maanantai 10. lokakuuta 2016

Syväanalyysi maailman tilasta


9 kommenttia:

Allaspalo kirjoitti...

Eipäs pilkata Touko Valio Laaksonen ja Richard the Lionheartin kaltaisia, eh miesten miehiä vertaamalla heitä nykymenoon.

Korppi on oikeus kirjoitti...

HOMOOO!!!

Korppi on oikeus kirjoitti...

homohomohomohomohomohomohomohomohomohomo

Allaspalo kirjoitti...

Mutta kumit on kunnossa nykyaikana!

Korppi on oikeus kirjoitti...

Magnumit on täällä aina valmiina!

Allaspalo kirjoitti...

UGH. Tuohon ei ole paljon lisättävää :)

Apropoo. Olet varmasti jo kuullut tästä, mutta jos jostain kumman syystä on mennyt ohi niin Linkkivinkki ja asiaan liittyvä video.

Allaspalo kirjoitti...

Älkää käsittäkö väärin, tommoista se oli minunkin aikana yläasteella. Äidin kullanmurut vain tekivät sosiaalisesti puusilmäisestä höpsöstä valtakunnan pellen ja rehtori meni jo antamaam lattean lausunnon. Opettaja saa potkut tai sitten ei.
Business as usual.

Mutta onhan se aina opettavaista nähdä kun impotentin systeemin vihjeetön edustaja kohtaa matalamielisen todellisuuden.

Ihmiset ovat kuin sirkuseläimet laiskoja, kiimaisia, helposti tylsistyviä mutta myös uteliaita ja nokkelia. Jos lähtee muusta huijaa itseään.Niinkuin valitettavan monet opettajat ja kasvattajat tekevät.

Tuo naisparka antoi pettää itseää , kun luuli, että hänen meriiteillään tai kokemuksillaan olisi mitään väliä. Ei siinä mitään, ihminen voi elää valheessa ja väärien premissien varassa koko elämänsä. Maailman porina vain arpoi tuolle mummolle kosketuksen todellisuuden kanssa.

Tämä video osoittaa oikeaksi vanha viisauden, että lasten suusta totuus tulee:

(i)Oppilas: "Niin, mut jos sä oot opettaja you have to face it sulla tulee joskus kusipää luokka."


(ii)Opettaja:"Kun minä en kuulema osaa opettaa. Niin miksi minä en osaisi kun minulla on korkein tutkinto tässä koulussa?"

Oppilas:"Ei sillä ole mitään merkitystä osaat sä opettaa mikä tutkinto sulla on!"

Olen kyllä hyvin pettynyt myös noihin pentuihinkin. Luulisi nollakakkosilla olevan enemmän älliä.
Ai, että miten oppilaat saadaan kunnioittamaan opettajaa. Älä ole hupi-ukko, ei onnistu nykyisellä paradigmalla.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Tulipahan masentava fiilis tuosta, en halunnut edes loppuun katsoa. Sanottava on, että opettajakin vaikutti hieman tärähtäneeltä oudolla puhetavallaan, mutta hermoromahduksia on toki odotettavissa tuollaisella oppilasmateriaalilla.

Voin kuitenkin todeta, ettei ollut tuollaista minun aikanani, josta ei nyt niin kauan ole. Ehkä alueelliset erot ovat näissä asioissa siis suuria, vaikea uskoa että kymmenessä vuodessa tulisi hommat näin alas. Mutta sitä se jatkuva kurinpitovaltuuksien kaventaminen teettää.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Tuo piirretty-videoklipin asenne vaikuttaa tässä järkevimmältä, en jaksaisi murehtia koko maailman asioita. Kaikkea on jo liikaa. Sitten kuitenkin on vanha lukiokaverini ja entinen kämppikseni opettajaksi opiskelemassa ja pian valmistumassa. Hirvittää hänen puolestaan ajatella.