keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Paskaa!

 


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se paskaa ole, vaan arvokasta raakaainetta viljelyyn

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Pientä kevennystä, oli tuolla yhdessä blogissa
Seuraava kertomus on lainattu CSIS:n julkaisusta "Maailmanlaajuinen järjestäytynyt rikollisuus". Raportin kirjoittanut henkilö vannoo, että kyseessä on tositapaus.

San Diegon psykiatrista sairaalaa epäiltiin sairausvakuutuspetoksesta. FBI teki paikalle rynnäkön ja ryhtyi tutkimaan sairaalan papereita. Tuntien kuluessa rikostutkijoille alkoi luonnollisesti tulla nälkä, joten eräs heistä soitti läheiseen pizzeriaan. FBI tallensi kaikki sairaalan puhelut, joten nauhalle saatiin myös tämä puhelinkeskustelu.

- Haloo. Tilaisin kuljetuksena 19 isoa pizzaa ja 67 tölkkiä limsaa.
- Minne tilaus toimitetaan?
- Olemme San Diegon psykiatrisessa sairaalassa.
- Psykiatrisessa sairaalassa?
- Aivan. Olen FBI:n agentti.
- FBI:n agentti?
- Aivan niin, kuten me kaikki muutkin.
- Ja olette psykiatrisessa sairaalassa?
- Aivan oikein. Älkääkä tulko etuovesta, ne on lukittu. Teidän täytyy käyttää takasivun huolto-ovea tuodaksenne pizzat perille.
- Ja te kaikki olette siis FBI:n agentteja?
- Täsmälleen. Kuinka pian voitte toimittaa tilauksen?
- Jokainen psykiatrisessa sairaalassa on siis FBI:n agentti?
- Juuri niin. Olemme olleet täällä koko päivän ja näännymme nälkään.
- Kuinka aiotte maksaa tämän tilauksen?
- Minulla on täällä shekkivihko.
- Ja te olette kaikki FBI:n agentteja?
- Juuri niin. Kaikki täällä ovat FBI:n agentteja. Muistattehan tuoda pizzat ja limut takasivun huolto-ovelle. Etuovet on lukossa.
-Älkää luulko.
>Klik<

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Päivää jpt.

Hyvä tarina, melkein voisi olla jopa totta :p

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti tuo on ihan tosijuttu, tuo oli tapahtunut joskus 80-90 luvun vaihteessa, miten se sanotaan että todellisuus on tarua ihmeellisempää, tässä tapauksessa todellisuus on komediaelokuvaa ihmeellisempää :)
oli teknokekon teknokekon mielekäs maailmanhistoria blogissa, siellä on kaikkee muutakin pikkuhupasaa juttua https://teknokekko.vuodatus.net/
ei tosin ole kaveri muutamaan vuoteen päivitänyt sinne mitään, mutta vanhan blogikirjotusket on viellä näkyvissä ..

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Pitääpä katsastaa. Tällaiset tarinat ovat tavallaan niitä, joista ei edes halua tietää ovatko ne totta; ne ovat vai nsellaisenana niin hyviä. Esimerkki: Kiinan nykyinen pääsihteeri Xi Jinping on lempinimeltään Nalle Puh, mitä nimitystä tämä itse syvästi inhoaa. Kertoman mukaan Vladimir Putin oli valtiovierailulla lahjoittanut arvon pääsihteerille purkillisen hunajaa. En tiedä onko moinen totta, mutta tahdon uskoa että valtioiden johtajat tekisivät toisilleen vastaavia källejä.

Tuumailija kirjoitti...

Luin tuon FBI-kommentin puolivahingossa siten, että silmä osui ensiksi itse puhelinkeskusteluun, joten luin jutun ilman taustatietoa. Tämä oli loistava juttu, koska nyt kun en tiennyt kysessä olevan aidot agentit, luin keskustelun juuri kuten pizzerian pitäjä tai kuka hyvänsä terveellä järjellä varustettu ihminen sen lukee/kuulee. Eli olin varma että joku hulluksi tullut soittelee sieltä väittäen ties kuinka hurjia juttuja. Vasta luettuani keskustelun vilkaisin saman kommentin ylempänä olleen taustan ja homma selkisi. Aivan mahtavaa! Juttu pitäisikin kertoa juuri niinpäin, että ensin tuo keskustelu ja sitten hämmästyttää kuulijoita kertomalla että tässä olikin käynyt näin... :D