torstai 16. helmikuuta 2017

1,2,3...Hatrik!


Joo, on se kova. Kolmas hattutemppu tulokasvuonna, viimeksi samaan ovat kyenneet Teemu Selänne ja Eric Lindros kaudella 1992-93. Näinä aikoina kelpaa olla suomalainen kendojanari. Laine on saanut minut kiinnostumaan myös Winnipeg Jetsistä, tuosta Kanadan preerioiden seurasta. Peli on epätasaista, mutta kärkipelaajat nuoria ja innokkaita. Ja estetiikka ennen kaikkea: peliasu logoineen hivelee silmiäni.

Mitä tulee urheilujoukkueisiin, olen vähän huora, joka kannatta sitä mikä menestyy. Pidän altavastaajista, mutta myös dominoivista jyrääjistä. Colorado Avalanche, joka nilkuttaa sarjajumbona, saa sympatiani mutta Alexander Ovetškinin johdolla hallitseva Washington Capitals kiihottaa. Penguins on edelleen voittajasuosikkini, mutta en revi pelihousujani heidän häviöstään. Ainoastaan maajoukkueen suhteen en voisi koskaan tehdä poikkeusta, sitä kannatan varauksetta. Sen voitot ja tappiot tuntuvat sieluni sopukoissa asti.

Capsien logo on muuten hienompi kuin Jetseillä:
Eilen täytti Jaromir Jagr 45 vuotta ja teki 1900. pisteensä. Jagr kuuluu näyttävyytensä vuoksi suosikkipelaajiini, kaikkien aikojen pistepörssissä hän on heti seuraavana Wayne Gretzkyn jälkeen (piste-eron ollessa tosin massiiviset 957). Hän aloitti NHL:ssä vuonna 1990 ja yhä jatkaa liki loputonta uraansa.

Ei kommentteja: