keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Väestönvaihdon pioneerit

Globalistien omasta suusta kuultuna:

Afrikan väestön kaksinkertaistuessa, monet heistä tulevat joka tapauksessa Eurooppaan joko siirtolaisina tai pakolaisina. Ja on hyvä asia, että he tulevat avomieliseen ja vauraaseen paikkaan, sillä me tulemme olemaan seniilejä. Me vanhenemme väestötasolla. Me tarvitsemme heidän nuorekasta energiaansa pärjääksemme. Tästä kertovat taloustilastot ja tätä vaatii demografinen tilanne - demografia on kohtalomme. Eurooppa ja Afrikka tulevat olemaan läheisiä kuluvalla vuosisadalla. Kysymys on, millä tavalla läheisiä?

Tämä ei ole sinänsä uutinen. Vasemmisto ilmoittaa yleensä, ettei mitään väestönvaihdosta ole. Ja jos onkin, sillä ei olisi väliä. Tällä kertaa kaveri ilmoittaakin harvinaisen suoraan, miten tilanne todella on. Kansainvaellus on tulossa ja se on "hyvä asia". Olen entistä vakuuttuneempi, että globalistit vihaavat valkoista rotua ja kaikkea sitä, minkä edestä länsi on perinteisesti seisonut. Mikä muu selittäisi sitä vimmaa, jolla he yrittävät kääntää maailmamme ylösalaisin. He kernaasti katsoisivat meidän vain kuolevan pois ja antavan tietä nuorekkaalle ja ruskealle tulevaisuudelle.

Yhdessä asiassa kaveri on oikeassa: demografia on kohtalomme. Eurooppa on olemassa vain niin kauan kuin se säilyy valkoisena. Vaihda väestö ja saat jotain muuta. Jos tulevaisuuden väestö on sekoitus mustaa, arabia ja valkoista, en tiedä miksi moista koktailia tulisi kutsua. Mutta Euroopasta ei siinä vaiheessa enää kannata puhua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se, mitä tuon linkin takaa löytyi, oli jotain niin kuvottavaa (mieleeni tuli useitakin ei niin mairittelevia adjektiiveja, mutta tuo on niistä kuvaavin) että jäin aika lailla sanattomaksi. Pystyn kyllä ymmärtämään sen, että hyväntahtoinen ja vähän naiivi vasemmistolainen tahtoo tuoda "hätää kärsiviä" Eurooppaan uskoen tekevänsä vain laupeudentyötä, ja kiistäen mielessään koko isomman skaalan väestömuutoksen ja sen seuraukset. Mutta tämä...niin täydellisen säälittävää, iljettävää raukkamaisuutta että pahaa tekee.

-Eräs

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys Eräs.

Älä muuta virka, mutta hyvä että tekevät intentionsa selväksi. Mitä näkyvämpi vihollinen, sitä helpompaa taistella vastaan.