keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Deus Vult!
Pasifistinen tulkinta kristinuskosta valtaa alaa näinä väärien profeettojen päivinä. Mikä sopisikaan paremmin heille, joiden suunnitelmissa siintää lännen perikato. Mikään ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta, sillä pasifismi on pelkuruutta ja pelkuruus antikristillistä. Unohtakaa tarkoitushakuiset tulkinnat toisen posken kääntämisestä, on katsottava uskontomme koko traditiota laajemmin ja kysyttävä yksi kysymys: olivatko ristiritarit vähemmän kristittyjä kuin valtionkirkkomme lammasmaiset leipäpapit? Myönteisen vastauksen absurdius on niin ilmeistä, ettei sitä tarvitse erikseen perustella.

Muslimit tekevät parhaansa kerjätäkseen verta nenästään. Vasemmalla ei ehditä edes sanoa ”ei saa antaa pelolle valtaa”, kuin jossain jo jytisee, ammutaan, kaahaillaan tai puukotetaan. Sikäli kuin tilanne jatkuu entisellään, meidän täällä oikealla ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään; vihollisemme ja heidän parrakkaat lemmikkinsä hoitavat homman puolestamme. Muslimien vesikauhu ja valtavirtapoliitikkojen henkinen impotenssi sen edessä avaavat silmiä yksi kerrallaan. Tilanteen kaikkinainen päättömyys pakottaa etsimään vaihtoehtoja, kuka voisi pysäyttää spiraalisyöksyn pohjalle?

Systeemi lupaa ihmisille lisää samaa, lisää muukalaisia ja islamia. He lupaavat lisää omien kansalaisten valvontaa ja syvempää EU:n integraatiota. Heidän mukaansa terrorismi ja muut vitsaukset ovat väistämätön osa monikulttuurista todellisuutta, kasvukipuja matkalla maailmankylään. Meidän on sopeuduttava, meidän on muututtava. Ja kuinka ollakaan, meidän todella on muututtava. Mutta ei siten kuin he tahtovat. On olemassa vaihtoehto, ja se on taistelu. Muslimit kutsuvat sotaansa pyhäksi, eikä omamme ole sitä yhtään vähemmän. Uusi reconquista tulee ja islam ajetaan ulos Euroopasta. Vaikka siinä menisi edeltäjänsä tavoin satoja vuosia, se lopulta tapahtuu. Maanosamme ja sen ihmisiä on koeteltu ennenkin: milloin hunnit ja mongolit, milloin maurit ja turkkilaiset. Idässä ja etelässä, rajoillamme on kautta aikain kamppailtu. Nyt on vihollinen porttiemme sisäpuolella, mutta me näemme ja tunnistamme heidät. Piiloutua ei voi, ja he vielä pakenevat kannoillaan.

Ajat ovat synkät, mutta pelko on aiheetonta. Vaikka kuolisimme miljoonissa ja maanosamme islamisoituisi, se ei olisi loppumme. Jeesuksen ristiinnaulitseminen oli sekin apokalyptisten mittojen kuolinisku, tai siltä se vihollisillemme näytti. Vaan kuinka monta Hänen seuraajaansa tarvittiin, ennen kuin uskonnostamme tuli myöhempinä aikoina maailman suurin?

11

8 kommenttia:

Viilipytty kirjoitti...

Yleensä se voima, joka saa merkittäviä yhteiskunnallisia mullistuksia aikaan, on tyytymättömät 20-30-vuotiaat miehet. Sitä nuorempia ei oteta tosissaan, sitä vanhemmat eivät enää innostu nousemaan barrikadeille, naiset eivät saa mitään aikaiseksi ilman miehiä. Mutta nuoria miehiä pitää olla tarpeeksi paljon, että muutos tapahtuu.

Tästä syystä olen sitä mieltä, että suuret ikäluokat ovat kahdella tavalla koitumassa länsimaiden perikadoksi. He olivat merkittävä väestöpiikki, jonka koko onnistui saamaan liikkeelle toisen maailmansodan jälkeisen yhteiskunnallisen mullistuksen, vasemmistolaisen idealismin. Mutta sitten he itse tekivät niin vähän lapsia, että heidän jälkeensä ei ole tullut yhtäkään niin suurta massaa, jossa olisi ollut kylliksi voimaa kumota heidän valtaan nostamansa aatteellinen hegemonia. Minusta on päivänselvää, että vasemmistoidealismin idioottimaisimmat päähänpistot olisivat lentäneet romukoppaan, jos nuoremmilla olisi ollut kylliksi voimaa syrjäyttää vallasta suuret ikäluokat.

Demografinen tilanne pahenee entisestään. Voi olla, että seuraava kriittisen suuri nuorten miesten massa ei ajakaan länsimaista renessanssia, vaan arabikevättä tännekin. Haluaisin olla optimistinen. Ehkä vähän vanhemmatkin länsimaalaiset tarttuvat silloin aseisiin ja puhdistavat Euroopan sekä valloittavasta roskaväestä että heidän hyysääjistään. Henkilökohtaisesti kokisin suunnatonta mielihyvää, jos Emmanuel Macronin, Angela Merkelin ja Alexander Stubbin kaltaiset veijarit lynkattaisiin.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Hyvää iltapäivää Viilipytty.

Demografinen tilanne on huono ja tulee huononemaan. Takeita voitosta ei ole, eikä tule. Taisteltava on silti loppuun asti, pystypäin. Suuret ikäluokat eivät keskimäärin tieneet mitä tekivät, joten heitä vastaan ei tule kantaaa liikaa kaunaa. Ennen kaikkea on taisteltava vihollisiamme vastaan, joita löytyy kaikilta yhteiskunnan kerroksilta.

Toivo on velvollisuutemme. Kuten sanoin, tarvittiin 11 uskovaa miestä kristinuskon voittoon. On mahdollista tai pikemmin varmaa, että juuri me emme tule uutta voittoa näkemään. Mutta on olemassa hyvä sanonta, että "suuret miehet istuttavat puita, joiden varjoissa eivät koskaan tule lepäämään".

Henkilökohtaisesti kokisin suunnatonta mielihyvää, jos Emmanuel Macronin, Angela Merkelin ja Alexander Stubbin kaltaiset veijarit lynkattaisiin.

Lynkkauksista en tiedä, mutta uudelle inkvisitiolle voisi olla käyttöä...

Qroquius Kad kirjoitti...

Nykytilanne muistuttaa minusta lähinnä toisintoa vuodelta 455, jolloin vandaalien kuningas Gaisarîks uudelleentulkitsi omin päin Länsi-Rooman kanssa 442 tekemäänsä rauhansopimusta. Hän päätti tehneensäkin sen henkilökohtaisesti tuolloisen keisari Valentinianus III:n kanssa, ja tämän nyt kuoltua olisi vapaa menettelemään mielensä mukaisesti.

Hänen mielensä mieli lähteä ryöstämään puolustuskyvytöntä Roomaa, ja sen hän myös teki. Vandaalien lähestyessä paavi Leo I yritti tehdä sen, mikä kykeni ja saikin Gaisarîksilta lupauksen olla tuhoamatta kaupunkia, jos sen portit avattaisiin vandaaleille.

Seurauksena vandaalit ryöstivät Rooman putipuhtaaksi, jonka seurauksena heidän nimensä jäi historiaan merkitsemään itsetarkoituksellisia tuhoajia. Sinänsä epäoikeudenmukaisesti, koska Gaisarîks piti lupauksensa, ja Rooman ryöstö sujui paljon siistimmin kuin useimmat vastaavat tuonaikaiset toimitukset.

Imperium Romanumin perilliseksi on yrittänyt useampikin muodostelma, uusimpana Euroopan Unioni. Nyt näyttää siltä, että se on päässyt jo Länsi-Rooman tuhon loppumetreille avaamalla porttinsa maahantulviville barbaareille rukoillen vain, etteivät nämä olisi tällä kertaa täällä niin kauhean pahoja kuin kaikkialla muualla. Paavi on jälleen toiminnassa suorastaan primus motorin asemassa.

Jospa kuitenkin Rooman tai ristiretkien historian sijasta otettaisin mallia huomattavsti uudemman barbaari-invaasion käsittelystä, eli toisesta maailmansodasta. Silloin Eurooppaa uhkasi muutamaakin kertaluokkaa islamia pahempi oppi, jonka sotilaallinen voima oli muslimimaailmaan verrattuna kuin toiselta galaksilta.

Natsi-Saksan nousuun meni kuusi vuotta. Toiset kuusi vuotta myöhemmin Wehrmacht ja Waffen-SS olivat vallanneet Euroopan - ja tulleet jyrätyiksi totaalisesti! Koska se oli mahdollista mainitun tasoista vihollista vastaan, ei islamilaisen maailman tasaiseksi lanaamiseen tarvita muuta kuin poliittista tahtoa.

Sitä vailla tässä nyt ollaan, eikä muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Millä tavalla Qroquis aikois lanata islamilaisen maailman? , kun siihen maailmaan kuuluu aika paljon maita ..

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Qroquius Kad.

Paralleeleja myöhempien aikojen Roomaan on helppo nähdä. Mikä on myös hyvä huomata on se, että germaanit olivat vähemmistöä heidän ottaessaan vallan. Meitä tyynnytellään, "olemme enemmistö, eikä tilanne siis ole niin paha", mutta näemme valheen lävitse. Mokuttajille tilanne ei ole koskaan vielä niin paha, että mitään tarvitsisi tehdä.

Paavi on jälleen toiminnassa suorastaan primus motorin asemassa.

Historiassa on nähty monennäköistä paavia...

Koska se oli mahdollista mainitun tasoista vihollista vastaan, ei islamilaisen maailman tasaiseksi lanaamiseen tarvita muuta kuin poliittista tahtoa.

Tarvitaan fanaattista taisteluhenkeä, ja sitä löytyy isänmaanrakkaudesta ja uskonnosta. Germaaninen pakanahenki nousi ja taltutettiin, ja niin taltutetaan myös puolikuun kultti.

En kuitenkaan usko islamilaisen maailman lanaamiseen, taistelua on turha viedä heidän maaperälleen. Esimerkeistä olemme nähneet, kuinka hyvin se on toiminut.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Oho, anonyymi ehti ensin.

Hyvä kysymys kuitenkin, on yksi asia ajaa islam Euroopasta kuin hävittää se kokonaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kuten sanoin, jos Natsi-Saksa kyettiin jyräämään sileäksi niin, että nykysaksalaisetkin joutuvat kyyristelemään aina kun asia mainitaan, voiko olla ylivoimaista uusia operaatio näin niin kuin Euroopan mittakaavassa? Olkoot Lähi-idässä ja muualla omissa islamilaisissa oloissaan, kunhan ymmärtävät olla tuomatta olojaan minun eteiseeni.

Anonyymi kysyi, miten minä sen tekisin? Tuota noin, minä en ole NATOn pääsihteeri enkä USA:n tai Venäjän presidentti, en edes Suomen puolustusvoimien ylipäällikkö. Kysymys pitää siis osoittaa minua mittavammille vaikuttajille. Eivät hekään minulta mitään kysy.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Kuten sanoin, jos Natsi-Saksa kyettiin jyräämään sileäksi niin, että nykysaksalaisetkin joutuvat kyyristelemään aina kun asia mainitaan, voiko olla ylivoimaista uusia operaatio näin niin kuin Euroopan mittakaavassa? Olkoot Lähi-idässä ja muualla omissa islamilaisissa oloissaan, kunhan ymmärtävät olla tuomatta olojaan minun eteiseeni.

Ajattelinkin, että saatoit tarkoittaa tätä. Uskon käänteeseen, joka jonain päivänä käynnistää reqonquistan. Ehkä se ei tapahdu elinaikakani, mutta ennemmin tai myöhemmin kyllä.