torstai 5. marraskuuta 2020

Hullu-ukko Rumppi

Jatkuuko Trumpin kausi vai ei riippuu nyt ainoastaan siitä, saavatko demokraatit vaalihuijauksensa läpi. 2016 oli systeeminen shokki, jonka toistumisen pyrkii poliittinen eliitti estämään kaikin tavoin. Se oli totisesti maaginen vuosi, kuin onnekas virhe matriisissa. Vihollisen täysi epäusko ja tyrmistys lämmittivät häijyä mieltäni pitkään. Joka tapauksessa, tässä musiikkia meemipresidentin kunniaksi ja muistoksi yhteisistä vuosista. On ollut hauskaa.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin sehän nyt tiedetään, että Trumppi ja Bideni ovat kumpiki "ganstereita", suuriempi asia onki Bidenin terveydentilan tietäen, että seuraava pressa on kiiluvasilmänen Kamala Harris, jossa yhdistyy Li anderssoni, Sanna Marini ja Ohisalo, voidaan vaan kuvitella mitä tuolla yhtälöllä tulee, ...

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Au, nämä eivät ole kovinpahasti ajankulmisesta kärsineet .
https://www.youtube.com/watch?v=HrcbCW4y9Dw

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa jpt.

Biden on pelkkä sätkynukke, joka valtaan noustuana korvattaisiin juuri Harriksella. Sehän olisikin vihonviimeinen kuolinisku Amerikalle, vaikka kuolemassa se on joka tapauksessa. Oikeasosiaalisen oikeudenmukaisuuden märkä uni, ruskea naispresidentti. Joka tapauksessa, odotellaan miten käy. Trump tuskin luovuttaa kovin helpolla, joten oikeudessa nämä vaalit vielä ratkaistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sinänsä huvittavaa, jenkeissä kaikki tunnutaan ratkaistaan oikeudessa, pressan valintakin, ei se ihmekään että sieltä tulee niin paljon lakisarjoja ..


-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Sen siitä saavat, kun asuvat alhaisen luottamuksen kehitysmaassa.

Viilipytty kirjoitti...

Seuraavan presidentin nimeä ja puoluekantaa tärkeämpi ilmiö on se, että yhdysvaltalaisten keskinäisluottamus ja luottamus julkiseen valtaan on kaikkien näiden vilppisyytösten ristitulessa rymylaskussa. Lasku alkoi jo 60-luvulla Vietnamin sodan aikaan, 9/11 sai aikaan hetkellisen kansallisen yhteishengen syntymisen, mutta sitten kehitys on vain jatkunut. Mitä mahtaa olla edessä? Varmaa on ainakin se, että totalitaarisen yksimielinen ja pitkäjänteinen Kiina tulee saavuttamaan maailmanpolitiikassa etulyöntiaseman Yhdysvaltoihin nähden. Onneksi kiinalaiseen valtiofilosofiaan ei ole koskaan kuulunut kristinuskon ja islamin uskonnollisista perinteistä nouseva lähetystehtävä, joka nykypäivänä näkyy vasemmiston vimmana tuputtaa moraalikäsityksiään koko maailmaan. Hyvässä lykyssä länsimaalaisetkin oppivat kiinalaisilta tervettä kyynisyyttä ja häikäilemättömyyttä.

Lauri Stark kirjoitti...

Päivää Viilipytty.

Seuraavan presidentin nimeä ja puoluekantaa tärkeämpi ilmiö on se, että yhdysvaltalaisten keskinäisluottamus ja luottamus julkiseen valtaan on kaikkien näiden vilppisyytösten ristitulessa rymylaskussa.

Tämä on totta. Kumpi tahansa voittaakin, on tämä hävinneen osapuolen silmissä illegitiimi. Trumpia kannattaneet eivät näe Bidenin voitolle muuta mahdollisuutta kuin vaalivilpin ja jos ensin mainittu voittaa oikeusteitse, nähdään se vastapuolella vallankaappauksena. Kuten edellisessä kommentissani totesin, Yhdysvallat on matalan luottamuksen kehitysmaa.