torstai 27. kesäkuuta 2019

Homous on tarttuvaa

No, ehkei nyt kuitenkaan. Mutta ainakin tätä sontaa hierotaan naamaan joka tuutista. Liput liehuvat, kulkueet koheltavat ja yritykset mainostavat. Näin Overtonin ikkuna siirtyy, kun perverssien marginaalityyppien marginaalitouhuista leivotaan kansakunnan juhlanaihe. Myös kirkko antaa vuosi vuodelta enemmän myöten ja on nyt jo virallinen pride-yhteistyökumppani. Ei aikaakaan, kun homopareja myös siunataan. Näin kirkko elää ajassa. Kirkko, joka kerran teki kaikkensa ettei olisi yhtä maailman kanssa, on sulautumassa maailmaan. Se on virasto muiden joukossa ja arvonsa ovat sen mukaiset.

Ainoa doktriini, jota enää tunnustetaan, on liberaali latteus: "jos se on vapaaehtoista ja ketään ei satuteta, se on sallittua". Myös pelkäksi iskulauseeksi taantunut lähimmäisenrakkaus voi olla minkä tahansa takuu. Mitään loogista estettä ei ole yhteiskunnalla eikä kirkolla tunnustaa moniavioisuutta taikka insestiä. Jälkimmäisen suhteen esitti kristitty vasemmistopoliitikko Anna Kontula dekriminalisaatiota, ja jo vuosia sitten. Entä kehitysvammainen jälkikasvu? Ongelmaa ei ole, jos sisarukset ovat samaa sukupuolta. Ja sitä paitsi abortti on ihmisoikeus, nainen päättää mitä ruumiillaan tekee. Vammaiset ovat rikkaus ja niin edelleen.

Sodomia on tämän ajan shibboleth, ainakin yksi niistä. Se on epäjumala, jonka edessä on kumarrettava. Ei riitä, että sietää sen olemassaoloa. On aktiivisesti otettava osaa ja ylistettävä. Mitä röyhkeämmäksi ja läpitunkevammaksi perversioiden marssi yltyy, sitä karsaammin suhtaudun seksuaalivähemmistöihin. Katson, että homovastaisuus on velvollisuuteni näin inhassa ilmapiirissä. He eivät saa tunnustustani, he eivät ole vertaisiani. Eikä ero ole lopulta perverssiydessä, olen siveetön ihminen itse. En kuitenkaan esitä paheitani hyveinä - en ainakaan aina. Moraalinen inversio on kenties pahempaa kuin silkat lihalliset synnit. Että väittää mustaa valkoiseksi ja rumaa kauniiksi.

Tasa-arvo on valhe ja kaikki tietävät sen. Sodomiitit eivät koskaan tule olemaan vertaisia niiden kanssa, jotka ovat siveellisiä. Minä en tule olemaan vertainen niiden kanssa, jotka hankkivat lapsia ja ovat hyviä vanhempia. Olla isä on korkeinta, mitä mies voi tehdä ja olla äiti on korkeinta, mitä nainen voi tehdä. Tätä totuutta hämärtää kaikki vähemmistöihin keskittyvä puhe. Oli kyse niin transuista kuin homoista, perheen kanssa näillä otuksilla ei ole mitään tekemistä. He eivät ole niitä, jotka jatkavat kansaansa ja sivilisaatiotaan. He irstailevat ja näyttävät sillä huonoa esimerkkiä, pelkkä vilkaisu pride-kulkueen rivouksiin demoralisoi.

Tilannetta ei helpota menneisyyden vääryydet ja vähemmistöjen huono kohtelu. Tietoisuutemme tästä on kuitenkin vaihtunut neuroottisuudeksi, joka peittää näkyvistä asioita. Vähemmistöjen väärinkohtelu ei oikeuta heidän elämäntapaansa, yhtä pahaa ei voida perustella toisella pahalla. Ei ketään tarvitse sulloa kaappiin, ei ketään tulisi vainota ja kohdella väkivallalla. Mutta synti on syntiä ja perversiot perversioita. Sodomiittien tulisi tunnusta paikkansa alhaistona, kuten sairaiden on tunnustettava asemansa terveisiin nähden. Näkevät johdattavat sokeita, eikä toisinpäin. Itsestäänselvyydet eivät ikävä kyllä ole itsestäänselvyyksiä enää, inversio on kääntänyt asetelmat ylösalaisin. Ja jos jotain helpotusta on luvassa, ei sitä ole syytä odottaa piakkoin.

6 kommenttia:

Allaspalo kirjoitti...

Äläs nyt Korppi. Mitäs sie nyt tommosia.
Sitä se on, että nykyään mitää asiaa ei voi ajaa herrasmiesmäisesti argumentoimalla, vaan asia pitää hieroa päin pläsiä ja ottaa mukaan someen mielensä pahoittuneita lapsia ja naisoletettuja.

Onneksi sateenkaariporukat tajuaa, että paras tapa vakuuttaa olevansa ihan tavallisia ihmisiä on pistää pystyyn karnevaali, jossa pukeudutaan pinkkeihin dildoihin sekä nahka-asuihin, ja ottaa tietenkin lapsia mukaan tähän karnevaaliin.

Tähän väliin pitäisi heterona sitten kirjoittaa se pakollinen anteeksipyytelevä minulla ei ole mitään gay-pridea vastaan-kommentti, mutta taidan kunnioittaa homo-ja biseksuaaleja läheisiä (jopa sitä lähiöräkälän vanhaa irstasta partaöytteriä, joka tokaisi kerran Jägermaister päissään, että allekirjoittaneen perse on kultakaivos jota voisi kairata koko yön) niin että en ala imeläksi poliittisen korrektiuden takia. Mitä kaksi aikuista tekee vapaaehtoisesti makuuhuonessa keskenään ei kiinnosta meitsiä vittuakaan*. Minun puolesta kävelkää tytöt ja pojat ja kaikki muut täysikäiset parit käsikkäin puistossa.

Kirkkoa tosin on aika järjetöntä vaatia sateenkaari myönteiseksi, koska siellä Isossa Kirjassa lukee jotain että miehen kanssa ei pidä maata kuten naisen tai jotain.


(*tuokin on tietenkin kohta vanhentunut maksimi.)

Lauri Stark kirjoitti...

Terve, terve.

Onneksi sateenkaariporukat tajuaa, että paras tapa vakuuttaa olevansa ihan tavallisia ihmisiä on pistää pystyyn karnevaali, jossa pukeudutaan pinkkeihin dildoihin sekä nahka-asuihin, ja ottaa tietenkin lapsia mukaan tähän karnevaaliin.

Onneksi näin on, toden totta.

Tähän väliin pitäisi heterona sitten kirjoittaa se pakollinen anteeksipyytelevä minulla ei ole mitään gay-pridea vastaan-kommentti

Pöh, pitää vain olla kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti.

Mitä kaksi aikuista tekee vapaaehtoisesti makuuhuonessa keskenään ei kiinnosta meitsiä vittuakaan

No, ei suoraan sanoen kiinnosta minuakaan. Terveintä olisi antaa vähemmistöjen vain olla, he ovat liian pieniä häiritäkseen suurta yleisöä sinällään. Ongelma on, että valtakulttuurissa heidän elämäntapaansa mainostetaan ja hierotaan naamaan uutena normaalina.

Allaspalo kirjoitti...

Miksei pervoväki ottaisi tätä jätkää ikonikseen ja sateenkaarilipun suojeluspyhimykseksi?

Oli kyllä 5/5 mystikko! Siitä agnostikot mallia. Tuo Jama Masjidin moskeijaan kävely oman teloituksensa jälkee päättömänä ruumiina pää kainalossa vasta olikin jotain... (eikai Allaspalo nyt modernina kristittynä deistinä usko tuollaiseen potaskaan) Fuckoff! Totta helvetissä tuollainen kummitusjuttu pitää niellä karvoineen päivineen! Ja syömpä päälle vielä huopahatun Kroisos Pennosen tavoin. Möö!

Lauri Stark kirjoitti...

Kaikellaista. Kotoinen Pekka Siitoin olisi myös yhtä hyvin voinut olla satenkaariväkeä, sen verran karnevaalihahmo hän oli. Tosin voi olla, että hän olisi ollut sitä väärällä tavalla. Pride-öykkärit sallivat kaikenlaiset rivoudet, mutta ovat muuten mitä ahdasmielisimpiä. Siitoin olisi perseilyllään jäänyt nopeasti vaille kavereita.

QroquiusKad kirjoitti...

Vieläkö sinä veli Lauri kipuilet tuon avioliittoasian kanssa? Minäpä yritän nyt antaa muiden selittää sen melodisesti ja lyyrisesti:

Mies sanoo naiselle sydämensä pohjasta näin:
https://www.youtube.com/watch?v=u09o6akPVsU

Mutta nainen vastaa hilpeästi:
https://www.youtube.com/watch?v=8fBR0YzopLU

And so it goes, sanoi Vonnegut.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Qroquius.

Ei nyt perhana peruta vielä mitään, kun ei ole mitään vielä sovittukaan. Vorvärts!