torstai 18. kesäkuuta 2020

Suikkari pöydän alla?


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nettiseksiä on se kun surffaa samanaikasesti ,kun eukko ottaa suihin pöydänalla ..

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoista.

Allaspalo kirjoitti...

Eikun toi taustalla vasemmalla oleva mustattu mister X nöyryyttää albiino papukaijaa eturouhasorgasmilla, rangaistukseksi siitä että papukaijatus ei maksanut sillilastiaan Ankkalinnan sataman pahoille pojille.

QroquiusKad kirjoitti...

Papukaijamiehen molemminpuolisesti karsastavista silmistä paistaa kauhu ja ahdistus. Hän nojaa hyperventiloiden palvelutiskiin yrittäen saada kontaktia asiayhteydestä päätellen varsin nuoreen asiakaspalvelijattareen.
Kauhu ja ahdistus. Hyperventilaatio ja kenties hengenahdistus yhdistyneenä palvelutiskiin nojautumisena ja epätoivoisena avunpyyntönä.

Papukaijamies on selvästikin tilassa, joka tunnetaan anglosaksisessa maailmassa nimellä, jonka epäilyttävän saksalaiskuuloisen nimen omaava Mark Knopfler on tehnyt yhtyeensä anglosaksisena nimenä tunnetuksi kautta rantain!
Syy ei selviä meille, mutta voimme päätellä paljon takana häämöttävästä hahmosta. Hän on enemmän kuin uhkaava. Hän ei edes välitä tekonsa taltioinnin leviävän kautta maailman.

Papukaijamies on siis saapunut pakotettuna suorittamaan jotakin, johon hänet pakottaa hengenahdistusta aiheuttavalla uhalla taustan tunnistamaton mies.

Tiedätkös veli Lauri, minusta tuntuu vallan karsealta että sinä saattaisit sivustakatsojana nähdä, kuten juuri teit, mahdollisesti viimeisiä tuntejaan elävän ja epätoivoisesen epäsuorasti apua hakevan papukaijamiehen sen kun vaan nautiskelevan suikkarista?

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa.

Onhan tämä hieman - köh - loukkaava tulkinta, OLETTAEN että arviosi on kuin onkin oikea. Paha vaan, etten voi välittää suruvalittelujani tälle anonyymiksi jäävälle papukaijaoletetulle. Vai olisiko kuitenkin onnittelujen paikka?

Lauri Stark kirjoitti...

Allaspalo: ottaen perspektiivin huomioon, niin joko tällaista ei tapahdu tai sitten herra X:ltä löytyy epätavallisen pitkä uloke, mikä tekisi hänestä mutantin. Suikkari pöydän alla ei ole ankkalinnamaisin juttu, mutta himomutantti kenties velä vähemmän.

How often have I said to you that when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth?

-Sherlock Holmes