tiistai 3. joulukuuta 2019

Avaruuslaivaseminaari


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä blogisti on tuosta doctor Who sarjasta, itse ainaki pidän jotenki siitä
Välillä melko absurdia menoa ja logiikassaki on välillä tardiksen mentäviä aukkoja, mutta ei se niin haittaa :)
scifisarjoista yksi josta pidin oli farscape

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa.

En ole mieltä, koska en ole jaksoakaan nähnyt. Tämä on niitä sarjoja, jotka ovat vain menneet itsltäni ohitse. Pätkiä olen nähnyt siellä sun täällä, mutta sisälle ei ole tullut mentyä.

Farascape menee samaan kategoriaan, näin sitä joskus pätkittäin subtv:llä. Sarjan visuaalinen tyyli jäi omaperäisyydessään mieleen, jos en muuta muista.

Kun nyt asiaa ajattelen, niin Star Trek on ainoa arvaruusscifi, jota olen sarjamuodossa katsellut.

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, doctor Who on aikalailla kulttisarja, mutta jos sitä joskus rupee katsoon, kannattaa alkaa 2006, jossa oli christopher eccelston, joka näytteli doctor whoota
Farscape oli siitä hyvä että oli oamlaatuinen sarja, kait vaikutti se että tekijä oli mippettien tekijänä ollut, pieni asia sarjasa pääosan esittäjät mies ja nainen oli myös kolmella viimelsellä stargatekaudella
Yksia parhaita kulttisifisarjoja oli kyllä babylon5 ja johtu kait siitä, että oli harvinaisen yhteneväinen juoneltaa, ei paljoa mitään sat trekin viikon alienis jaksoja
Batlestar galactica, tämä 2000-luvun versio, alkoi kyllä mielenkiintosiesti, mutta musta se alkoi mennä nihilistisyydessään yli äyräiden, tosin siitä taitaa kärsiä nykyään moni muuki sarja, kun todellinen elämä alkaa olla nykysen tositeevetarjonnan ja uutisvirran takia, niin sarjat pitää sitten vetää yli äyräiden jo että mielenkiinto0 pysyy katsojilla, entiedä välillä se jo sitten tuntuu huonoltakin ..


-jpt-

Tuumailija kirjoitti...

Uppoaako scifiaiheiset videopelit?

Lauri Stark kirjoitti...

Ehtoota.

jpt: mainitsemasi sarjat ovat kaikki tuttuja ja suurinta osa on tultu ainakin vilkaistua. Babylon femma on mennyt noista kokonaan ohitse.

Joskus pyöri telkkarissa sarja Space: 1999, suomeksi Avaruusasema Alfa. Yhden jakson muistan nähneeni.

Tuumailija: kyllä uppoavat, kovin montaa vain en ole pelannut; Master of Orion II, Alien: Isolation ja siinä ne taitavatkin olla.