torstai 20. elokuuta 2015

Slovakian ratkaisu pakolaiskysymykseen

Migrant crisis: Slovakia 'will only accept christians'

Viisas siirto, olisiko siinä esimerkkiä muillekin Euroopan maille?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä viisasta siinä on, mamut on mamuja riippumatta siitä mihin ne uskoo.

Ongelmat on lähes samat mamuilla uskonnosta riippumatta, eikä Suomi muutenkaan olisi mikään muslimi-terroristien kohde, sikäli kun Suomi ei ole juurikaan osallistunut sotiin Lähi-Idässä.

Samalla lailla vaikka ne afrikkalaiset "kristilliset" kuukerit raiskaa kun muslimi-kuukeritkin. 8)

Korppi on oikeus kirjoitti...

Uskon kristityn maahanmuuttajan sopeutuvan paremmin kuin muslimin, mutta tietysti lähtömaa määrittää paljon; afrikkalaisperäinen maahanmuutto on näin yleisesti ottaen vain haitaksi, joten siihen on suhtauduttava lähtökohtaisen kielteisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikille pakolaisille pitäisi tehdä jonkinsortin älykkyystesti ja sen perusteella poimia rusinoita pullista. Mitä älykkäämpi niin sen varmempaa kotiutuminen on vaikka kuinka olisi muhumettiläinen.

Näin siis, mikäli halutaan välttämättä ottaa pakolaisia. Mitä en itse tietenkään kannata, muutakuin naapurimaista jos niihin joku sota tulisi.

Suomi kuuluu pohjoisen "rodun" kansoille.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Pakolaisten suhteen laittaisin rajat toistaiseksi kokonaan kiinni. Tällä hetkellä ei oikein muuta järkevää vaihtoehtoa ole, jo nykyisten kanssa on tarpeeksi ongelmia selvitettäväksi.

Kun siirtolaisia maahan hyväksytään, en laittaisi heitä älykkyystestiin vaan viiden vuoden koeajalle; jos siihen menessä ei ole oppinut kieltä ja maan tapoja kunnolla, eikä opiskele tai ole töissä, niin joutuu maasta ulos.

En sano, ettei pakolaisia voisi lainkaan ottaa. Jos Suomessa olisi seitsemisensataa somalia, jotka muutamien vuosien kuluttua palaisivat maahansa, tuskin siinä suurempia ongelmia olisi. Mutta ongelma on siinä, ettei se jää niihin seitsemäänsataan; pakolaishyöky ei lopu, eivätkä he tänne asetuttuaan lähtömaahansa palaa. Kyse on kansainvaelluksesta, joka tuhoaa meidät jos emme sitä pysäytä.