torstai 7. tammikuuta 2021

Moment of Truth

Strike first! Strike hard! No mercy!

Cross the Rubicon, Mr. Trump.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt Trummpi on satu kannettua enskuuhun valkoisesta talosta ulos, niin sadaan rauha maanpääle ja ihmisille hyvä tahto ? :)

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Peli ei ole ohi, ennen kuin se ohi: 20. päivä asti Trumpilla on aikaa armeijan tuella varmistaa seuraava nelivuotiskautensa. Kansa on puhunut ja nyt pallo on hänellä. Mitataan se, jääkö hän historiaan suunsoittajana vai USA:n historian suurimpana presidenttinä.

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän se Trump tietenkään enää voi jatkaa toista kautta. Jatkon kannalta tärkeä kysymys on, jaksaako Sleepy Joe presidenttinä ja kuinka kauan;
vaihtoehto on nimittäin Kamala.

Sanan kaikissa merkityksissä.

Mutta mikäli Sleepy Joe karistaa unihiekat silmistään ja tarttuu vallankahvaan määrätietoisesti, hänen politiikkansa saattaa olla hyvinkin samankaltaista kuin Donaldin, sillä erolla ettei hänellä ole niskassaan jatkuvasti rätkyttäviä, kaikkien toimiensa kaikin keinoin sabotoijia.

Kaikkein makein herkkupala on odotettavissa, jos ja pelkäänpä pahoin kun BurnLootMurder-antifantit tulevat käskyttämään Bideniä hyppimään pillinsä mukaan tai muuten kaikki pannaan paskaksi ja palamaan:

Joe vastaa mitä todennäköisimmin, että tehkööt vain;
heidät lakaisee silloin kaduilta liittovaltion poliisivoimien aseellisten yksiköiden, kansalliskaartin ja vakinaisten asevoimien yhteislakaisukone.

Lakaisee pois kaduilta ja koko amerikkalaisesta yhteiskunnasta!
Eikä yksikään vasemmistomedia itke heidän puolestaan, koska se on nyt sitä parempaa koneistoväkivaltaa!

Lauri Stark kirjoitti...

Aika näyttää miten käy. Tuo on yksi mahdollisuus. Mutta kuten sanoin, peli ei ole vielä ohitse ja pallo on Trumpilla.