sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Päivän Noomit


5 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Pahuksen Noomi! Naamasta näkyy, että päästi juuri äsken oikeaa kannikkaansa kohottaen äänettömän mutta sitäkin voimakkaamman flatuksen ja yrittää olla nauramatta päälle!




Lauri Stark kirjoitti...

Paljon mahdollista.

QroquiusKad kirjoitti...

Tämä oikeaa kannikkaa kohottaen ilmoille laskettava flatus tuli tietoisuuteni legendaarisen toimittaja Veikko Ennalan konserttikokemuksen myötä:

Ennala oli siis joskus Kekkoslovakiassa, en muista mainitsiko hän edes ajankohtaa sen tarkemmin, mennyt siis kuuntelemaan sinfonista musiikkia.
Taidenautintoa kuunnellessaan hän alkoi tuntea alati enenevää sisäelimellistä epämukavuutta, joka vihjaisi ikävästi anaalihakuisesta suolikaasuesiintymästä.

Ennala ratkaisi asian mitä nopeimmin:
hänpä kohottaa oikeaa kankkuaan ja puhaltaa flatuksen ilmoille mitä hiljaisimmin, etenkin mikäli sinfoniaorkesteri löytäisi juuri silloin mittavista äänivaroistaan riittävää äänipeittoa.

Se saattaisi tietysti haista...vaan mitäpä siitä:
mikäli se haisisi, voisi Ennala alkaa katsella julmistuneesti ympärilleen muka hajun lähdettä etsien;
ehkäpä joku toinenkin olisi saattanut syyllistyä samaan syntiin, ja joutuisi poistumaan salista kaikkien suunnaton julmistuneisuus niskassaan!

Niin Ennala kohotti oikeaa kankkuaan ja laski ilmoille pierun, joka vinkaisi huikeasti!
Vaan mitäpä Ennala? No, hän pakeni konsertista suunnaton julmistuneisuus niskassaan.

Tarkemmin ajatellen uskonpa, että pahuksen Noomi laukaisi juuri tuossa ilmoille oikeaa kankkuaan tahallaan kiristäen oikein kelpo pitkän ja musikaalisen pierun!
Se ei tietenkään haise miltään, koska eihän Noomikaan voi haista pahalta, vaikka haisisikin? Mahdotonta ajatellakaan.

Vaan hauskaa näyttää Noomiaisella olevan siltikin, ja miksei olisi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuollanen Noomi kyllä päästää ruusunhajusia sellasia? :P
tai ehkä se vaan tuntuu siltä, jos tuollanen tälläsen vanhan kurpan viereen istus ..

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Qroquius: veikeä tarina. Vaikka kaasun ventiloiminen ei sujunut äänettä, niin ainakin se sujui. Miten se menikään, "se, joka pierua pidättää, pelaa muutenkin kieroa peliä."

jpt: kaikki on suhteellista. Pierujen kuvotusasteissa on suuria eroja. Yhdet tulevat ja menevät olankohautuksella, siinä missä pahimmat saavat miltei kakomaan.