torstai 12. joulukuuta 2019

Annos Resilaria




8 kommenttia:

Apoliteia kirjoitti...

LÄÄKÄRINLUPA ON VIELÄ VOIMASSA ei saatana näitä :D

Lauri Stark kirjoitti...

Tuo satunnainen huudahdus osui ja upposi minuunkin :D

Tuumailija kirjoitti...

Tuotos on jotenkin niin nerokas, että sen on oltava jo jonkin sortin taidetta. Pitää olla kohtalaisen sienissä sen, joka tällaisia tekee. Samaan kategoriaan menee myös tämä legendaarinen: http://static.naamapalmu.com/files/zs/big/nxu5n7ih.jpg

Internet-kulttuuri on outo ilmiö. Se muuntuu, mutatoituu ja rönsyää kaoottisella, ennustamattomalla tavalla. Sen alakulttuureista pahimpia/parhaita ovat kuvaviihdesivustot (esim. Riemurasia) ja kuvalaudat (4chan, Ylilauta). Olemme siirtymässä postmodernista kuonataiteesta millääneioleenäämitäänväliä-taiteeseen. Rappiotaiteen ja -viihteen tilalle on tullut kategorisoimaton kertakäyttö- ja hällävälitaide. Tämän päivän juttu on huomenna wanhaa paskaa ja ensi vuonna se onkin jo internetin historian klassikko, jota parrat muistelevat tippa silmäkulmassa. Ja huutistelevat uushomoille jotka eivät tiedä juttua.

Anonyymi kirjoitti...

kuvaa on pakattu liikaa, joten pienellä kirjoitettu teksti menee ihan mössöksi ja sitä ei pysty lukemaan. jatkossa älä pakkaa kuvaa noin paljoa.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa kommentoijille.

Tuumailija: tuon linkkaamasi tekeleen olen postaunnut joskus aiemmin. Oikein hieno.

Sen alakulttuureista pahimpia/parhaita ovat kuvaviihdesivustot (esim. Riemurasia) ja kuvalaudat (4chan, Ylilauta). Olemme siirtymässä postmodernista kuonataiteesta millääneioleenäämitäänväliä-taiteeseen. Rappiotaiteen ja -viihteen tilalle on tullut kategorisoimaton kertakäyttö- ja hällävälitaide.

Tätä ilmiötä on jotensakin vaikea kategorisoida. Jos nyt varsinkin puhutaan näistä postauksen aiheenakin olevista sienisarjakuvista, on punaisena lankana lähinnä sinätuubapaskaa lähentelevä satunnainen idearipulointi. Mikäli tätä lähestytään yrityksenä purkaa postmodernismi, olisi se hykerryttävää ironiaa; puretaan purkajien purut, kiveäkään ei jätetä kiven päälle.

Anonyymi: pahoittelen, mutta kuva oli tällainen jo ladatessani sen ylilaudalta.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllähän tätä 2010-luvun alati pahenevaa mielettömyyttä seuratessa on muutamankin kerran tullut mieleen tuo Roopen ajatus:
kuulun toiseen ulottuvuuteen.

Olen jotenkin joutunut sieltä tähän ulottuvuuteen, joka on päällisin puolin samanlainen, mutta kuitenkin täysin erilainen:
kaikki asiat tehdään täysin päinvastoin, jolloin kokonaisuus on silkkaa yhä vaikeammin oireilevaa psykoosia.

Mutta täällä sitä ollaan, eikä pian alkava 2020-luku näytä tarjoavan mitään muuta kuin kiihtyvää alamäkeä.
Alzheimer-potilaista tuntuu varmaan koko ajan tällaiselta:
ollaan maailmassa joka vaikuttaa tutulta, samalla kun se muuttuu koko ajan vieraammaksi.

Tuumailija kirjoitti...

Löysin vähän parempilaatuisen: https://naamapalmu.com/file/24626

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa.

Qroquius: kuulut toisen ulottuvuuteen? Kiva tietää näin keskiyöstä. Tämä tarkoittaa että tarkoittaa että tarkoittaa että tarkoittaa että # !! ryys > (/) uklam trevlitz +6 hHhh ???? ku

Tuumailija: kiitoksia, päivitin tuon postaukseeni.