tiistai 5. heinäkuuta 2016

ASMR-helmi

Papers please. Nyt on. Aksentit ovat mitä parhainta materiaalia tähän tarkoitukseen. Tunnelman kruunaa tytön korostuneen hento olemus, helposti särkyvän tavaran kanssa kun on aina herkällä päällä.

Jos olette nukkumaan menossa, kokeilkaapa ensin tätä.

7 kommenttia:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Joo tää on kova. Pari vuotta sitten kävin kaverin kanssa tahkoamaan läpi että mikäs kehuttu ja mukamas hypetetty indieroska taas. Sitten se helvetin yliöveri itäblokin meininki alkoi tulvia naamalle.

Alkuhan on tosi kivaa ja simppeliä. Mutta kun se homma tosiaan siitä alkaa lähtemään, niin tulee mieleen että hra lucas pope on tosissaan ihan tahalleen vetänyt AAaiiivan överisti byrokraattista roskaa ja säännöstöä kehiin niin että koko touhusta tulee vitsi, pelistä sinänsä viis, mutta se vitsi on tärkein.

Tosiaankin, meitä oli 2, minä pelasin ja kaveri auttoi ja yhdessä tarkisteltiin. jopa muutaman päivän jälkeen alkoi tulla todella hölmöjä lipsahduksia vaikka oli 2 silmäparia. Pelattiin johonkin sinne asti kun tuli joku nukutusase vai ihan oikea ase tms.

Pitäisi kokeilla uudestaan kun on tietty pohja jo sille valettu. Jos oikeasti pääsisi vaikka läpi tms.

Meinasin tuolloin spräyllä tai väriteipeistä läväyttää mustaan kitaraani Arstotzkan valtiokotkan. Idea unohtui kun tämä yhden vitsin peli alkoi kyllästyttää... Aika sisäpiirin vitsi, mutta yksikin tyyppi joka yleisöstä olisi huutanut GLORY TO ARSTOTZKAAAAA!!.. olisin kumartanut syvään tai revennyt nauramaan.

Tupla-J kirjoitti...

En yhtään ymmärrä koko ASMR-touhua. Eikös koko homman nimi ole, että pitäisi saada jotain mielihyvää siitä että joku puhuu hiljaa ja rapisuttaa papereita ja hipelöi kampaa?

Jos vaikka ei nää mitenkään ärsytäkään, ei vain aukene koko homma yhtään.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Feyris ja Tuplis.

Feyris: puhut näemmä tuosta pelistä, josta itse en tiedä mitään. En ole viime aikoina uusia pelejä hankkinut, enkä ajatellut hankkivani. Ehkä tällainen harrastelijakama voisi olla johonkin rakoon hauskaa ajanvietettä.

Tuplis: joo, tunne ilmenee kihelmöintinä päälaella, ohimoilla ja takaraivossa. Voi joskus tuntua muuallakin yläkropassa. Jos sitä ei itse koe, voi tosiaan olla vähän vaikea selittää. Ja vielä vaikeampi on selittää, miksi hitossa katselee tällaisia videoita aika ajoin. Ulkopuolisen silmiin ne näyttävät todennäköisesti vain perversseiltä (mitä ne ehkä vähän ovatkin).

petturi kirjoitti...

Nätti tyttö, vaikka liikaa meikkiä, muttei toimi minullekaan. Onkohan tämä jokin sukupolvijuttu (olen mallia 73 ja luullakseni Tupliskin samaa luokkaa) ja jos on, olisi tosi mielenkiintoista kuulla, mikä tai mitkä asiat tai kokemukset ovat tehneet nuoremmat miessukupolvet herkäksi tällaiselle.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Iltaa Petturi.

En usko, että tämä on sukupolvijuttu sen enempää kuin synestesiakaan. Kyseessä on myötäsyntyinen ominaisuus, joka voisi eräiden spekulaatioiden mukaan olla sukimisen evolutiivinen jäänne. Ihmisapinathan saavat suurta mielihyvää sukimisesta ja ASMR kenties jollain etäisellä tavalla simuloi tätä kokemusta.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Juu itse pelistä yritin kännissä selittää. En muuten tajua minäkään tuota asmr-juttuja. Yritin joskus kokeilla ja tuntui kiinalaiselta vesikidutukselta, jota myös kokeiltiin joskus. Ymmärrän että hyvällä fiiliksellä siitä sais jotain irti. Olo voisi olla varmaan jotain samaa tasoa kuin pienellä vauvalla kun äiti silittää ja antaa pusun poskelle. En jotenki halua sitä tunnetta enkä alentua siihen että joku sorkkii aivoja. Alkoholi saa riittää trippailuun..

Korppi on oikeus kirjoitti...

Olo voisi olla varmaan jotain samaa tasoa kuin pienellä vauvalla kun äiti silittää ja antaa pusun poskelle.

Hmm, ei aivan :D Toki ASMR-jollain tavoin simuloi läheisyden kokemusta, mutta se kutkuttava tunne päälaella on kuitenkin jotain muutakin. Jos sitä ei tosiaan tunne, on vähän paha selittää.