sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Kapteeni Haddockin lääkkeet


3 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Oi voi, toista olivat wanhain hywäin aicain Oulun teekkareiden "Ööpinen"-walpurilehteensä nimimerkin "Herpés" vääntämät "Hintin seikkailut", joissa epäortodoksisen seksuaalisuuden riemuja jakoi nimihenkilön ohessa kapteeni Hardcock.

Ja minä itse, miksi näitä mietin? En päässyt Oulun yliopistoon, joten minun oli tyydyttävä toisen asteen tutkintoon. Saatoin siis osallistua teekkarihuumoriin vain omistamalla yhden "Ööpisen".

"Hintin seikkailut" olivat kuitenkin aivan omaa luokkaansa verrattuna johonkin Paska-Ankkaan. Viimemainittujen sisältö kun on omiaan huvittamaan korkeintaan 14-vuotiaita räkänokkia.
"Hintin seikkailut", sekä omistamassani (ja surukseni hukkaamassani) "Ööpisessä" esintyneet "Touhulan perverssit" olivat toki sinänsä huonoa makua, mutta siitä huolimatta perustivat komiikan tietynlaiseen älyllisyyttä vaativaan tyyliin, eivätkä mihinkään itsetarkoitukselliseen kiroilunviljelyyn.

Ja olihan se ihanaa aikaa, sanoi Arttu Wiskari. En tiedä, lukiko Arttu tuolloin "Ööpistä", mutta uskonpa hänen olleen vastaavanlaisen huumorin ystävä. Ja kuten hän jatkoi:
"Eihän elämässä kaikkea saa".

Lauri Stark kirjoitti...

Ööpinen Hintin seikkailuineen kuulostaa nerokkaalta :D Pitänee lukea, josko jostain sitä käsiinsä saisi.

Lauri Stark kirjoitti...

Sanotaan kuitenkin, että nauran Paska-Ankalle yhä. Sitäkin parempaa ovat SScrooge ja BM-ankat.