tiistai 29. lokakuuta 2019

Ei enempää sieniä


14 kommenttia:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

ARghh.. ....ttu mikä trippi. Tuosta tulikin mieleen, kun kaveri kertoi aikoinaan, että laittoivat humalaiselle ystävälleen jotain raakoja trippisieniä niinku iltapalaks tahalleen. se söi ne ja... tuota.. alkoi menemään pää todella sekaisin. Joku ehkä ajattelee että "ehe ehe, noh kuinka sekaisin sienistä sitten voi mennä". Noh, suosittelen esim käyttämään googlea, tai muuta hakukonetta ja selvittämään asian. Löytyy nimittäin hupaisia turinoita aiheesta.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Feyris.

Joo, eipä millään huumahsaineilla kannattaisi leikkiä toisten kustannuksella. Joillakin on mieli sellainen, että voi kerrastakin mennä palasiksi. Pyskedeelit nyt varsinkin ovat tässä suhteessa arvaamattomia.

Tuumailija kirjoitti...

Feyriksen kertomassa tapauksessa oli sekin vakava virhe, että tyyppi oli jo humalassa. Sekakäyttö kuulostaa ajatuksenakin vaaralliselta. Eihän kalakeittoakaan syödä mustan makkaran kanssa samaan aikaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Toinen hauska sienijekku on tehdä maittavaa ruokaa harmaamustesienistä ja tarjoilla sen kanssa alkoholia.
Harmaamustesieni kun sisältää kopriini-aminohappoa, jolla on voimakas antabus-vaikutus.

Sitten nauretaan sormella osoitellen, ettei pidä ottaa aikuisten juomaa kun pikkuisella menee noin pääppy ja massu kipeäksi kahdesta lasillisesta, hä hä hää!

Lauri Stark kirjoitti...

Tohtori Tuumailija sekä tarkastaja QK ovat selvästi perehtyneet kemiallisiin käytännön piloihin. Kertokaa toki lisää.

QroquiusKad kirjoitti...

En osaa tämän enempää, valitan.

Tuumailija kirjoitti...

En sinänsä ole perehtynyt, kunhan toin järjen ääntä esiin. Näin tiedemiehen ominaisuudessa en voi suositella omalla tai muiden terveydellä leikkimistä kenellekään. Näin Halloweenin kunniaksi kuitenkin voin mainita, että elintarvikeväreillä saa tehtyä tavallisestakin ruuasta varsin vinkeitä versioita. Nistipata muuttuu äkkiä psykedeeliseksi ilman sieniäkin, kun ruokakermaan sekoittaa sinistä ja kaataa sen nistipadan sekaan.

Lauri Stark kirjoitti...

Errrittäin mielenkiintoista.

Anonyymi kirjoitti...

Halloween, pyh!!! Jonniinjoutavaa ameriikkalaista hapatusta, ehta impiwaaralainen™ viettää kekriä. Se on sentään reilusti kotoperäisempi juhla, tosin valitettavan aliarvostettu sellainen tätä nykyä.

-J.Edgar-

Lauri Stark kirjoitti...

Päivää Edgar.

Molemmat käyvät. Ei halloweenissa ole muuta vikaa kuin rivo kaupallisuus, ja sama koskee sinänsä kotoperäistä jouluammekin.

Allaspalo kirjoitti...

Jätkällä on kyllä jokin isänmurha menossa Aku Ankan kanssa xD

Ei muuta kuin lisää löylyä, jos löytyy.

Lauri Stark kirjoitti...

Isänmurha? Ei suinkaan, rakkaudesta se hevonenkin potkii.

Tuumailija kirjoitti...

Tarpeeksi kauan ku mennään Disney-tarinoissa taaksepäin, niin onhan siellä kaikennäköistä juttua mikä olisi nykyään epäsovinnaista. Muumitkin keittivät pontikkaa.

Lauri Stark kirjoitti...

Kommenttiasi voisi hieman typistää:

Tarpeeksi kauan ku mennään taaksepäin, niin onhan siellä kaikennäköistä juttua mikä olisi nykyään epäsovinnaista.