perjantai 15. maaliskuuta 2019

Huoraa pääkaupungissa

A naked body solves all the universe’s problems.
             -Nicolás Gómez Dávila

Suuntana tällä kertaa rappion kehto, Helsinki. Tärviöllä olen ja pillusta maksan, mutta sepä on hauskaa se. Tuntematon bändi hoilaa alakerrassa ja mietiskelen, mitä peijoonia tähänkin rapsaan raapustaisi. Aloitetaan muutamalla huomiolla hupakoista:

-Toisin kuin naisten kohdalla yleisesti, huorat tarkoittavat mitä sanovat: hyvä käytös ja hygienia riittävät. Syyhän on tietysti yksinkertainen, sillä hupakointi on suoraviivaista vaihdantaa. Viestintäkään ei siis edellytä epäsuoraa koreografiaa.
-Ilmoituksissaan varsin moni ilotyttö toteaa kelpuuttavansa vain suomenkielisiä asiakkaita. Syy on itselleni ja muillekin täällä täysi arvoitus.
-Sihteeriopiston foorumeilla kirjoittaa jos jonkinnäköisiä veijareita. Merkillepantavaa on, että asiakkailla ja etenkin ammatinharjoittajilla on hyvä huumorintaju. Parhaat ketjut ovat täynnä hirtehistä läppää.
-Kiertoilmaukset: no, näistä voi kukin ottaa itse selvää. Sanotaan kuitenkin, että jo itse sivuston nimi antaa osviittaa mielikuvituksen tasosta. Sihteereitä, niinpä tosiaan...

Tämänkertainen hupakko on kaunis, kuten viimeksikin. Enemmän ehkä sellainen naapurintyttö, mutta jälleen tasoa että jo katse saa minut ujostumaan. Heti...hei perhana, alakerran pubissa soi Irish Rovers! Mutta niin, tyttö on edellistä puheliaampi tapaus. Juttelemme niitä näitä samalla, kun koskettelemme. Älykäskin tyttö on ja lukenut, en oikeastaan edes varautunut siihen että voisi myös tällä tavoin rupatella. Tunnelma on rentoutunut, hauskaa on ja tyttö kutiaa herkästi. Tällä kertaa en mene sen enempää yksityiskohtiin, tai jos nyt hieman: silkinsileät sääret, reidet ja pakarat; sileämmät kuin edellisellä. Reisien sisäpintoja tunnustelen pitkään. Pillu on vitun jees. Aika täynnä, kuteet niskaan. Halaus ja hyvästit.

On verraton tunne, kun lämmin tyttö lepää sylissä. Kuitenkaan en pääse mihinkään siitä, että näistä kokemuksista on puuttunut sitä jotain. Niinhän se on, että maksettu tyttö on jotain vähän muuta kuin oma rakas. Hybriksenomainen riemu, jota viime kerralla tunsi, ei ole nyt läsnä. Ehkei tästä sittenkään ole harrastukseksi. Ainakin pidän taukoa ennen seuraavaa tyttöä. Meneehän siinä rahatkin muutoin.

Ei ole kuitenkaan samanlaista paikkaa kuin elävän naisen iho, kauniin neidon syli. Voisin jättää kaiken muun ja omistautua yksin sille. En pidä ajattelemisesta. Ajatteleminen on ikävää, vaivalloista ja kytköksissä neurooseihini. Se ei tee onnelliseksi. Voisinpa olla eläin ja temmeltää yksinomaan vaistojeni varassa. Ei huolia eikä murheita, ei tylsää reflektiota. Syömistä, naimista ja tappamista, mitä muuta tarvittaisiin. Oma lauma ja vapaus, loputon tämä hetki.

...

100-0, rappiolla on hyvä olla. Ja muka pitäis ymmärtää hävetä, vetäkää päähänne. Lähden nyt ison kaupungin yöhön, löytäisinkö neonvalojen hohteen?

31 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän se ole aivan sama asia kuin tyttöystävä, siksi sen nimikin on vain Girlfriend Experience. Sieltä on lähdettävä pois ajan päätyttyä, voimatta jäädä jatkamaan sitä kaikkea mitä tyttöystävän kanssa tehdään puhtaasti tunnesyistä. Siitäkin ehdin saada vähän kokemusta 1990-luvulla.

Ensimmäinen jätti kasvotusten. Toinen kirjeellä. Kolmas ja neljäs ghostasivat, eli heihin ei enää saanut yhteyttä. Joka kerta tuli samalla tavalla puun takaa ilman ennakkovaroitusta.
Tai ehkä he olivat ajatelleet asiaa niin kovaa, että minunkin olisi pitänyt se kuulla? Minulla kuitenkin on tämä kauhea kehityshäiriö eli Y-kromosomi, joka estää minua kykenemästä ajatustenlukuun, niin ohi menivät.

Hupakon GFE ei pdä sisällään tällaisia kokemuksia, jotka jättävät sellaiset haavat, etteivät ne meinaa parantua koskaan oikein kunnolla. Siksi hylkäsin parisuhteenmuodostamisajatukset lopullisesti tämän vuosituhannen vaihteessa ja olen hankkinut loput kokemukset pelkästään maksulliselta puolelta. Sieltä saa mitä tilaa.

Onneksi en ollut koskaan lähelläkään ehtiä naimisiin ja lisääntymään. Vaimokultahan olisi vienyt puolet omaisuudesta ja lapset mukanaan. Se käy tiettävästi avioliitossakin samalla tavoin kuin tyttöystävän kanssa:
yks kaunis päivä sitä saa kuulla, ettei se eilen maailman rakkain ihminen enää haluakaan olla kanssasi. That's it. Asian pitäisi sitten olla sillä selvä. Toiselle osapuolelle se onkin.

Ei minulle enää sellaista. Enkä toivo sinullekaan.

Lauri Stark kirjoitti...

vittu mä oon kännisä ,ä vastaan aamulla

Lauri Stark kirjoitti...

No niin, tervehdys vain.

Karua on ollut. Vaikea edes ajatella vastausta, koska yhteinen referenssipohja puuttuu. Olen kuitenkin ikuinen optimisti ja pidän oveni avoinna. Jos kirjoitushommista ei tulekaan mitään, niin katsotaan niitä naisia sitten. Syteen tai saveen, ei sitä yrittämättä tiedä.

QroquiusKad kirjoitti...

"Ja muka pitäis ymmärtää hävetä, vetäkää päähänne."

Missä tällaista palautetta on tullut? Tässä blogissa näitä hupakointikertomuksia ovat nähdäkseni kommentoineet vain minä ja Sametti, ja omakohtaisista syistä vain kannustavalla asenteella?

Et sinä suinkaan vaan koe sisälmyksissäsi, että sinua tuomitaan? Vai tuleeko tuollaista antipalautetta Vaspuukeissa ja sensellaisissa, joiden ulkopuolella olen? - Toisaalta olen kyllä ollut hiukan ihmeissäni, miten tänne ei ole tullut anonyymiä femakkoa hyppimään tasajalkaa ja kirkumaan miten taas kerran on todistettu, kuinka kaikki miehet vihaavat kaikkia naisia.

Hyvä ettei ole tullut.

Lauri Stark kirjoitti...

Et sinä suinkaan vaan koe sisälmyksissäsi, että sinua tuomitaan? Vai tuleeko tuollaista antipalautetta Vaspuukeissa ja sensellaisissa, joiden ulkopuolella olen?

Onhan sellaista tullut. Mutta ihan syystä, ei tämä ryhdikästä toimintaa ole. Ei miehen tule käydä huorissa sen enempää kuin naisten huorata. Heikkouttani tämä vain on.

Mutta ei se ole ihmisten tuomio, mitä pelkään. Se on jonkun ihan muun tuomio.

Toisaalta olen kyllä ollut hiukan ihmeissäni, miten tänne ei ole tullut anonyymiä femakkoa hyppimään tasajalkaa ja kirkumaan miten taas kerran on todistettu, kuinka kaikki miehet vihaavat kaikkia naisia.

Yliopistotaustaiset naiset ovat kaverilistaltani karisseet aika äkkiä. Tuskinpa sellaiset käyvät muuta kuin kääntymässä ja sitten ehkä oksentamassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei tämä ole ryhdikästä tietenkään, ja luo osasyyn olla käyttämättä omaa nimeä ja naamaa.
Miehen pitäisi mennä naimisiin ja siittää lapsia, jotka siittävät ja synnyttävät lapsenlapsia ja suku, kansa, heimo ja rotu jatkavat eloaan.

!960-luvun seksuaalisen vallankumouksen jälkeen tämä on vain ollut yhä useammalle miehelle yhä vaikeammin saavutettavissa.
Mies voi toki saada vaimon - joka katoaa seitsemän vuoden kuluttua mukanaan lapset ja puolet omaisuudesta.
Mies voi toki saada vaimon, joka ei katoa, mutta lapset synnytettyään hän ei tee aviovuoteessa enää muuta kuin nukkuu.
Mies voi saada vaimon - joka muuttuu naarashirviöksi.

Sellaiseksi, jonka takia miehen on hankittava oma makuuhuoneensa ja sen oveen lukko, koska vaimokulta kikattelee hänen korvaansa joka päivä tappavansa hänet, kun hän nukkuu.
Tämä ei ollut mitään fantasiaa, vaan tapauskertomus Suomesta;
kertojana oli miesten perheväkivaltaan pyrkimään puuttuvien Jussi-projektin tai Lyömätön Linja ry.:n aktiivi, en muista kumpi, luin asian Iltalehdestä vuosituhannen alussa.

Kummankin organisaaton miestyöntekijöiltä on saatu lukuisia karmeita tapauskertomuksia naarashirviöiksi muuttuneiden vaimokultien psykopaattisesta käyttäytymisestä.
Kun väkivallan aloittajiksi luulluilta miehiltä on kysytty miksi he sietävät tuollaista, on vastaus aina ollut sama:
koska avioeroissa se naarashirviö saa lapset, joiden ainoa suojelija mies on nyt!

Jos suomalainen mies saa vaimon, joka ei häivy seitsemän vuoden kuluttua lasten kanssa, tai
joka ei muutu lahnaksi tai
joka ei muutu naarashirviöksi -
se mies on voittanut parisuhdelotossa gigajätipotin!

Sellaisia on jaossa yhtä harvassa kuin oikeassakin lotossa.

Mutta toisaalta, minulla on edessä varmasti vähemmän elinvuosia kuin takana. Sinulla on niitä todennäköisesti enemmän.
Ja jatkuvastihan lotossakin joku voittaa jättipotin. Ei sen varaan silti kannata sijoittaa.

Lauri Stark kirjoitti...

Perseestähän koko touhu on. Moni suhde olisi onnellisempi, jos mies aika ajoin voisi antaa naiselleen korville. Ei nyt hakata, mutta antaa avokämmenellä korville. Se on perinteisesti ollut paras hoito naisille ominaiseen hysteriaan.

Systeemi on korrputoitunut, mutta mies ei voi vain jäädä rakenteellisi muutoksia odottamaan; niiden aika tulee kyllä. Sillä välin on löydettävä nainen, jonka uskollisuudesta voi olla varma.

Onko joka miehestä tähän hommaan? Ei, enkä tiedä onko minustakaan. Aika näyttää.

Sametti kirjoitti...

Naimisiin.

Ootte obsessoituneet seksistä. Se purkautuu joko kiimaisella huorissakäymisellä tai kaikenmaailman runkkaamattomuuskisoina. Kumpikin on obsessoitumista, mutta eri tavalla. Sitten samaan aikaan olette kiinnostuneet hyvin konservatiivisesta kristinuskosta ja ylimiehekkyydestä. Outo yhdistelmä. Mahtaako olla runkkarien pullistelua vain. Todellisen miehen ei tarvitse alleviivata tai korostaa miehekkyyttä yhtään millään tavalla.

Normi-ihmiselle seksi on vain yksi osa tavallista elämää. Siten se ei saa normi-ihmisen ajattelussa liiallista valtaa. Menkää naimisiin ja rauhoittukaa.

Lauri Stark kirjoitti...

Hyvää päivää.

Ootte obsessoituneet seksistä. Se purkautuu joko kiimaisella huorissakäymisellä tai kaikenmaailman runkkaamattomuuskisoina. Kumpikin on obsessoitumista, mutta eri tavalla.

Mulle ei näissä huorailuissa ollut kyse niinkään kiimasta kuin vain läheisyydestä. Iholle sitä kaipaa enemmän kuin laukeamisia.

Mahtaako olla runkkarien pullistelua vain.

Totta kai.

Normi-ihmiselle seksi on vain yksi osa tavallista elämää. Siten se ei saa normi-ihmisen ajattelussa liiallista valtaa. Menkää naimisiin ja rauhoittukaa.

En olekaan normi-ihminen vaan kosketusdeprivaation vääristämä runkku. Josko sitä vaihtelun vuoksi siis normalisoituisi ja avioituisi, ei välttämättä huono idea.

QroquiusKad kirjoitti...

Oliko tuossa Sametin monikossa puhuttelussa kyse virheellisestä teitittelystä vai oliko viesti tarkoitettu useammalle? Asiayhteys viittaa ensinmainittuun, mutta kuten sanottu, teitittelyssä ja monikossa puhuttelussa on selkeä ero.

"Josko sitä vaihtelun vuoksi siis normalisoituisi ja avioituisi, ei välttämättä huono idea."

Juurihan minä ylempänä selitin, miksi se nimenomaan on huono idea. Hupakoimalla saa kaiken sen hyvän, mitä parisuhteella on tarjolla, mutta välttyy kaikelta siltä suurimmalta osalta, mitä se jynssää naamaan ja on pakko sietää.

Ethän sinä veli Lauri vain ole alkanut kuvitella, että avioliitto tarjoaisi samaa kuin hupakointi?

Lauri Stark kirjoitti...

Tuskinpa avioliitto tarjoaa kaikkea mitä hupakointi ja päinvastoin. Kyse on enemmänkin siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Hupakointi on ehkä hauskaa, mutta viime kädessä vain fantasia. Ei sellainen peli vetele, ei ainakaan loputtomiin.

Allaspalo kirjoitti...

Heiii, terve taloon. Jumprahuti ku mie taisin myöhästyä hyvistä mutapaineista.

Tääl o menty kilometrejä liian pitkälle puoli su toisi. Tääl Unilaaksos meno senku paranee aja myöt.

Kröhöm kröhöm.

"Moni suhde olisi onnellisempi, jos mies aika ajoin voisi antaa naiselleen korville. Ei nyt hakata, mutta antaa avokämmenellä korville. Se on perinteisesti ollut paras hoito naisille ominaiseen hysteriaan."

Jätkä pelaa noilla jutuilla ittelleen isoja vaikeuksia tai sitten hameväkeä.* Niinkuin kävi eräälle iirinkielen erityisasian tuntijalle, joka sai naisvihamielisillä jutuillaan itselleen parisuhteen.

(*Eli isoja vaikeuksii tai vielä isompia vaikeuksia xD)

Mutta asiaan. Jotkut ajattelijat alt right piirissä ovat pohtineet, että lievempi reagointi parisuhdeväkivaltaan auttaisi länsimaiden demografisen katastrofin hoitamisessa.

En laittais rahojani varauksetta tuohon patenttiratkaisuun. Oletteko nimittäin huomanneet, että meillä on useita slaavilaisia Toisen maailman valtioita joissa naisia kohdellaan melko kovakouraisesti, mutta syntyvyys on silti romahtanut uusiutumisrajan alapuolelle?

Miksi näin?
-Sovinistinen kulttuuri Itä-Euroopassa:ei lapsikatraita.
-Sovinistinen kulttuuri jossain Afrikassa:valtavat lapsikatraat.

Allaspalo kirjoitti...

Sametti:

"Normi-ihmiselle seksi on vain yksi osa tavallista elämää. Siten se ei saa normi-ihmisen ajattelussa liiallista valtaa. "

Joo mutta normot myös äänestävät demareita ja kokoomusta.

Lauri Stark kirjoitti...

Terve, terve tervaperse.

Jätkä pelaa noilla jutuilla ittelleen isoja vaikeuksia tai sitten hameväkeä.* Niinkuin kävi eräälle iirinkielen erityisasian tuntijalle, joka sai naisvihamielisillä jutuillaan itselleen parisuhteen.

No ei tällä blogilla ainakaan naisia pelata :D Pitäisi astua vähän toisille areenoille, jos sitä peliä tahtoo pelata.

Oletteko nimittäin huomanneet, että meillä on useita slaavilaisia Toisen maailman valtioita joissa naisia kohdellaan melko kovakouraisesti, mutta syntyvyys on silti romahtanut uusiutumisrajan alapuolelle?

Hyvä huomio, enpä tullut ajatelleeksi. Tosin, en ihan venäläistyylistä parisuhdemallia kaipaisi muutenkaan. Kyllä siinä on eroa, onko vaimo mustelmilla vai punoittaako poski hetkisen.

Joo mutta normot myös äänestävät demareita ja kokoomusta.

Onhan tässä tuokin puoli. Mutta lisääntyvissä määrin äänestävät myös persuja. Normaaleja tässä kuitenkin eniten tarvitaan ja mitä pienempi on meidänlaistemme eksentrikkojen osuus, sitä parempi.

Allaspalo kirjoitti...

"Normaaleja tässä kuitenkin eniten tarvitaan ja mitä pienempi on meidänlaistemme eksentrikkojen osuus, sitä parempi.

Bingo! Tismalleen tuon halusinkin kuulla. Tavallista suomalaista arkeahan tässä yritetään palauttaa raiteilleen.

Sametti on loppujen lopuksi oikeassa. Eiköhän se yksiavioinen onnellinen perhemalli ole se mihin pitää tähdätä.

Mutta tässä postauksessa puhutaan käsittääkseni paineiden purkuun tarkoitetusta varaventtiilistä.

Ei tätä kulttuurisotaa sillä voiteta, että maksimoidaan oma hedonismi ja tyhjät orgasmit. Mutta ei äiti- Eurooppa nyt silläkään nouse, että vapailla markkinoilla oleva Korppi kuihduttaa vastentahtoisessa selibaatissa itsensä loppuun.

Peräänkuulutan maalaisjärkeä.

Lauri Stark kirjoitti...

Öörh, nuo elokuvat...jätän väliin.

Ei tätä kulttuurisotaa sillä voiteta, että maksimoidaan oma hedonismi ja tyhjät orgasmit. Mutta ei äiti- Eurooppa nyt silläkään nouse, että vapailla markkinoilla oleva Korppi kuihduttaa vastentahtoisessa selibaatissa itsensä loppuun.

Katotaan nyt, katotaan nyt...

QroquiusKad kirjoitti...

Minä olen yrittänyt täällä jakaa parhaani mukaan neuvoja veli Laurille, ettei hänen tarvitsisi tehdä samoja virheitä kuin minun ja monen muun, ja veli Allaspalo nimittää minua mutapainijaksi?

Vaikka oikeassahan hän on. Mikä parisuhdeterapeutti minä muka olen?
Sanotaan nyt sen verran, että muuan ammatiltaan oikeasti sellainen mieshenkilö kertoi joitain vuosia sitten haastattelussaan asiakkainaan olevan huomattavan paljon pariskuntia, jotka olivat menneet naimisiin vain saadakseen seksiä.
Oikeammin: että mies saisi lopultakin pillua.

Hänen kokemusperäinen pointtinsa olikin, että se on huonoin mahdollinen syy avioliitolle.
Mutta kuten sanottu, jokainen tekee kuten parhaaksi katsoo. Vaihtoehdot on kerrottu ja kuvailtu.
Jokainen valitsee niistä ja muistaa sitten huonosti valittuaan, että vaihtoehtojakin oli.

Eikä se avioliitto tietenkään ole aina feministihelvetti, jonka lopuksi naarashirviö vie puolet omaisuudestasi ja lapset, jotka eivät olekaan lapsiasi vaan naapurin Janne Jännämiehen siittämiä.
Voittaahan lotossakin tuon tuosta yksi ja toinenkin, ellei pääpottia, niin pienempiä, joiden varaan ei voi loppuelämäänsä rakentaa, mutta sen rakentamiselle voi laskea perustan.

Lauri Stark kirjoitti...

Sanotaan nyt sen verran, että muuan ammatiltaan oikeasti sellainen mieshenkilö kertoi joitain vuosia sitten haastattelussaan asiakkainaan olevan huomattavan paljon pariskuntia, jotka olivat menneet naimisiin vain saadakseen seksiä.

Pääasiallinen tarkoitus olisi saada lapsia, jos avioliittoon asti menee. Rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Voittaahan lotossakin tuon tuosta yksi ja toinenkin, ellei pääpottia, niin pienempiä, joiden varaan ei voi loppuelämäänsä rakentaa, mutta sen rakentamiselle voi laskea perustan.

Jostain se on alettava.

QroquiusKad kirjoitti...

Mitä me eniten kaipaamme elämässä?
Ajatusta siitä, että joku kaipaa meitä jossain, ajattelee ja rakastaa meitä.
On myös parempi, jos me myös rakastamme häntä.
Ihminen voi kestää mitä tahansa, jos tuo ajatus pitää.

Mikä voi olla pahempaa kuin huomata, miten tyhjän päälle rakennettu tuo ajatus on?
Rakkaus on kaksiteräinen veitsi riemuissaan juoksevan lapsen kädessä:
se kääntyy kantajaansa vastaan.
Rakkaudella on hampaat.
Ne purevat syvälle, haavat tulehtuvat eivätkä parane.

Uskon että olisin onnellisempi, jos en olisi koskaan ottanut asiasta omakohtaisesti selvää.
En olisikaan, jos minulla olisi tuolloin ollut käytössäni Sihteeriopisto.

Sametti kirjoitti...

Aika kyynistä.

Lauri Stark kirjoitti...

Ajatusta siitä, että joku kaipaa meitä jossain, ajattelee ja rakastaa meitä.
On myös parempi, jos me myös rakastamme häntä.
Ihminen voi kestää mitä tahansa, jos tuo ajatus pitää.


Ja kuinka ollakaan, juuri näin on. Vaikka jokainen ihminen olisi jonkun hyljännyt, Jumala uskoo viimeiseen asti jokaiseen. Mitä Hän toivoo on, että viime hetkellä jokainen uskoisi myös Häneen.

Mikä voi olla pahempaa kuin huomata, miten tyhjän päälle rakennettu tuo ajatus on?

Ei se ole tyhjän päällä. Rakkaus on, minkä pohjalle koko olemassaolo on luotu. Kaikkivaltiaalla ei ollut mitään pakottavaa syytä luoda mitään, vaan rakkauden lahjana olemme saaneet koko elämän ihmeineen.

Lauri Stark kirjoitti...

Kato Sametti huutelee tonne väliin.

Kyypäti pyy kyypi kyy.

Allaspalo kirjoitti...

"Minä olen yrittänyt täällä jakaa parhaani mukaan neuvoja veli Laurille, ettei hänen tarvitsisi tehdä samoja virheitä kuin minun ja monen muun, ja veli Allaspalo nimittää minua mutapainijaksi?"

Älä uhriudu! Iso mies.

Uriuhdutaan yhdessä :)

Nykymaailmassa mies ei voi voittaa, mutta ei oikein lyödä hasnkoja tiskiinkään. Tämä koko keskustelu on seuraus tästä parodiauniversumista.

Vakavasti...
Korppi ja minä olemme samaa ikäluokkaa. Molemmat ysiykkösiä.
Itse pääsin poikuudestani 21-vuotiaana, mutta jos olisi pitänyt odottaa vielä muutamakin vuosi olisin mennyt päästäni sekaisin.

Joten ymmärrän kyllä ohjeesi painoarvon. Usko pois. En minä sinua tai Korppia dissaa. On tätä itsekin nähty.

---

Tämä on ihan vakava asia, mutta keskustelu meni täällä vähän hassuksi.

Tässä meillä on neljä friikkiä joista kukaan ei juttujen perusteella sopisi kunnolla perinteisen karskin perheellisen mieheen(/naisen) rooliin (mutta jotka haluavat kuitenkin palauttavat perinteiset arvot kunniaan) keskustelemassa miten yksi on käynyt maksullisissa. (Ja tämä ei ole syyte ketään kohtaan. Toivottavasti tajuatte mitä ajan takaa).

Kaiken takana on vielä oma raudanluja logiikkansa. QK on luetellut kommenteissaan aika monta hyvää syytä, miksi avioliitto on miehelle kokoajan enemmän riskipeliä, mutta jos maailmamme ei olisi täysin sekaisin, sen ei pitäisi olla.

Pointtini on siinä, että maailma on mennyt niin hulluksi että se on jo traagista sekä ihan tööt.

Allaspalo kirjoitti...

Sametti sanoi:
"Aika kyynistä"

Eipä ollut. Tämä ei ole kyynistä nähnytkään. Huomasitko, että täällä jätkä puhuvat sentään rakkaudesta romanttisesti -vaikka poikien jutuissa on mukana melankolinen paatos. Mutta asiat voisivat olla toisin - he voisivat lyödä koko jutun lekkeriksi tai decunstruoida rakkauden pelkäksi kielipelien/aivokemian summaksi.

Asiat voisivat arvon Sametti olla paljon kyynisemmin.

KoO sanoisi:
"Rakkaus on, minkä pohjalle koko olemassaolo on luotu. "

Ehkä jossain toisessa aika-avaruudessa. Meidän olemassa olomme lepää härskillä rasvalla.

QroquiusKad kirjoitti...

Sisaremme Sametti huutelee ikiaikaisella oikeudellaan:
sisar Sametti omistaa kaiken tapahtuneen jälkeen tupla-X-kromon!!

Se on hirmuisesti enemmän kuin mitä me kauheasti kehityshäiriytyneet Y-kromo-olennot voimme olla!

Lauri Stark kirjoitti...

Neljä friikkiä keskustelemassa friikkiblogissa friikkijutuista oikein kunnolla friikkien kesken.

Hyvä kommentti, ei mulla muuta.

Also:

All your memes are belong to us.

Lauri Stark kirjoitti...

Katos vaa, ehditte huudella taas tohon väliin.

Allaspalo: hyyh, mitä hemmettiä sä oikein kattelet. Jotain rotia tohon hommaan.

Qroquius Kad: NYT HUUDETAAN!

Sametti kirjoitti...

Apinat.

Lauri Stark kirjoitti...

Mölyapina.

petturi kirjoitti...

Sametti on kai nainen eikä ymmärrä miehiä, ei siitä enempää.

Mutta sikäli kun itse ymmärsin, et vieläkään mennyt yhdynnän asteelle. Kyllä se mällien laukaisu naisen pilluun on elämän ehdottomasti paras asia. Itsekin vetäisin tässä erästä pitkäaikaista vakipanoa ja mietin, että olen häneen kyllästynyt, mutta kyllä sitten orgasmin jälkeen taas ajatteli, että tämä on sitä oikeaa elämää.

Mutta hienoa tuo huorissakäyntisi. Irtoseksi on parempaa kuin seurusteluseksi. Naisissa auttaa uutuudenviehätys ja jo toisella kerralla saattaa alkaa kyllästyä, mutta eka menee jo siitä ilosta, että saa taas uuden kaadon elämänkirjaan.

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys vain Petturi.

Kylläpä minua turmellaan. Ei pitäisi kuunnella moisia ohjeita, vaikka kyllähän tässä kovin houkuttaa...nytkin vittu panettaa.

Sihteeriopistokin meni nurin. Onneksi on muutaman hupakon yhteystiedot tallessa, että...

Mutta vittu.