lauantai 19. syyskuuta 2015

Reasons to live
Right through midnight till the Red Queen's daylight
Spirits brawl and demons run while
The Darkriders parade


Aikaindeksistä 0:57 eteenpäin, siinä kaikki. Pyhällä hengellä voi elää.
6 kommenttia:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Ai saatana ku kova. kunnon ajomusaa. Suosittelen Maniac Synth kanavaa, vaikka saattaakin olla jo tuttu. https://www.youtube.com/user/ManiacSynth/videos

Korppi on oikeus kirjoitti...

Spacesynth, kuten tuota genreä kutsutaan, on kaikin puolin loistavaa. Maniac Synth on tuttu kanava ja hyviä juttuja olen sieltäkin muistaakseni löytänyt.

Allaspalo kirjoitti...

Off topikkina: http://yle.fi/uutiset/joka_kymmenes_poika_on_vailla_tosiystavaa/8320335

Tuleeko tämä kenellekkään yllätyksenä? Olisipa mielenkiintoista jos voisi verrata vastaavia lukuja parinkymmennen tai sadan vuoden takaisiin vastaaviin.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Terve Allaspalo.

Kaupungistumisen kiroja. Urbaaneisssa ympyröissä perheistäkin tulee atomisoituneita saarekkeita ja kanssakäyminen ihmisten kanssa vähenee. Vanhemmat käyvät työpaikallaan ja lapset koulussa. Elämä on laitosmaista, jolloin siitä puuttuu mahdollisuudet orgaaniseen yhteisöllisyyteen. Toki sekin saa omanlaisiaan muotojaan ympäristössä kuin ympäristössä, mutta kaikkiaan yksinäisyys lisääntyy.

Allaspalo kirjoitti...

Terävä pointi Korppi, mutta epäilen että onko kaupungistuminen se ainoa syy. Veikkaan että yksinäisyyttä oli maatalousyhteiskunassa mutta yksinäisiin/sosiaaliin hylkiöihin ei vain kiinnitetty huomiota. Nykyään taas Kotikatsomot, some, lehdistö yms. massamediat sotkevat "poljettujen" ihmisryhmien kuten koulukiusattujen ja syrjäytyneiden hätää ihmisten kasvoihin 24/7.

Noh ei minulla ole mitään kovaa dataa perustella yllä esitettyä väitettäni, mutta mutuillaan. Itselläni kun ystävien määrä moninkertaistui kun muutin pois maaseudulta opiskelemaan vähän isompaan kaupunkiin. Mutta siinä saattoi tosin suurempana tekijänä olla henkinen kasvuni eikä urbaanin ympäristön tarjoama laajempi sosiaalinen pelikenttä. Sama suomeksi: olisin ehk saanu landella enemmän kamuja jos en olisi ollut kakarana sellainen piloille lellitty pikku burgeri.

Niin tai näin, niin tuo the Luku on kuitenkin aika korkea...

Korppi on oikeus kirjoitti...

Itselläni kun ystävien määrä moninkertaistui kun muutin pois maaseudulta opiskelemaan vähän isompaan kaupunkiin.

Kaupungeissa on se etu, että ne antavat mahdollisuuden valita kaverinsa. Maaseudulla saat tasan ne, ketkä siellä asuvat. Siksi kaupungeissa muotuoutuu alakulttuureja sekä jengejä ihmisten segretoituessa kaltaistensa seuraan. Jos maaseutuyhteisöstä löytyy öykkäri, et pääse häntä samaan tapaan pakoon kuin kaupungissa. Paistaa se valo siis risukasaankin.