Kuka Olen?Olen kolmekymppinen kynäilijä ja patologinen haaveilija. Tulevaisuuden tavoitteena olisi siirtää haaveilut paperille romaanien muotoon, aion kirjailijaksi. En lupaa mitään, enkä tiedä mitään. Unilaaksossa turistaan silti kaikesta maan ja taivaan välillä. Rakastan paljon ja vihaan paljon, yrittäen pitää mielessä kaksoiskäskyn. Noomi Rapace on kaunis ja musiikissa on taikaa.

Elämäni olen elänyt pääni sisällä, mutta katson ulos maailmaan. Olen myös runkkari.

Tervetuloa lukemaan.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Korppi on raadonsyöjä joka toimii eliömaantieteessä indikaattorina alueen monimuotoiselle eliöstölle, mumnarosmo ja kalman kauneuden vaalija ei muutoin paikalle vaivaudu.

oli kiintoisaa lukea sun vihasta, toivottavasti on löytynyt kanavoita sille

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Ano.

Tämäkin esittelyteksti on tosiaan olemassa, katsos vaan. En odottanut siihen kommenttia, kiitoksia vain. Nimimerkkini takana ei tosin ole mitään sen ihmeellisempää kuin tämä animaationpätkä.

Anonyymi kirjoitti...

Morjesta Koo. Kai olet tietoinen Ruukinmatruunan bloginsa jatkoksi perustamasta keskustelufoorumista? takkirauta.boards.net

Lauri Stark kirjoitti...

No tervehdys.

Joo, olen tietoinen. Tein sinne nimimerkinkin, mutta seuraaminen on jäänyt aika vähälle. Aktiivisuutta näyttäisi kyllä olevan, mikä on hyvä. Saisi kuitenkin Matruuna avata bloginsa uudelleen.