lauantai 15. lokakuuta 2016

Junnut taalaliigassa

Joo, Auston Matthews, neljä maalia.

Joo, Auston Matthews, neljä maalia.

Joo, Auston Matthews, neljä maalia.

Joo, Auston Matthews, neljä maalia.

On se hurja, ei kukaan ole ensimmäisessä pelissään vastaavaan kyennyt. Hienoa, että edelleen tehdään historiaa ja lyödään vanhoja ennätyksiä. Tuolla vauhdilla saattaa Selänteen tulokauskauden maali- ja piste-ennätys olla vaarassa. Ei mitään järkeä, tyyppi on parempi mitä olin yhtään ajatellut. Lakki päästä.

Ovat myös suomalaisdebytantit onnistuneet, sekä Jesse Puljujärvi että Patrik Laine iskivät maalin mieheen avausotteluissaan. Juuri sitä, mitä heiltä uskalsin odottaakin. Vaikka tuskin mitään piste per peli-tahtia on odotettavissa, uskoisin heidän tällä kaudella onnistuvan. Molemmilla on Matthewsiin verrattuna kuitenkin se huono puoli, että NHL-kaukalo on heille vielä verrattain vieras ja vaatii sopeutumista. Voi hyvinkin olla, että he pääsevät todelliseen lentoon myöhemmin tällä kaudella tai vasta tulevilla kausilla. Odotamme ja katsomme.

Sokerina pohjalla, aloitti Alexander Barkov kolmannen kautensa vahvasti: syöttöpiste ja voittomaali jatkoajalla, ei huono. Suomalaisilla pyyhkii hyvin.

Ei kommentteja: