perjantai 7. helmikuuta 2020

Mistä on kysymys?


10 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

Aku puristi Milla Magiaa perseestä. Koska on vuosi 2020, Milla ei tällaista törkykäytöstä sietänyt vaan noitui Akun pään dildoksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Miten niin mistä on kysymys?
Unet on nyt uneksittu. Loistava Suur-Saksan Wehrmacht on lyöty! Ilja Janitskin on kuollut!

Lauri Stark kirjoitti...

Ehtoota.

Tapsa: ei huono veikkaus.

Qroquius: rauha Janitskinille. Ei tarkalleen ottaen esikuvallinen mies, mutta MV-lehti on ollut omalla tavallaan tärkeä piikki päättäjien ja kansanvihollisten lihassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Oliko tuohon kuva-arvoitukseen siis joku vastauskin?

Tuumailija kirjoitti...

Kyse ei välttämättä ole siitä, että Akun pää todella on muuttunut pampuksi. Tässä voi olla pikemminkin taiteellinen näkemys hyvin ankarasta Akusta. Aku pitää poikkeuksellisen kovaa kuria pojille, mikä tässä ruudussa tulee ilmi hänen sanomisissaan. Taiteilija kuvastaa tätä ankaraa ilmapiiriä symboloimalla poliisin pamppua.

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys.

Qroquius: ei ainakaan mulla. Siksi kysyinkin lukijoilta :D

Tuumailija: kiintoisaa. Oma tulkintani on siis jokseenkin se, että Akun päälle on tapahtunut jotain käsittämätöntä. Näin ollen hän ei kärsi kuunnella ensimmäistäkään kommenttia muuttuneesta ulkonäöstään.

Ongelmalasi-Tapsa kirjoitti...

Tässä kuvaillaan symbolismin keinoin patriarkaalis-fallisen yhtenäiskulttuurin tukahduttavuutta.

Onneksi veljenpojat edustavat raikasta uutta sukupolvea joka on jo opetellut pissaamaan istualtaan.

Lauri Stark kirjoitti...

Ehtoota.

Symboliikka on kieltämättä paljonpuhuvaa. Tosin istualtaan pissaavat veljenpojat jäävät selvästi sanattomaksi Akun edustaman suoraviivaisen machismon edessä.

QroquiusKad kirjoitti...

Tavallisen vaikeaksi menee taas. Vaan katsotaanpa. Aku on vesilintu. Sellaisia ovat myös hanhi ja joutsen.
Akun kaula ja pää ovat muuttuneet oudosti yhdeksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa kuitenkin kommunikoinnin. Hanhen- ja joutsenkaulat tunnetaan myös järjestyksenvalvonnan puolelta hallintaotteina.
Ne ovat nimestä huolimatta sama asia, joka ei toki kohdistu voimankäytön kohteena olevan henkiön kaulaan vaan ranteeseen, johon tuotetaan kipua taivuttamalla sen niveliä luonnottomaan asentoon.

Onko tässä käynyt niin, että Aku oli eksynyt illanvietossa Ankkalinnan puolelta naapurikaupunkiin Hanhivaaraan?
Siellä hän oli tunnettuun äkkiväärään, lyhytjänteiseen ja aggressiiviseen tyyliinsä alkanut hyppiä väärän joutsenportsarin silmille, kunnes tämä oli esitellyt Akulle "Hanhivaaran hanhenkaulan":
yleensä Ankkalinnan suunnasta tuleville hankalimmille asiakkaille varatun erikoiskäsittelyn.

Sen jäljiltä ankan pää on yhtä hanhenkaulaa. Samasta syystä Akukaan ei halua jakaa kokemustaan ainakaan keskenkasvuisten kanssa.
Sillä mikäli päättelyketjuni osuu oikeaan, voi joku loppupelissä katsoa Akun muuttuneen täten paskapääksi:

https://www.youtube.com/watch?v=fNZh68ciQAE

Lauri Stark kirjoitti...

Villi teoria, mutta ei välttämättä sen huonompi kuin mikään edellä esitetyistä. Kuva on niin vailla kontekstia, että mielikuvitukselle jää tilaa enemmän kuin tarpeeksi.

Esitän vielä sellaisen teorian, että massiivisen vitutuksen myötä Akulla ei ole ainoastaan ollut kyrpää otsassa vaan että koko pää on yhtä kyrpää. Siinä tilassa ei varmastikaan huvita selitellä tulemisia ja menemisiä sen kummemmin.