keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Varovasti sen hiivan kanssa

 Sima on hyvää, mutta lopputuloksen varmistamiseksi on hiiva syytä annostella oikein.



4 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Ei se hiivan annostus niinkään, vaan sokerin:
kun sokeria on riittävästi vaan ei liikaa, kiljun alkoholiprosentti nousee noin 16 %, jolloin hiiva kuolee.
Käyminen pysähtyy ja jäljelle jää käymisastian pohjan hiivasedimentti.

Se on se, jonka kanssa on oltava varovainen;
sen juominen aiheuttaa massiivisen ruikulin!

Lauri Stark kirjoitti...

Ehtoota.

Kiitoksia tästä kemiallisesta tietoiskusta. Pidetään faktat kunnossa!

Allaspalo kirjoitti...

Ei voi paskoa housuun, jos housuja ei ole jalassa -vanha viidakon sananlasku.

Hauskaa vappua arvon herra Stark.

Lauri Stark kirjoitti...

Ankoilla, kuten muumeilla on kuitenkin uimahousut. Käy järkeen.

Riemukasta vappua sinnekin!