lauantai 21. marraskuuta 2015

Rotujen sekoittuminenTotuuden sanoja tummajaiselta.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ironisesti muhammed ali on itse mulatto, tosin.

Lauri Stark kirjoitti...

Aissaakeli, sithän tää meni ihan vituix.

No joo, oma ajatukseni ei ole se, ettei seka-avioliittoja voisi olla. Tärkein viesti videossa on ihmisten tarve pitäytyä kaltaistensa seurassa, eikä tässä pitäisi olla mitään vikaa. Oli kyse sitten suvusta, heimosta, kansasta taikka rodusta, me ihmiset vedämme aina vähän kotiinpäin. Siksipä suomalainen Suomi voi olla vain valkoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin näin.

Monirotuiset parit näyttää ihan helv:n typeriltä ja usein ne päättyy eroon kaiken lisäksi. Juurettomia, kunniattomia lapsia heistä kasvaa.

Itse näin hämäläisenä kelpuutan vaimokseni vain toisen hämäläisen tai ns. länsi-suomalaisen.

Kaikki eläinlajit itseasissa suosii pariutumisessa ns. pikkuserkkuja, joten tämä on täysin luonnollista ja johtaa pitkällä aikavälillä lajien eriytymiseen jne..

Family business

The birds preferred first cousins over both full siblings and unrelated birds, suggesting that they prefer inbreeding, though not incest.

In a follow-up study, Professor Bateson put newly hatched chicks in a pen with each other. Amazingly, siblings and cousins tended to clump together in groups, even though they had never come into contact.

”Although we never proved it, we speculated that this was due to similar behavioural preferences between relatives,” says Bateson. ”How it was mediated, we never found out,” he adds, ”but since the quail chicks also tended to be attracted to relatives in adulthood, we reasonably thought that they were using behavioural cues here as well.”

Further work may be needed to discover the precise mechanisms by which personality and facial features interact to determine our mating preferences.

In the human mating game, describing someone as having a nice personality has turned into an insult, because we regard a person’s behaviour as secondary to other, more important cues of attractiveness.

But the next time someone describes an eligible member of the opposite sex in this way, perhaps we should all take a bit more notice.

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/articles/emotions/faceperception1.shtml

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Anoyymi.

En ajattele noin jyrkästi, voisin kuvitella avioituvani vierasrotuistenkin kanssa. En usko determinoituun kaavaan, jonka vuoksi sekarotuinen lapsi olisi väistämättä onneton tai vastaavaa. Identiteetin muodostaminen on hankalampaa, mutta suurimmalle osalle se varmasti muotoutuu; he yksinkertaisesti painottavat joko isänsä tai äitinsä sukua.

Tuo Muhammed Alin puhe on vain raikasta vastapainoa näkemykselle, jonka mukaan entisen identiteetin suosiminen on automaattisesti jotain ikävää. Enkä nyt tarkoita onko se rasismia vai ei, se on yhdentekevää. Tarkoitan ihmisen yhteenkuuluvuudentunnetta kansaansa ja rotuunsa, mikä ei automaattisesti merkitse vihaa ulkopuolisia kohtaan. Jokainen, joka avioituu jonkun kanssa, sulkee muut vaihtoehdot pois vain yhden vuoksi, ei vihasta vaan rakkaudesta. Kaikilla on valintakriteerit puolisolleen ja identiteeetin jatkuvuus on legitiimi sellainen. On varmasti joillekin triviaalia, mutta useimmille tärkeää, että omat lapset muistuttavat itseä. Siksi minäkin ottaisin loppupeleissä valkoisen naisen puolisokseni ennen mitään muuta.

Allaspalo kirjoitti...

Ahahahaha no dude, no fucking way!

LOL vatsalihakset kramppaa nauramisesta. Ja vielä mulatin suusta. Kokonaisuudessaan tämä on niin hauskaa kun miettii miten suvakit kiemurtelis tämän nähtyään. Tummapoikatuusulasta (musta ei voi olla rasisti) pistelee semmosta rotuoppia josta spermanaama lynkattaisiin (ja on ite vielä sekarotunen).Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

Tämä oli miltei yhtä hauska kun kerran opiskelijabileissä pääsin todistamaan kun neekerismies teki Heil Hitler tervehdyksen huutoineen ja kaikkineen. Silloin meinas lentää oluet nenästä. Mutta kyllähän mulatti juurila siunattu Dominikaanisen tasavallan diktaattori Rafael Trujillo ihaili Hitleriä.

Allaspalo kirjoitti...

Kuunnellaampa herran ja valtiaamme Foamyn painavaa sanaa asiasta.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Allaspalo.

neekerismies teki Heil Hitler tervehdyksen huutoineen ja kaikkineen.

Tuon haluaisinkin nähdä joskus. On aina erityisellä tavalla ilahduttavaa, kun suvakkien omat suojatit röyhtäilevät sammakoita suustaan minkä kerkeävät. Tulee mieleen eräs muslimi armeija-ajoiltani, jota en kuvailisi liberaaliksi vaikka hän olikin pilveä kokeillut.

Tuosta animaatiosta meni miltei puolet ohitse, kun oli puhe niin nopeaa.

Anonyymi kirjoitti...

EIkö koiraroduista sanota, että sekarotuset on terveimpiä, eiks tää soveltus myös ihmisiin ? :P

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys jpt.

Mä en itse asiassa tiedä, mikä on laita väitteen todenperäisyyden kanssa. Voihan se olla tottakin. Veikkaan, että ennemmin kyse on vain rotukoirien sairaalloisuudesta: liika sisäsiittoisuus ja jalostaminen kääntyvät itseään vastaan. Näin ollen sekarotuiset eivät olisi erityisellä tavalla terveitä vaan terveitä suhteessa sairaalloisiin rotuihin.