen koko pöydän. Mutta jos se oli kynnyskysymys rotille, heistä ei ollut alun alkaenkaan liittolaisiksi.

Sanoisin, että on eroa tuulenhaistelulla ja ihmisten kuuntelemisella. Selkäänpuukottajat ovat ensin mainittuja, jotka seilaavat häilyväisen, yleisen mielipiteen armoilla. Halla-aho esikuntineen on niitä, jotka taas ovat kuunnelleet ihmisten aitoja huolia. Heidän agendansa on vastaus heidän kysymyksiinsä ja siksi heidät johtoon äänestettiin.

Allaspalo kirjoitti...

Viimeisestä kappaleesta olemme samaa mieltä. Käytin termiä vähän huolimattomaksi myönnän, pointti oli, että suoraselkäisten puolella jonkun olisi pitänyt aavistella että kepulipeliä on tekeillä.

Mutta hyvä että petturit saatikn kammattua nyt pois

Korppi on oikeus kirjoitti...

Voi olla, että tätä aavistettiin ja jopa tavoiteltiin. Halla-aho on älykäs mies ja varmasti osasi odottaa jonkinasteista vastareaktiota. Sekin tosin voi olla, että kaveri on liian autisti ja naiivi niin, että kuvitteli soinilaisista samaa mitä itsestään :D Hän oli kannattajineen ollut kuuliaisesti osa Soinin johtoa, ehkäpä siis soinilaiset olisivat yhtä lailla. Heko heko.

Qroquius Kad kirjoitti...

Taas kerran sitä pohtii, mitä olisikaan tapahtunut jos Jytkyvaalien alla Halla-aho ei olisi kehottanut maahanmuuttokriittistä liikettä keskittämään voimiaan Perussuomalaiseen puolueeseen sen tunnetuista puutteista (joista hän ilmoitti olevansa varsin tietoinen) huolimatta, vaan olisi liittynyt Muutos 2011:een?

Meillä voisi olla nyt pääministeri Jussi Halla-ahon johtama Muutos 2011 suurimpana puolueena 50 kansanedustajan voimalla. Yhtä hyvin se voisi olla Suomen suurin puolue, joka on silti asetettu Sverigedemokraternan tapaan ikuiseen hallituspaitsioon, vaikka saisivat 99 kansanedustajaa.

Mutta me elämme tässä todellisuudessa, jossa mikään mainituista ei toteutunut. Niinpä siis lippu korkealle, rivit tiukasti suljettuina marssien tekemään Perussuomalaisista se puolue, joka se voisi olla jo nyt, jos Soini olisi joutunut Jatkojytkyn juhlimisen seurauksena lopullisesti toimintakyvyttömäksi.

Ensi vuonna on maakuntavaalit ja sitten eduskuntavaalit. Ensinmainittuja odottaa jo pienellä ilolla: alkaako uuvattipuolueen syöksykierre jo sieltä?

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Qroquius.

Jossittelua riittää niin imperfektissä kuin futuurissa. Ehkä persujen olisi tullut hajota jo aiemmin. Ehkä persut surkastuvat kuoliaaksi ja lyhytmuistiset äänestäjät siirtyvät hyödyttömien uuvattien taakse. Mikään ei ole varmaa. Me olemme jo nähneet, ettei hallituksia saada kaatumaan millään ja ettei mikään petos ole kyllin suuri; monet ovat valmiita puolustamaan uuvatteja.

Mutta: lippu vain korkealle, sinäkin sen sanoit. On taisteltava ihmisten sieluista ennen kaikkea. Mitä tulevissa vaaleissa käykään, ei maamme kohtalo vain niistä riipu. Muistetaan se, että jo nyt Euroopassa ja Suomessakin on kiristetty maahanmuuttopolitiikkaa tavalla, joka olisi ollut aiemmin mahdotonta. Kun valtavirtapuoleetkin alkavat hiljalleen nuivistua, tiedämme muuttaneemme vallitsevaa paradigmaa. Työ on kesken, mutta se etenee.

Tom Kärnä kirjoitti...

Hallis teki valintansa, ja nyt Muutos on haipumassa oleva puolue, ja Persu-puolue on hajonnut kahtia. Tissit.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Perseitä ja tissejä!

Tom Kärnä kirjoitti...

Alaston nunna kauha kädessä!

Korppi on oikeus kirjoitti...

Ehkä otin, ehkä en.

Allaspalo kirjoitti...

Tolkienin naiskääpiöillä on parta...

Korppi on oikeus kirjoitti...

Håmåt.

Allaspalo kirjoitti...

Tissejä ja perseitä - - - ja onnellinen tapa kuolla.


Apropoo tämmönen löyty. Tosi etsivä fani toiselle.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Ajattelin tulla kommentoimaan, että "vitulla päähän". No mutta...

Ei oo toi biisi niin hyvä, kuin tunnaribiisi.

Qroquius Kad kirjoitti...

Miten niin Tolkienin kääpiöt håmåja? Eivätkö he muka olleet nykyään niin muodikkaita interseksuaaleja, jotka voivat olla mielensä mukaisesti mitä tahansa sukupuolta, kun kerran heillä oli tästä Tolkienin herrasmiesmäisen tyylikkäästä vihjauksesta päätellen molempien sukupuolten muutkin ominaisuudet?

Korppi on oikeus kirjoitti...

Saksalaista kääpiöhomopornoa.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Kongolaista albiinopygmipornoa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eikös se kongolainen albiinopygmiporno ole sellaista, että kongolaiset neekerit metsästävät kongolaisia pygmejä ja albiinoja ja mielellään vielä albiinopygmeja, teurastavat ja syövät nämä kuvaten kaiken ja vielä julkaisevat?

Korppi on oikeus kirjoitti...

Se on sitä, että isä Jumala ja Tavja lesbovittu Halonen sukurutsaavat.

Mauno Koivisto kirjoitti...

En sano juuta enkä jaata, mutta tahtoisin hieman malttia kommenttiosion ylikuumentuneeseen somalimeininkiin.

Jammu-Setä kirjoitti...

Kommentoisin, että kun mä nyt niinku näen et se ei oo heppoo, kun yhtäkkii on vaan punasta ei voi tietää kun yhtäkkii se vaan menee tiiäks niinku punasta et tekee mitä vaan säkin voisit ihan kuka tahansa voisin ajatella että teet niin

lapsipygmit ne niinku kysy et "tuutko sä" ja mää et "mitää mitää" ja niinku ei mua lapset sillai kiinnosta et ymmärrä se meni niin että kun näkee punasta nin voi kuka tahansa ymmärräkkö ny

Pekka Siitoin kirjoitti...

Kyllhän se on niin, että meidän verovaroilla ei kauan täällä kukkoilla. Mestari on meille suosiollinen ja petturit ovat riveistämme poissa. Suosittelen kyllä miehille kunnon tatinvatkausta, sillä tosi Luciferin oppilaset pitävät kullinsa tanassa kiimaisen vaon varalta. Helvetin esikartano nousee kylvämällä yksi vako kerrallaan.

Vitut lotisevat suussani, SIEG HEIL!!

Vihaamme homoseksuaaleja.

Klaus Juutilainen kirjoitti...

Arjalaiset veljemme polkevat maanpetturit tanaan. Mauno Koivisto on yksi somaliluopioista, aivan sama mitä yrittää kertoa. Minulla on dokumentteja, jotka paljastavat Manun ja Lipposen seksuaalis-homofiiliset antigermaaniset harrastukset, jotka kattoivat valtiotason koko johdon ja johtivat osaltaan maamme hiljattaiseen neekeröitymiseen.

Herrasmieshistorioitsija Seppo Lehto kirjoitti...

Jutkusika-Juutilainen voi pitää serbiryssäläis-valegermaanikuononsa kiinni. Miehittäjäryssien neekeröintisuunnitelmat tiedetään, jutkusikamme on silkkaa propaganda-valeoppositiota saattaaksemme maamme yleisen neekerisaturaation tilaan. Hän on ollut sukupuoliyhteydessä ryssänhuora-lesbovittu-Halosen kanssa ja levittänyt aidsia 14 lapseen. Jutkusika on vaarallinen pedofiili ja murhaajaraiskaaja, mädänsyöjä ja ulosteilla leikkijä.

Timo Soini kirjoitti...

Kyllä kansa tietää. Mitä kirjoitin plokiini, se totta on. Uuvateille on tiedossa jytkytysten jytky, kun käymme yhdessä liukkaille. Sitten niistetään anjovikset ja sadetakki umpisolmuun ja hyllylle.

Bob Dylan kirjoitti...

Mulla on massia. Kattokaa vaan, tuunko soittamaan puoluekokoukseenne ilmaseks. En vitus.

Marsalkka Mannerheim kirjoitti...

Kyllä kansa tietää.

XDDD

Rikoskomisario Jansson kirjoitti...

Turpa kiinni, mä oon puhelimessa

Noomi Rapace kirjoitti...

Cheers guys :p

Naapurin mummeli. kirjoitti...

Zzzzzz zzzzzz zzzzzz

Noomi Rapace kirjoitti...

Guys, I just love this song. <3

It brings me back the moment when I met my husband at the parking lot :p Yeah, it's such a cheesy 90s song but I just love it. Beautiful stuff is never really corny when it comes from the heart. Good times, happy sunshine to you all <3

Oh yeah, oh yeah! Shining in the sky! <3 <3 <3

Captain Riker kirjoitti...

SHUT UP!!

Admiral Picard kirjoitti...

I peg your pardon!

Captain Riker kirjoitti...

I said shut up. It means closing your mouth and stop talking.

Anders Breivik kirjoitti...

Jeg er syk.

Dr. Venkman kirjoitti...

Back off man, I am a scientist.

Pikku Myy kirjoitti...

Häh häh häää!! XDD

Noomi Rapace kirjoitti...

Guys, I need to get some sleep. Need to do early workout, so see ya!

Andy McCoy kirjoitti...

Jätkät hei, meikä ei jaksa skulaa just ny. Meen nukuuu->