lauantai 24. kesäkuuta 2023

Tapelkaa pojat, saatte tupakkaa

Palkkasoturijoukko Wagnerin pomo Prigozhin on päättänyt lähteä juhannuskiertueelle Moskovaan. Hänellä olisi kana kynittävänä Venäjän puolustusministeriön ja kenties jopa Puten kanssa. En sano, että se väärin olisi, tapelkoot ryssät keskenään. Parhaassa tapauksessa Ukraina tästä vielä hyötyy. Unilaaksossa seurataan tapahtumia.

EDIT. Mayhemit peruttu.

8 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

No se oli nopeasti taputeltu. Mitähän tapahtui sillä välin, kun kaikki tuijottivat silmä kovana Moskovaa? Jengi tietää, milloin taikurit tekevät temppujaan.

Lauri Stark kirjoitti...

Ota noista ryssistä selvää. Ei Putte vahvalta näiden sekoilujen jälkeen vahvalta näytä; Hepatiittirotta teki diilin entisen kokkinsa kanssa vai oliko kaikki ovelaa 9D-shakkia? Kaalimaassa mikään ei ole totta ja kaikki on mahdollista.

QroquiusKad kirjoitti...

Voisinpa olettaa, että Putler ja Cock of the Wankers järjestivät show'n kammatakseen esiin todellisia oppositiomielisiä, ei sellaisia kuin Cock.
Saammepa nähdä, alkaako lähitulevaisuudessa väkeä putoilla ikkunoista ennätystahtiin.

Lauri Stark kirjoitti...

Ihan mahdollista tuo. Tosin ryssien ilmavoimat tuskin kovin tyytyväisiä ovat, jos tällaisen näytöksen vuoksi pudotettiin liki kymmenen ilma-alusta.

QroquiusKad kirjoitti...

Nitsevoo harsoo, suuri maa, suuret toleranssit.
Kyllä musikkoja Ryssässä piisaa.
Lentokoneet ovat toki sitten toinen juttu.

Lauri Stark kirjoitti...

Musikkoja joo, mutta ei lentäjiä puissa kasva.

QroquiusKad kirjoitti...

Äkkiäkö se musikka lentämään oppii:
Talvisodassa ja varmaan Jatkosodassakin Puna-armeijan taistelulentäjällä oli koulutusta keskimäärin kymmenen lentotunnin verran.

Eiköhän tuo riittäne Putler-armeijan lentäjillekin:
pääasia on, että taivaalla lentää jotain.
Tuloksista ei niin silleen väliä;
kaikki mikä menee pieleen on aina jonkun muun syytä.

Lauri Stark kirjoitti...

Tsaari yrittää parhaansa, mutta kun ne pajarit johtaa harhaan. Kunhan toveri Stalin vain oppii asioiden oikean laidan, oikeus toteutuu.