sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

FUCK LIFE!


Miksi seuraan jääkiekkoa? Miksi välitän mistään, vaikka tiedän että turpaan tulee joka ikinen kerta. Vituiksi meni ennen, vituiksi menee nyt ja vituiksi menee iät kaiket. Miksi synnyin suomalaiseksi. Siis kansaan, joka ottaa aina perseeseen.

Vaikka Suomi voitti, Suomi ei voinut voittaa. Se ei yksinkertaisesti ole sallittua, koska sadistinen ripulimafia tahtoo aina mannaa suurille. Jenkkipillua nuoleva lesbovittu tuomari teki temput ja ratkaisi ottelun. Oikeusmurha ja maailmanloppu. Torinon finaali 2006 on trauma vailla vertaa, tai niin luulin. Se sai rinnalleen uuden trauman. Vituttaa niin, että fyysisesti tekee pahaa. Sattuu niin vitusti, ei tällaista vain tapahdu.

Vittu että elämä on perseestä. Vitun naiskiekkoilu, vitun pallopelit.

FUCK LIFE!

PS. Ja vittuun perussuomalaiset, vittuun vaalit. Ei voisi vittu vähempää kiinnostaa. EVVK!

F-U-C-K  L-I-F-E-!

7 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Miksi sinä veli Lauri et voinut ottaa Turun-visiitille aikaa tavataksesi hupakkoa?
Tuollainen patoutuneen pahan mielen purkaus sieltä nyt sitten tulee näin kertakaikkisen merkityksettömän asian takia.

Lauri Stark kirjoitti...

Plääh, se ei ois mitään muuttanu. Ei sitten mitään, tunnen itteni.

Kun kunnolla välittää jostain, on kaksi mahdollisuutta: voitto tai häviö, ekstaasi tai perikato. Nyt toteutui jälkimmäinen.

FUCK LIFE!

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta kokea nyt Suomen jääkiekon naismaajoukkueen tappio noin pahoin? Voisin ymmärtää, jos sisar Sametti kokisi tällaista Lepakoiden tappiosta.

Kyse kuitenkin on jengistä, joka aikoinaan pelasi Kärppien seurajoukkueen C-junioreita vastaan harjoitusottelun. Noiden C-junnujen, eli 14-15 -vuotiaiden finninaamapojujen arvioitiin olevan suunnilleen samalla tasolla kuin maailmalla varsin hyvin menestynyt naistemme jääkiekkomaajoukkue.

Peli päättyi kärppäjunnujen voittoon 17-0. - Ja mitä ne lepakot tähän kuuluvat? Tottapa varmaan tiedät, ja muussa tapauksessa voinet kysyä neuvoa sisar Sametilta.

Lauri Stark kirjoitti...

Sä et ymmärrä. Tää on kansallisylpeyttä. Naiset pelaa omassa sarjassaan ja totta kai mä liputan suomalaisten puolesta. Se on aina iso juttu, kun on suomalaisista kyse.

Toki, jos tää olisi ollut miesten turnaus, olisin jo kuollut. Vitutukseen. Sillä siihen voi kuolla.

Vitutukseen voi kuolla.

FUCK LIFE!

Lauri Stark kirjoitti...

Ja ei se tappio itsessään ollut pahinta vaan se tapa:

Suomi tekee voittomaalin jatkoajalla. Pelaajat juhlivat, halli juhlii ja minä juhlin. Villiä iloa. Maali tarkastetaan ja maali hylätään, aivan paskamaisen heppoisella syyllä (mukamas maalivahdin estämistä). Hevosenkyrpä-lesbovittu tuomari tekee tenät ja ryöstää kultamitalit Suomelta.

Pahinta ei ole hävitä 100-0. Pahinta on luulla voittavansa ja sitten kuulla hävinneensä. Vähän kuin tyttöystävä myöntyisi kosintaan ja sitten esittelisi mulattilapsensa ja nauraisi paskaisesti päälle.

QroquiusKad kirjoitti...

Tottapa voit nyt itsekin ymmärtää, miksi olen parhaani mukaan yrittänyt opastaa sinua ohjaamaan elämäääsi suuntiin, joissa on voitettavaa?

Lauri Stark kirjoitti...

Ei se pelaa, joka pelkää.