tiistai 11. joulukuuta 2018

The Fire Rises


612-marssi onnistui jälleen ja on vakiintunut toistatuhatta ihmistä kerääväksi kulkueeksi. Globalistien käsikassarana toimiva vasemmisto ei ole vuosien yrityksestä huolimatta sitä onnistunut estämään taikka sabotoimaan, heidän mielenilmauksensa jäävät piipityksen tasolle kerrasta toiseen. Sillä välin ranskalaiset riehuvat keltaisissa liiveissä ympäri maataan, eivätkä presidentti Macronin impotentit yritykset rauhoittaa tilanne ole johtaneet mihinkään. Globalistien punteissa tutisee, kun kansat nostavat päätään.

Ei niin, että johto ainakaan Suomessa mitään toden teolla oppisi. He sitoivat maamme GCM-siirtolaissopimukseen*, joka kuitenkaan ei muka sido. He rummuttavat ja möykkäävät työperäisestä maahanmuutosta ja kuinka tarvitsemme lisää ja lisää siirtolaisia sitä taikka tätä korvaamaan. Olemme kuulemma liian vanhoja, emme lisäänny kyllin vikkelästi. Naapurimaitammekin pitäisi kaiketi ihailla, kun västö kasvaa maahanmuuton ansiosta. Elinkeinoelämä lyö vasemmiston kanssa kättä ja molemmat voittavat; lisää halpatyövoimaa rikkaille, lisää etnistä värinää hipeille. Ei sillä väliä, että maahanmuutto kehitysmaista pahentaa huoltosuhdettamme. Ei sillä väliä, että Oulussa paljastui matujen kepposteluja. Ei sillä väliä, että maamme etninen koostumus hajoaa. Kaikki tämä on ollut tiedossamme pitkään, Halla-aho ja muut ovat varoittaneet meitä jo vuosien ajan. Mutta niillä toisilla onkin unelma, mitä siihen voi sanoa vastaan.

Tuli kuitenkin syttyy, liekit nousevat. Hullut päivät eivät jatku ikuisesti ja järjestys palautetaan.

*Kyseessä ei ole itse asiassa sopimus vaan kompakti, josta äänestetään YK:ssa. Joka tapauksessa se tosiasia, että moni maa ei lähde siihen mukaan, viittaa sikaan säkissä.

Ei kommentteja: